Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek gezdiricisi olup öğrencilik masraflarınızı azaltabilirsiniz... :)


petarkadas

Öne çıkan mesajlar

Merhaba

Öğrencilerin masraflarını azaltmak için ilginç bir yöntem buldum, aslında bunu parktaki bir sibirya kurdu sahibi kadının köpeğini gezdiremediği için apartman görevlisini köpek gezdiricisi olarak tuttugunu ogrenince dusumdum.

www.petarkadas.com/petrehberi.php adresinden ilgilenenler köpek gezdiricisi olmak için ücretsiz kayıt yaptırabilirler. :))

Şahsen ben de merak ediyorum, bakalım bakalım, eğer birisi bu işten harçlığını çıkarabilirse, lütfen bana da haber versin, sevinirim... :))[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap!

[Bu mesaj petarkadas tarafından 10 Ekim 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Petarkadaş'ın kısa ve orta vade sayılabilecek planlarıyla ilgili bir yazı yazdım, herkese açık, şimdiden hiçbir şeye yetişememe başladım, orada bana yardım edecek kişilere ihtiyacım olacak, orc_lord'la bu konuda biraz yazışmıştık...

Site dışarıdan iyi, fakat yönetici sayfası çok zayıf kaldı, onun uzerine gitmeye başlayacağım.

Petarkadaş 1-3 Aylık Gelişme ve Büyüme Planı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Petarkadas proje ısmıne bayıldım :) Güzel bı uygulama ogrencıler harslıklarını cıkarırlar bu sayede.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn

[Bu mesaj Odim tarafından 14 Ekim 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

umarım dediğiniz gibi olur, bu arada "köpek gezdiricisi" demek yerine "Pet Bakıcı ve Gezdirici" yaptım, yani evinizde belli süre köpek ya da kedi misafir ederek de az çok kazanabilirsiniz, böylece hayvanların da huyunu suyunu öğrenmiş olursunuz, tabi merak edenler... :)[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar, villians'a Muğla'dan köpeğini emanet etmek isyetenler aşağıdaki adresten iletişim bilgilerini alabilirler .. :))

http://www.petarkadas.com/petrehberi.php?villi

Bakalım bakalım ne olacak siteye koşuyo öyle...[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap!

[Bu mesaj petarkadas tarafından 17 Ekim 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...