Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

neyim ben?

Agent_47

Öne çıkan mesajlar

ben ibleki "yaşıma göre tavsiyelerim" den (Raistin) biliosunuzdur. şimdi size kendimi tanıtacagım ve bana ne oldugumu soyleyin cunku ben bilmiyorum... evet ne oldugumu bilmiyorum. akıl ve zekamın hayatta sahip oldugum tek ozel şey olduguna inanıyorum (ayrıntılar bahsi geçen obur topicte bulunabilir), yanlızım kendimi insanlardan soyutlamaktan, karnalıktan geceden ve (gündüz uyumaktan) hoşlanıorum. bilgiye tapıyor , bilginin ve rakip diyebilceginiz bi kişinin gözüne bakıp gülebilmenin ve o kişinin gözündeki o kaybetme bakışının "güç" olduguna inanıyorum (ayrıntılı bilgi için "güç nedir?" Raistin atrafından yazılmış topice bakınız) mesela sınıfımda herkezin güldügü bi şeye gülemiyorum. küçüklerim ve büyüklerimel ço kii anlaşabiliyor ama kendi yaşıtlarım -1 +2 anlaşamıyorum. belki bira zolgun oldugumdan ve kişiligimi erken geliştirdigimden , kendi yaşıtlarım ancak yeni yeni kişilik sahip oldugunu görmek beni tiksindirio, beni onalrdan uzaklaştırıo. aynı şekilde cok basit olan şeyleri (belkide sadece benim içino kadar basit) yapamamaları siniimi bozuo. ornegin derste bende herkez gibi (ve cogunluklada onlardn once) sorulan bir soruyu yapıp cevap vermek için sadece elimi kaldırırken onlarım "hocam hocam bana bakın hocam bitirdin hocam ben birinciyim" demeleri bana cok saçma ve tiksindirici gelio. onları benden daha aşagılı keya belkide kendimi onalrdna üstün görüyorum. aynı sekilde kendilerini knight online gibi bi oyunalrına ölürcesine baglamaları veya sırf bi oyun için adam dövmeleri bana cok saçma gelio. aynı şekilde kiabrlıktan vb bihaberler. kibarlık derken (her ne akdar bilsemde) yok su yenirken su kasık kullanılır gibi uç noktalardan bahsetmiyorum afedersin,z, teşekkürler gibi şeyler yerine siktir lan, kimsi nsen gibi konuşmaları... onunda ötesinde günlük konuşmad a a.q vb kullanmaları beni gerçekten delirttiyorlar. arkadaşları geçtim 10 yıldır özel okulda okumaktan annemin ing ögretmeni olmasından ve 6 ay ingilterede yaşamaktan dolayı ingilizcem fena degildir. yeni mezun ve bazı şeyleri yanlış yapan ögretmenlerimiz var. kadına nazikçe teneffüste gidip surdan surdan araştırdım ve biliyoru msu kondua yanlışssınız vb diyoru mnazikçe büyüklük taslamaya çalışmadna gelip hoca terslio filan b utip şeyleri kaldıramıyorum ve liste boyle uzayıp gidio... ve simdi size soruyorum neyim ben? geceye ve akrnalıga tapan asosyal ve bilgisayar manyagı cocukmu? şovenist mi? yoksa başka bir şeymi? neyim ben söyleyin merak ediyorum....[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım

[Bu mesaj Agent_47 tarafından 17 Ekim 2005 21:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

son 4 senedir boyleyim, geçicegine inanmıyorum... aynı şekilde boyle geyik ypamaktansa adam gibi bi cevap vermeni yada
hiç cevap vermemeni rica ederim teşekkürler...[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

bence gayet iisin hiçbisorunun yok
ben de bıcok yonden benzıyorum sana we bundanda gayet memnun we mutluyum sen sınır olmaya dewam et cunku insanlar gercekten cok sinir!!!
yaşıtlarınla anlasamıyosan buyuklerle takıl bunda da bı prob yok bence hem yol gosterırıler sana.herkesle arkadas olmak yada herkesı sewmek zorunda dıılsın.insanlar cok cıddye alınmaya değmezzz.. kendını boyle kabul et!doğru bıtanedır onu aramaya dewam et!!![signature][hline]wazgecersen kaybedersın....
Sosyal ağlarda paylaş

eternalus, şahsen bizimkisi gibi %90 ı aynı anda yürümeyi ve yere tükürmeyi başarı sayan bi toplum beni kendine benzetecegine intihar ederim daha ii (ki tek korkum intihar etmektir)[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

