Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lvl 60 hunterlardan yardim.

Law

Öne çıkan mesajlar

Kisace sorayim bu son patch sizce huntera nerf olarak mi ? Yoksa buff olarak mi yansidi.Cunku su critical dmg bonus yuzde 30 a indirildi. Fakat bunu yerine survival a bir suru crit artiran talent getirdi. Beastmastery olarak bakmayin yani sadece survival ve marksman talentlerine gore degerlendirin. Tahminmce daha cok crit cikarilir patch sonrasi talentlerle ama max crit eskiye nazaran daha az olur. Sizce durum nasil.
Sosyal ağlarda paylaş

acıkcası bn bu patchi cok iyi bulmadım.bazı charlar için iyi cogu char için kötü olmus.hunterlara nasıl yansıdıgını bilmiyorum.bu arada bn bu patchi yükledikten sonra ekranımda kareler olusmaya basladı.mesela 5 kişilik bi grup yaptıımda 9 tane kare cıkıyo ekranımda.acaba bu patch den mi yoksa benden mi?[signature][hline]Power of Priests
Sosyal ağlarda paylaş

bence hunter icin nefr,
beast masterye tum talenti yatıracanda ancak o zaman alacan BWyi, total yalan. geriye bişi kalmıyor eger BMye abanırsak, ok bölümüne kassalarmış keşke, ok olayı daha zevkli nede olsa daha cok ranged karakteriz. aslında lineage'deki archerın benzerini bu oyuna koysalar süper olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

Çok güçlendirildi.
Nerf falan gibi bişey söz konusu değil. Eskiye göre crit şansımız son derece yükseldi, damage ımız eskiye nazaran daha az fakat bu herşeyi kapatıyor zaten. Ayrıca düzgün talent&item giderseniz son derece fazla hp& mana sahibi olmanız mümkün.
TSA buildi düşünenler için de bir nerf söz konusu değil.
Ayrıca BW için 31 puan vermek yalan demek komik, bir BM hunterın kedisi 1e1de level 60 magei kesti, hunter su içerek otururken.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr .Excesse.
Punch the gnomes!
Sosyal ağlarda paylaş

survival gittiysen kesinlikle çok daha fazla crit atarsın ama öle eskisi gibi uçuk rakam olmayabilir, ben as ile 1.7 öncesi bir mage e 2330 atmıştım, şu anda sanırım 1800 falan max çıkıyor..ama ben kesinlikle çok daha fazla beğendim yeni talent olayını, nerf hunter nerf pet die inlior cloth weaverlar=)..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
innkeeper, 18 Ekim 2005 21:33 tarihinde demiş ki:
ayrıca hunter sadece mage oldurur baska bişi olduremez,

eheh şu ana kadar yaptığım duellerde çok nadiren warior'a yenildim..bu düşünce bence yanlış, trap as vs. kombinesini tutturduğun anda kralı gelse tutunamıyor =P
Sosyal ağlarda paylaş

survival gitmiyorum, PvP yapmakda istemiyorum, archery(marksmanship) oynatmak istiyorum ve PvM (PvE) yapmak istiyorum.

sırf bu talentler yüzünden 60 hunterimi bırakıp mage açtım, şuan mage devam ediyorum.

yeni talentler sadec Beast Mastery ve Surviala gidip PvPde mage kesmek için güzelleştirilmiş. Ben patch öncesi hunterim ile daha mutlu idim.
Sosyal ağlarda paylaş

Birde sizce trushot aura mi daha iyi hunter icin yoksa su yuzde 15 agi veren talent mi. Biri grubada bonus veriyor ama oteki de hem dmg e artisi var hemde crite bayagi bir etkisi yani 300 agimiz varken %15 agi ile 345 agi yapar bu. Ben daha cok crit agirlikli bir hunter yapmak istiyorum, 21 marskman verdim scatter shotu aldim sonra survival a gecdim 30 tane de oraya verecegim son etapda su yuzde 15 veren talenti almayi planliyor.

Daha once paladin oynayan biri olarak diyebilirimki paladinin hunter karsisinda pek sansi yok, bugun ?? bir warriora saldirdim az daha olduruyordum, ama karaktere tam hakim olamadigimdan kendi acemiligimden kacirdim. Belkide warrior cok acemi bir oyuncuydu. Bende sirf ranged ustune kurulu bir hunter oynatmak istiyorum ama yani MM daha guzel talentler gelse iyi olurmus.

[Bu mesaj Law tarafından 18 Ekim 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nerf mi ? Komikleşmeyelim.

Patchden önce hunter oynamaktan soğumuştum. Patchden sonra deneyeyim dedim ve muazzam farklar gördüm, resmen overpowered class olmuşuz.

Birincisi BM gitmeye gerek yok çünkü yeni patch ile pet 'e 1000 armor + 400 stamina bufflamak mümkün. Pet trainerlerden edinebilirsiniz. İkincisi crit yüzdeleri neredeyse %45lere vuruyor survival giden 60hunter için.

Zaten Hunter için ideal build : 21 MM / 30 Survival

Her 3-4 atışımdan mutlaka ama mutlaka bir tanesi crit vuruyor. Onun için hunter 'a nerf degil buff gelmiştir.[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin
Laughing Skull - 40 Orc Hunter, 14 Tauren Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Ayrıca şunu da belirtmek isterim, hunter sınıfını kendince benimsemiş ve harika oynayan birisi için warriormuş roguemuş gibi classlar "peace of cake" diye nitelendirilen türdedir.

Dip not: Trueshot Aura gereksiz bir spelldir. MMde 31. puanı haketmeyen birşeydir.[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin

Sosyal ağlarda paylaş

şu talentlerinin bi resmini çekip koysana, merak ettim, birebir aynısını yapıp deniyim.

benim talentlerimle tamamen ezik duruma düşmüş durumda hunter, birde sizinkilerle deneyelim.

ps: trueshot aura raidler için gerçekten iyi bir talent. herkes pvp yapmıyor.

[Bu mesaj innkeeper tarafından 18 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

hmm halen nerf?

kesinlikle degil forum takip etseniz bile bunu baba bir buff olduunu gorursunuz 2 ay oncesinin forumlarına bakin
"daha hic huntere duel kaybetmedim" "hunteremi yenildin? noob!!" "hunter duelmi kazanirmis?" "hunter kek" "hunter ezik" bilmemne birsuru baslik vardi simdi bakin "nerf hunter" "nerf pet!!" yok oldu olucak mount sirtindada ok atabilsinler bu ne boyle fln filan

cok cok guclendi hunter :)
Sosyal ağlarda paylaş

Eğer ciddi soruyorsan yollarım buildimi. Bu arada ben duellerden bahsetmiyorum, duellerin gerçek pvp ile alakası yoktur da ondan. Bir hunter herzaman ilk gören taraftır, track yeteneğinden dolayı. Trapini kurup aimed shot ile critini vurunca üstüne range mesafesini de eklersek 2-3 mermilik zamanı da vardır. Rakip yaklaşmadan conc. shot atılır, yavaşlatılır 1 mermilik zaman daha kazanılır, daha sonra hedef trape girer, 1 aimed shot ile daha crit vurulur. Eğer hala olmediyse sizin üstünüze gelmeye calısacaktır, scatter shot ile arayı tekrar acıp coktaan işini bitirebilirsiniz.

Hunterin olayı rakibin ona dokunamadan öldürmesidir. Bu avantajı iyi kullananlar hunteri iyi oynayanlardır. Her ne kadar mail giyip 3.5k küsür armor ve 4.5k hp olmasına rağmen, üstüne üstlük Raptor Strike ile 600 melee dmg crit vuran birisi yinede range özelliğini kullanmaya özen göstermelidir..[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin

Sosyal ağlarda paylaş

Survival

Humanoid Slaying Rank 3
Lightning Reflexes Rank 5
Improved Wing Clip Rank 5
Deterrence Rank 1
Surefooted Rank 3
Deflection Rank 2
Counterattack Rank 1
Killer Instinct Rank 3
Savage Strikes Rank 2
Survivalist Rank 5
Survival Total: 30

Marksmanship

Improved Concussive Shot Rank 5
Improved Hunter's Mark Rank 1
Lethal Shots Rank 5
Aimed Shot Rank 1
Mortal Shots Rank 5
Hawk Eye Rank 3
Scatter Shot Rank 1
Marksmanship Total: 21

Total
Total Points Spent: 51
Level Required: 60

Ben boyle yapacagim, amacim crit olayini olabildigince artirmak.

NOT: Giber banada talentlerini atarsan cok sevinirim.

[Bu mesaj Law tarafından 18 Ekim 2005 21:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ciddi soruyorum niye ciddi sormayayim?

gönder bakalım talent treenin resmini, o sekilde düzenliyim talentimi.

cidden dedigin gibi öyle şakır şukur crit atacaksam, eskisi gibi rahat rahat PvM yapabileceksem çokda makbule geçer.

benim talent tree tamamen MM üzerine kurulu, ve benim talentlerime göre bu oyun hunter icin yalan olmuş durumda. seninkileri gönder onlarla deneyeyim.

PS: yine tekrarlayayım, PvPde mage kesmek bana hitap eden bişi degil. onun içn farklı bir class da karakter geliştiriyorum zaten. benim istedigim patch öncesinde oldugu gibi, rahatlıkla solo olarak PvE yapabilmek.
Sosyal ağlarda paylaş

innkeeper, hunter oyundaki en iyi pve sınıfıdır. Farming masterdir. Yani patchden önce de böyleydi 1 sene evvel de böyleydi. Kimse bunu yalanlayamaz.

Sololarken zorlanıyorsan bunun talent ile alakası olamaz zaten, taktiklerinde biraz değişikliğe gitmelisin mi acaba ? Çünkü ben kendi lvlimdeki elite ogreleri kesebiliyorum veya nasıl anlatayım çizik almadan 2-3 mobla kapışabiliyorum. Talentleri de eklersen bunun üstüne daha şekil oluyor tabi.

Survival gidersen ayakta kalma olasılıgın daha da artıyor. Gerek +400hp gerekse %15 agi artırıcı, gerek wing clip %20 immobilize olanagı gerekse resist stun ozelligi. Üstelik human slaying %3 artıyor ve %crit chance increase all attacks by %3 diyor.

Kesinlikle survival gidilmeli. Hem pvp hem pve için ideal built.

Not: birazdan buildimi yolluyorum[signature][hline]Twilight's Hammer - 60 NE Hunter, 60 NE Rogue, 50 Dwarf Paladin

Sosyal ağlarda paylaş

aslında BM'yi bi kenara bıraksak bile ( ki bırakılacak gibi deil ama :D) sırf uzaktan çalışan bi marksman hunter için neler değişti kısaca değinelim bakalım.
1. olarak Aimed Shot'ın 3 sn'ye düşürülmüş olmasıdır. ki bence inanılmaz bi değişikliktir kendisi ve hala bunun yanlışlıkla yapıldığından ve heran eski haline getirlimesinden korkarım.
2. olarak scater shot'ın sizi combattan çıkarmasıdır. ki bu ne zaman sıkışsanız 0 rangeden adama scater çakıp üstüne hemen icetrap koyup , gerekli menzile tekrar çıkabilmenizi sağlar. bununda abartı olduğu düşünüyorum ve her an bununda eski haline getirilmesinin endişesini duyuyorum. çünkü taaa eskiden feing death combattan çıkartıyor diye ağlayan millet yüzünden bu özelliğimiz elimizden alınmıştı. ve hala scaterı doğru dürüst kullanamayan çok hunter olduğu için şimdilik ağlama sesleri nispeten az.
3. olarak artık crittler gerçekten çok yükseldi bi hunter için , özellikle 400 agiye yaklaşmış bi full epik hunter %15 agi bonusuyla shamandan daha overpower olmaktadır :D
4.olarak eskiden yakınımıza girmeyi başaran her char bizi ağlatırken artık mongoze ve raptor strike korkunç critleri ile ağlamaya başlamışlardır.
5.olarak önemsiz gibi görünsede trueshot aurada ciddi bi buff görmüştür.
6. son olarak eskiden kimsenin sallamadığı petlerimiz. artık her duruma özel öğretilebilen yetenekleri ile baya ciddi resist değerlerine çıktıkları için tüm magic user'lar için sinir bozucudanda öte bi hale gelmişlerdir.

tüm bunların yanında gelen tek nerf olan crit damage'in %50'den %30'a düşürülmüş olmasıda ibreyi eksiye getiremiyor ne yazık ki. hunterlar gerçek bi buff yaşadı , itemleri normal bi hunter overpower olmadı ama artık çantada keklikte değiller. tabi kide hala karşınızda charını oynamayı bilmeyen hunterı rahat alırsınız. ama iyi oynayan bi hunter her classla kafa kafaya oynayabilir halede gelmiştir.[signature][hline]Albert Einstain demişki
" 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır."
Sosyal ağlarda paylaş

Valla bu en son pachde sayarsan hunter=God oldu lvl 60 lık questdi yapıp bow ve staff alıp BM ve Mark gittiğinde dmg mayakılığı yapıyorsun hele hawkdan gelen % 30 speed attack über haline getirdi bide yanına rapid fire açıcan sn başıan eşşeksel dmgler vurmaya başlıyosun.%70 speed attack O_o

Kendi charım için konuşayım henüz lvl 52 bu dediklerime yapdığımda sn başına 250 dmg vuruyorum.
not:hele hunterın lvl 50lik questdi yapıp Devilsaur eye kulanırsan senin ve kaşındakinin dmgleri görünce aklı hayali durur.

Bence nerf değil hunterı gereksiz olarak gören kişilere kapak olsun diye yapılan buff diyelim :)[signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu
Gece ruhunu koruyacak
Karanlığı iyice kucakla
Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu...

Anialeyn/Priest[60]-Invadoria
Ellerosse/Hunter-Invadoria

[Bu mesaj slayer77 tarafından 19 Ekim 2005 18:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...