l_Sarsie_l Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 CZ denilen yerde normal orglarla insanlar savaşıyor bende en önden yara yara gidiyorum baktım arkadan astors çıktı kestim bundan faydanalanlar ok hucumuna vurdu e bu nun karşısında kimse duramaz en 3 kişi en fazla 6 kişi daldı ben yerleri süpürüyom ama bi lv 30 np kazandırmışlar sanırım yoksa üstündeki goblinmiydi?[signature][hline]Fen hocları=iyi Mat " =Kafa şişirir Sos " =Kemik Kıranlar klbu üyeleridir Turz " =Turistik yerledeki kızları merak sardırırlar Trafik " =İçimizde trafik canavarına çık derler! İng " =Gavur çenesi çalarlar! Türk " =2 madalyalı yüzleri vardır.1 yanı iyi 1 yanı kötüdür.ikiside etkili olur Vatandaş cart curt hocaları=Demokrasi memokrasi hak mak traş işleri konuşurlar.Yok vergi imiş cart curt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cold_fire Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 tercüme plzzzz[signature][hline]love is the name s.x is the game forget the name play the game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Allah Türkce öğretmenine sabır versin .[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:130.xxx [Bu mesaj BlackBox1 tarafından 17 Ekim 2005 14:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Şimdi sakin ol... Derin derin nefes al... Rahatla, sakin ol bişey olmıycak... Evet arkadaşlar bunu da götürün! Sıradaki gelsin! Evet sizin neyiniz vardı? Paranoyak şizofren? Şiddetli depresyon?[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 turkish plz[signature][hline]Archy Firestorm | R/N | Guild Wars Guild: Dark Saga Omerta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DEWIL_MAC_CRY Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 arkadaş hangi dilde konuştu anlayamadım hele şu olayı baştan tane tane pls[signature][hline]Server : Diez Nick : DEWIL_MAC_CRY Clan : LasomrA Job : Blade Master Lvl : 6x np : en son 27k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 walla bi bok anlamış deilim :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bjork Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 zuhahahha diorum geçiorum NEXT !!! :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Bjork, 17 Ekim 2005 15:23 tarihinde demiş ki: zuhahahha diorum geçiorum NEXT !!! :D:D:D +5112513[signature][hline]zoru herkes basarir, imkansızı ben :D ScsBg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Calamity Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Ingilizceyi pataküte zor konuşuyoruz bu dilde yeni çıktı sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: l_Sarsie_l, 17 Ekim 2005 14:47 tarihinde demiş ki: CZ denilen yerde normal orglarla insanlar savaşıyor bende en önden yara yara gidiyorum baktım arkadan astors çıktı kestim bundan faydanalanlar ok hucumuna vurdu e bu nun karşısında kimse duramaz en 3 kişi en fazla 6 kişi daldı ben yerleri süpürüyom ama bi lv 30 np kazandırmışlar sanırım yoksa üstündeki goblinmiydi? goblin degildi :P[signature][hline]K.Mltn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lucifertr Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 5 kere okudum anlamak için gerçekten ama üzgünüm daha anlaşılır yazarsan cvp bulabilirsin sanırım[signature][hline]x deyim assasin ve mage 61lvl np:51k(hep aynı pk yapmıyorum) clan:neydi lan! buff scrl olmuş 400m bende 10m var param olana kadar yokum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: l_Sarsie_l, 17 Ekim 2005 14:47 tarihinde demiş ki: ama bi lv 30 np kazandırmışlar sanırım yoksa üstündeki goblinmiydi? Yaa biri bu cümlenin ne demek olabilceğini anlatsın yeter!!! Bulmaca gibi o goblin ne alaka? Orda lv neyin kısaltması?? 30 np ne alaka?? Allah aşkına bi açıklık getir şuna canım kardeşim.. Bende mi bişey var yaa sinirlerim bozuldu :( Fırk! :(:([signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yine miii! haaayıııııırrrrr!!![signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 abi sen topic açma nolursun senin topiclerini görünce deliresim geliyo yada şöyle yap sen yazacaklarını bi arkadaşına söyle o yazsın bizim sağılığımız açısından :-)[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] [Bu mesaj DownTown tarafından 17 Ekim 2005 17:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 hayır üstündeki bendim...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lhotse Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet öyleydi öyleydi bende gördüm. Sen haklısın tamam kızma:D bidaha lütfen topic açmadan önce bi yarım saat bekle. Hatta hiç açma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackdeer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu arkadaş için bir psikolog ve türkçe öğretmeni varmı ?[signature][hline]Beni deli etmeyin üzerime gelmeyin ne verilecek hesabım ne sorulacak günahım var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Snip3R Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bir kisi cıkıp amacın ne diye sorabilirmi acaba[signature][hline]Nick : ::Bebop:: LvL : 64 now Class : Shadow wain Clan : The Kings Server : Malefes Beramus Np : ... Nation : Karus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HasMez Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sen sordun varsayıyoruz. amacı salaklıktan öteye gitmiyor sanırım arkadaşın. 1 diil 2 diil bu adamın yaptıkları. türkçe katliamı yapıyo sadece.[signature][hline]unholy ownz u *dont throw rocks when u r living in a house of glass. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SUBZERO Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ben düz czde geri geri ilerliyordum. Ordan bi lamia bana gözkırptı sonra mage a.q dedim. Chitinleri de +7 ye bastıktan sonra bi aktım ayağım kaymış. Çantada 50 np gelmişken 25 ini de goblin almışken ben bi 39 np daha kazanmaya çok yaklaşmıştık ki bi naktım -32515165651561 coins geldi. Dedim akbank güzellik yapmış 58 yıl vadeli kredi derkene banka müdürü bana bi spike çaktı oha dedim o arada 2500 bufı açtım gelene geçene buff vercekken ölüyordum ama Derulara doğru kaçtım deru beni öldürecekti ama saolsun Gm elektrikleri kesti.[signature][hline]Kahrolsun Kempire / Kompire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lordofdeads Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 lol[signature][hline]Anne : Oğlum ne zaman mezun olacan sen? Çocuk: Ya şu komboları öğrensem olacamda.. Bobert: Benim gibi kombolarsan gtmu verrim BuRiaL: aa sen türkmüydün? AresMajere: o.O Çocuk: zzz .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fantiagra Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Sanırım bu bir şifre ve tamamını izleyip doğru şekilde çözene büyük bir ödül verilecek. Bir dolaşın forumu buna yakın bir kaç anlatım var. mesela hatırlıyorum czye bi girdim yer yerinden oynadı başlıklı bir şaheser topic vardı sonra bir kaç tane daha var. Ben hararetle izlemeye devam ediyorum. Bakalım sonu ne olacak :)[signature][hline]Önce Saygı ; Gerisi Gelir..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karusion Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 o.O - O.o - O.O -?- birisi cözerse haberimiz olsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cure_Shot Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: SUBZERO, 18 Ekim 2005 11:35 tarihinde demiş ki: Ben düz czde geri geri ilerliyordum. Ordan bi lamia bana gözkırptı sonra mage a.q dedim. Chitinleri de +7 ye bastıktan sonra bi aktım ayağım kaymış. Çantada 50 np gelmişken 25 ini de goblin almışken ben bi 39 np daha kazanmaya çok yaklaşmıştık ki bi naktım -32515165651561 coins geldi. Dedim akbank güzellik yapmış 58 yıl vadeli kredi derkene banka müdürü bana bi spike çaktı oha dedim o arada 2500 bufı açtım gelene geçene buff vercekken ölüyordum ama Derulara doğru kaçtım deru beni öldürecekti ama saolsun Gm elektrikleri kesti. ehuehuehuehuehuehuheuheuheuhuehuheuhuehueuh Az kalsın ölüyodum gülmekten :D :D :D :D :PpPpP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar