petarkadas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Merhaba Öğrencilerin masraflarını azaltmak için ilginç bir yöntem buldum, aslında bunu parktaki bir sibirya kurdu sahibi kadının köpeğini gezdiremediği için apartman görevlisini köpek gezdiricisi olarak tuttugunu ogrenince dusumdum. www.petarkadas.com/petrehberi.php adresinden ilgilenenler köpek gezdiricisi olmak için ücretsiz kayıt yaptırabilirler. :)) Şahsen ben de merak ediyorum, bakalım bakalım, eğer birisi bu işten harçlığını çıkarabilirse, lütfen bana da haber versin, sevinirim... :))[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! [Bu mesaj petarkadas tarafından 10 Ekim 2005 21:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 siten cidden müthiş, başarılar diliyorum[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Teşekkürler... :) Üye olmak için buraya tıklayın, iki tür üyelik var, rehber üyesi olmalısınız... [Bu mesaj petarkadas tarafından 10 Ekim 2005 22:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Ben bir nevi kopek bakiciligi yapmistim... Ama bazi kopekler varki birakin bakmayi yanina yaklasmayi istemiyorum.. Bir tanesi tasmayi kirip kacmisi, ben de kic ustu dusmustum. Yani buyuk bir sorumluluk...[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 petarkadas projesi gittikçe büyüyor ve gittikçe iyi oluyor. özellikle petbul projesi çok başarılı. sayı yavaş yavaş artıyor. başarılarınızı dilerim.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Petarkadaş'ın kısa ve orta vade sayılabilecek planlarıyla ilgili bir yazı yazdım, herkese açık, şimdiden hiçbir şeye yetişememe başladım, orada bana yardım edecek kişilere ihtiyacım olacak, orc_lord'la bu konuda biraz yazışmıştık... Site dışarıdan iyi, fakat yönetici sayfası çok zayıf kaldı, onun uzerine gitmeye başlayacağım. Petarkadaş 1-3 Aylık Gelişme ve Büyüme Planı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Petarkadas proje ısmıne bayıldım :) Güzel bı uygulama ogrencıler harslıklarını cıkarırlar bu sayede.[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn [Bu mesaj Odim tarafından 14 Ekim 2005 11:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 umarım dediğiniz gibi olur, bu arada "köpek gezdiricisi" demek yerine "Pet Bakıcı ve Gezdirici" yaptım, yani evinizde belli süre köpek ya da kedi misafir ederek de az çok kazanabilirsiniz, böylece hayvanların da huyunu suyunu öğrenmiş olursunuz, tabi merak edenler... :)[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bu fikir benim çok hoşuam gitti. Hatta aradğım bişeydi.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
petarkadas Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Arkadaşlar, villians'a Muğla'dan köpeğini emanet etmek isyetenler aşağıdaki adresten iletişim bilgilerini alabilirler .. :)) http://www.petarkadas.com/petrehberi.php?villi Bakalım bakalım ne olacak siteye koşuyo öyle...[signature][hline]Çakıl, süper köpeğin web sayfası (Dikkat, köpek var!) | ücretsiz, sen de yap! [Bu mesaj petarkadas tarafından 17 Ekim 2005 20:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bak bu işe çok sevindim evet bakarım köpeklerinize :D oleyyy[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ben baş destekçi olurum adayım yani[signature][hline][b][u][i]Dark Elf-As I Walk Through The Valley Of Death.... I Am Searching My Light.... In My Darkness.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar