Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Köpek gezdiricisi olup öğrencilik masraflarınızı azaltabilirsiniz... :)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Merhaba

Öğrencilerin masraflarını azaltmak için ilginç bir yöntem buldum, aslında bunu parktaki bir sibirya kurdu sahibi kadının köpeğini gezdiremediği için apartman görevlisini köpek gezdiricisi olarak tuttugunu ogrenince dusumdum.

www.petarkadas.com/petrehberi.php adresinden ilgilenenler köpek gezdiricisi olmak için ücretsiz kayıt yaptırabilirler. :))

Şahsen ben de merak ediyorum, bakalım bakalım, eğer birisi bu işten harçlığını çıkarabilirse, lütfen bana da haber versin, sevinirim... :))[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap!

[Bu mesaj petarkadas tarafından 10 Ekim 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
siten cidden müthiş, başarılar diliyorum[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki:
peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın
Mesaj tarihi:
Ben bir nevi kopek bakiciligi yapmistim...
Ama bazi kopekler varki birakin bakmayi yanina yaklasmayi istemiyorum..
Bir tanesi tasmayi kirip kacmisi, ben de kic ustu dusmustum.
Yani buyuk bir sorumluluk...[signature][hline]Bal adam...
Mesaj tarihi:
Petarkadaş'ın kısa ve orta vade sayılabilecek planlarıyla ilgili bir yazı yazdım, herkese açık, şimdiden hiçbir şeye yetişememe başladım, orada bana yardım edecek kişilere ihtiyacım olacak, orc_lord'la bu konuda biraz yazışmıştık...

Site dışarıdan iyi, fakat yönetici sayfası çok zayıf kaldı, onun uzerine gitmeye başlayacağım.

Petarkadaş 1-3 Aylık Gelişme ve Büyüme Planı
Mesaj tarihi:
Petarkadas proje ısmıne bayıldım :) Güzel bı uygulama ogrencıler harslıklarını cıkarırlar bu sayede.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer
msn

[Bu mesaj Odim tarafından 14 Ekim 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu fikir benim çok hoşuam gitti.
Hatta aradğım bişeydi.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar, villians'a Muğla'dan köpeğini emanet etmek isyetenler aşağıdaki adresten iletişim bilgilerini alabilirler .. :))

http://www.petarkadas.com/petrehberi.php?villi

Bakalım bakalım ne olacak siteye koşuyo öyle...[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap!

[Bu mesaj petarkadas tarafından 17 Ekim 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bak bu işe çok sevindim evet bakarım köpeklerinize :D oleyyy[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death....
I Am Searching My Light....
In My Darkness....
  • Yeni Oluştur...