Sosyal ağlarda paylaş

kendilerine objektif bakamayan, kendilerini hatasız sanan insanlar az sayıda değil, buna alışman lazım. Senin bir dosta ihtiyacın var.
[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 17 Ekim 2005 22:06 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj -Cleglaw- tarafından 17 Ekim 2005 22:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sen kasinti ve kendini insanlardan ustun goren bir bireysen, tasvip ve tavsiye etmiyorum. cok daralirsan piskologa git. kisiliklerini yeni kazandiklari icin insanlardan tiksiniyorum diyen biri icin gelip bi forumda neyim ben adinda bir konu acmak garip...[signature][hline]Khrall - Orc Warrior - Warsong (US)
Tarkhun - Dwarf Hunter -Illidan (US)

RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki:
bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar...
Sosyal ağlarda paylaş

Kendini toplumdan üstün bir yere yerleştirerek (üstün olsan bile) ancak kendini onlardan uzaklaştırabilirsin. Bu sana kısa sürede bir tatmin duygusu verebilir ama uzun vadede kesinlikle mutsuzluk/sıkıntı verecektir. Çünkü IQ su 58769 da olsa insan sosyal bir varlıktır. Bu gidişle ne olacağını söyleyeyim,
Kardeşim dediğin insanlar pek olmayacak dolayısıyla hayatın en büyük keyiflerinden biri olan bu muhabbeti yaşayamayacaksın. Kız arkadaşına her sağlıklı erkeğin ihtiyacı vardır. Kafana göre birini bulmak gerçekten zor olacak (hani imkansız olmasa bile).
Bi kere "hayatın geyik muhabbeti"ne uzak gördüm seni. Rahat olmak lazım bırak toplumun geri kalanı gibi ol. Kendi içinde belki çok değerlisin ama bunu illa topluma yansıtman gerekmez. Yaptığın sürekli bir mastürbasyon kesinlikle gerçek bir mutluluk değil. Ne kadar kendi kendine böyle mutluyum deyip dursan da 6-7 kişilik tayfasıyla gezmelere çıkan birbirleriyle geçekten eğlenen bir gruba iç geçirerek bakacağın kesin. Dediğim gibi mastürbasyonu bırak, sana uzun vadede mutluluk sağlayacak yola yönel artık. Topluma karışmak zorundasın malesef. Bu su içmek yemek yemek gibi bir ihtiyacın. Ama asla içindekileri kaybetme tabii ki. Sen kendi işine bak ama ne kadar salak olsa da diğerleri "puahaha salak lan bunlar da banane abi eğlenmiyo muyum eğleniyorum" diyebilmen lazım =)
famy sen e dinle bak =)
Sosyal ağlarda paylaş

Ergenlik çağından kaynaklanıyor.
Felsefi bir yaklaşım yapmaya çalışmışsın hayatına ancak gerek introspection dediğimiz kendini analiz etme olayında deneyimsiz olduğun ve ergenlik çağında bulunduğun için, gerek de felsefe konusunda herhangi bir eğitimin yada araştırman olmadığı için pek bir vasata kaçmış.
3-5 serilik bir kitapta gördüğün hayali bir kahramanı idol edinip her idealini ona endeksleyerek hayatını kasıntı bir şekilde kurmaya çalışacağına, ergenlikte her ne kadar zor olabilse de kabul edilmeye biraz çaba sarfet ve felsefeyle ilgileniyorsan da bir kaç kitap okuyup doğru düzgün yazı yazmayı öğrenmeni öneririm.
Tahminimce 14-18 yaş arasındasın?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Geyik yap abi bundan kralımı var ya ne kasmışsın kendini hem daha yaşın 15 fln deilmi ne kasıon ole rahat ol dersi dinle gül geç herşeye bole sorun yaparsan işin zor lol[signature][hline]CusTodeM, 02 Ekim 2005 22:43 tarihinde demiş ki:
bende bi ara kıllandım boyle sonra dedim niye kıl? sonra tuylenmeye basladım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...