_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bunun talentini nasıl yaparım ?[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warriors/talents.html?0530502130251000310550010400500000000000000000000000 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Rion_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 giremiyorum bi türlü lol eninde sonunda girecem ama[signature][hline]Old Kingdom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 peki protection oldumu ne gibi bi talent izlememiz lazim acep[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE WOLF BROTHERHOOD BL deki BRONZE BAR cınız gitti kimyaciniz geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 31 arms/20 fury bence açıkara PvP icin en iyi build ama level 60 olunca bi mc guildine girerseniz size 31arms/5fury/15prot buildini tavsiye ederim.. bende bunu kullaniyorum su an ve cok memnunum... PvP de de nerdeyse aynı gücteyim ama magmadar da main tank bile olabilirim.... link: http://www.worldofwarcraft.com/info/classes/warriors/talents.html?0530502130251000310550010400500000000000000000000000[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Evet arkadaşların vermiş olduğu linkteki talent klasik über pvp talenti. Çekinmeden kullanabilirsin. :) 31/5/15 ise şöyle oluyor genelde. Anticipation'a verdiğim 3 puan isteğe göre Toughness'a da verilebilir.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 toughness'sız prot build olmaz bence... tabi senin seçimin[signature][hline]60 Orc Warlock @ Burning Legion 60 Elven Warrior @ Shadow Moon /cheer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Zevk meselesi. Ben prot ağırlıklı bir build kullanıyorum, dolayısıyla toughness da anticipation da 5 bende. Ve ortalama ekipmanla (2-3 epic, gerisi olabilecek en iyi rare item'lar sayılır) buff'sız 7000 civarı armor'um oluyor. Bunun 700'ü 5 puan verdiğim toughness'tan geliyor. Üstümden parça çıkara çıkara denedim, 6300 armor ile %53.5 civarı damage reduction alıyorsunuz, 6700 civarı armor ile ise yaklaşık %55. Toughness'a 3 puan vererek %1,5 civarı damage reduction mı almak istersiniz, yoksa anticipation'a 3 puan vererek +6 defense mi almak istersiniz. Ben 31/5/15 verecek olsam defense seçerdim. Ama %1,5 damage da az değil.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naddz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 deflection a 5 yerine 2 veriyor çoğu. siz ne düşünüyorsunuz? ben 5 verdim ve iyi de parry liyorum.[signature][hline]power is when we have every justification to kill, and we don't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mc de warriorlar eger MT yada OT degillerse ki 2 tane oluyor bunlardan kalanlari 31/20 Arms/Fury (4 2H Specli) gayet basarili dmg dealer olarak kullaniliyor genelde. Bizim Mt ve Ot 9 11 31 ki en basarili Def temp bence budur kalanlari da 31/20 A/F. Ot olunmasi gerektiginde (Domo, luci vs) tum warrriorlarin yaninda + Def set ile gayet hos add tanklayabiliyorlar. Oteki zamanlarda da Dmg kasabiliyorlar ki Warrior dmg vuramaz diyenlere catir catir kapak oluyor bu. Yoksa Mc ye 5-6 warriorla gripte 1h1s o kadar proc warrior hicbir ise yaramaz tum yol boyunca follow dan bashka[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Eger Dmg / Mass Pvp Giderceksen bu sekilde Arms Kismi; Deflection Rank 5 Improved Rend Rank 3 Tactical Mastery Rank 5 Improved Overpower Rank 2 Deep Wounds Rank 3 Two-Handed Weapon Specialization Rank 4 Impale Rank 2 Sweeping Strikes Rank 1 Weap(Swd-Axe-Polearm) Specialization Rank 5 (Eger mace varsa deyishtir mace i) Mortal Strike Rank 1 Eger 1vs1 Pvp icin diyorsan Deflection Rank 5 Improved Rend Rank 3 Improved Charge Rank 1 Tactical Mastery Rank 5 Improved Overpower Rank 2 Deep Wounds Rank 3 Impale Rank 2 Sweeping Strikes Rank 1 Weap Specialization Rank 5 Improved Hamstring Rank 3 Mortal Strike Rank 1 Fury klasik; Cruelty Rank 5 Improved Demoralizing Shout Rank 5 Piercing Howl Rank 1 Improved Battle Shout Rank 4 Enrage Rank 5[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Wariror yerine Mage/Rog alirim dmg icin diyenlere de, DD de warrior ne yazikki Mage i gechiyor.Rog warrior kadar fazla dayanamiyor ve Domo da addlerin onune eva ac ta gech diyemiyorsunuz roglara.Ayrica eger agirlikli melee iseniz ancak bosslardan once rest/rebuff yapiyorsunuz. Tum yok boyunca tam gaz devam ediyorsunuz.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben de aynı $ekilde A/F gidiyorum. yalnız tek farkım two handed wep spec'e 2 verip,imp hamstringe 2 veriyorum 3 yerine.anger man. vermiyorum yani. niye kimse two handed wep spec'e vermemi$? 2% dmg az bi deger olmasa gerek?[signature][hline]g3nksquad lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 1vs1 icin o kadar onemli olamaybilir 2h Spec. Ama Mass Pvp ve Pve de ish yapiyor. WW vurdugunuza sagda soldaki magelerin kafasindan 1000 kusur cikinca anliyorsunuz %1 i.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Anger management'ı almamayı denedim bir kere, alışmışım yapamadım. Savaşta olduğunuz sürece yavaşta olsa birer birer rage üretiyorsunuz, bir yerden sonra alışkanlık yapıyor. Uzakta 9 rage ile intercept yapamadığınızda (ki bana çok oluyor, bilmiyorum belki de çok talihsizim) ilaç gibi geliyor. Hele blood rage cooldown'daysa üzülüyorsunuz. Delidumrul'un dediği çok doğru. MC'de 2 tank dışında prot spec çok gereksiz. Zaten tek tük bir iki yer dışında tanklamıyorsunuz, damage da veremiyorsunuz, e niye prot'sunuz o zaman? Arms 31/20 'nin damage harika oluyor iyi bir silahla. Ben de prot'um, OT olmadığım zamanlar bayıyorum MC'de. En kısa zamanda adam gibi bir 2H alsam da arms'a geçsem artık. Para olsa şimdi geçerim (ice barbed spear çok iyi olmasa da iş görüyor) ama respec olmuş 20g. Sonra bir de silah bulunca 25g.. ben fukara zaten.. :([signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Kane | Level 60 | Orc Warrior | Magtheridon | Grimsoul Legion Nepenthe| Level 20 | Undead Mage| Frostwhisper [Bu mesaj Mirage tarafından 19 Ekim 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 biktim arms/fury gormekten artik..[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Canımız çıkıyor insanları var olan başlılara yönlendirmekten ama buranın müdavimi olan, yol yordam bilen insanlar bile sallamıyor.. Bu kadar mesaj atılan bir başlıkta kapatılamıyor tabi. Çok güzel..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 :) Qui napiyim biliyorsun warriorla ilgili topic gorunce dayanamiyorum post kasiyorum. /wave (kizdirmayin banlar allama) @_Rion_ Simdi arms fury talent build isterseniz bakin orda tepede kapi gibi yazmishlar oradan da bakabilirsin. ara demicem var cunki. benim carsaf carsaf yazilarim var ta tepoede classlar ile ilgili bashlikta.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar