St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Selam arkadaşlar bu iki konuda sorularım var. 1)Modem bağlantısını usb ile yapmakla ethernetle yapmak arasındaki fark nedir?Ne gibi sorunlar yaşarım?Ethernet almam şart mı sizce? 2)Ben dershaneye gidiyorum dolayısıyla öğrenci sayılmıyorum.Ama abim üniversiteye gidiyor onun öğrenci kaydıyla bu adsl kampanyasına başvurabilir miyim acaba?Deneyen var mı hiç?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 1) nedenini bilmiyorum ama hem usb hem eth kullandım eth in daha iyi olduğunu söyleyebilirim(bilen biri açıklasın) 2)kullanabilirsin bildiğim kadarıyla[signature][hline]Drink From Me And Live Forever..Love Never Dies Türkiye'nin En Büyük Metal Arşivi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 USB daha hızlı derler ama ethernet te usb de kullandım ethernet daha hızlı geliyor bana. Modemine göre seçim yapabilirsin ister USB ister ethernet çıkışlı modem al. Ethernet çıkışlı modem alırsan kasanın içine ayrıyetten ethernet kartı alman gerek 10 mil gibi fiyatları var. Abinin öğr belgesi ve nfs cüzdani ile başvuru yapabilirsin.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 USB girişi kullanan modemlerde makineni açtığın gibi otomatik olarak bağlantı sağlanamayabiliyor. Modemlerde böyle özellik yok.(yada var bana öyle modem denk gelmedi yanlışım varsa düzeltsin biri) Daha 1 hafta öncesine kadar USB girişli modem kullanıyordum sonra ethernet girişli modem aldım şu an memnunum gayet.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 peki nasıl bağlantı kuracam ben otomatik değilse :) birde benim bilgisayarım çok çok çok eski bişi hiç upgrade falan etmedim bir sorun çıkar mı?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... [Bu mesaj St_Dreamer tarafından 12 Ekim 2005 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 USB demi ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 evet[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Ayrıca USB bağlantılar sistemden yer. Ethernet daha verimli kesinlikle.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 El ile kuracaksın. Bağlan diyeceksin :)[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 hmm ethernet o kadarda pahalı bişi değilmiş.Peki diğer sorun şu konfigrasyon(evet k ile) bir sorun çıkartır mı?Alacağım modemin min. bir konf. gerekliliği var mıdır(kusura bakmayın senelerdir dial up ım ondandır bu cehaletim)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 konfigürasyon derken ?[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 celeron 433mhz işlemci,128mb sd ram,7.8gb hard disk?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 conf gerekmiyor.. etherneti kaldırcak kadar yeter.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 peki şı ucuz modemler?Ben sadece surf(forum vs) ve şarkı falan indircem bu ucuz modemlerden kullanan var vmı ne gibi sorunlara gebedir?Birde eminsiniz dimi abiminkiyle başvurabileceğime web sitesinde öle bişi yokda şu var ama ''Evet, annesi, babası, çocuğu veya eşi promosyon kapsamına girenler, gerekli belgelerle birlikte 21.06.2005-15.10.2005 tarihleri arasında ilgili Telekom Müdürlüğüne veya ADSL Çözüm Ortağı bayilerine ADSL abonesi olmak için başvurdukları takdirde promosyondan yararlanabilir.''[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Başvurabilirsin dedik ya öeh. E-con al.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 çok sağolun arkadaşlar hemen yarın abimi arıyorum öğrenci belgesini fakslasın[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 80 milyona C-Net ler var. ben kullanıyorum herbişey yaptım (surf/download/oyun) performans olarak tek bir sorun yaşamadım. kurum/ayarları çok kolay zaten.[signature][hline] harvester Be gone, you foul enchantress of decay! My thoughts and words will come to right In my chamber where chaos conveys Kneel down to my desire lylidn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Benim bildiğim ve gördüğüm kadarı ile, adsl için başvururken tel hattı kimin üzerine ise o başvuru yapabiliyor. Yani tel hattı abinin üzerine ise sorun ok, değilse var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 o zaman; bunu ve bunu alıyorum.Bişi demek isteyen var mı? :)[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Ethernet kartı pek önmeli değilde o modem yerine bunu alabilirsin. hem daha ucuz hemde güzel ben kullandım şahsen. http://www.ideefixe.com/Bilgisayar/tanim.asp?sid=IGF4DFN6ZC5LU0HGTWKP[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Datron RTA-230 Modem 61ytl (hem de olbimde lol) hem ethernet hem usb çıkışı var aşırı memnunum ayrıca usb'yi kullanıyorum açılınca otomatik bağlanıyor[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın [Bu mesaj PrudenT tarafından 12 Ekim 2005 21:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Ya ben başvuru falan yaptım ama şimdi ek kontenjan tuttu.(hiç hesapta yoktu)Gitçeğim yerde bilgisayar,telefon hattı olcak mı bilmiyom.Ne yapçam ben bunu nakil mi,dondurma mı?[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar