SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Arkadaşlar tam saat 7 den iftardan kalktığımdan beri bir kızla uzun süredir konuştuğum biri msn de konuşuorum hiç durmadan yani nasıl bir iş bu anlıamıorum çok sevecen biri sıkılmıorum o da sıkılmıo ben bırakamıorumda şu an hala da konuşuorum bana neler oluo sabah iş var sahur var böle aşka gelinir mi ... neler yapıorum ben hala anlam veremiorum heralde ne dio bu fln die düşünebilirsiniz paylaşmak istedim sadece belki bu kadar uzun biriyle ilk defa konuşusum kim bilir.... ne demişler zaten "Tamamen Kişisel" :) okuyduysanız da paylaşmış sayılırsınız şimdiden teşekkürler sevgilerrrrr..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 takdir ettim..:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 aman diyim...[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MyDyingBride Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 insallah 1 yastikta kocarsiniz :P[signature][hline]Through purity and through light And the grace of the night We sing and we dance To our black heart romance Darkness | msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sanmam genelde bi yastıkta kocayamıolar boşanıyolar:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bu iyi.[signature][hline]c h i l l o u t w i t h t h e l o u n g e m u s i c FM1 0 2 . 0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hayırlısı olsun :)[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 o yazışmaların konuşmalara dönüşmesi dileğiyle =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Yazı$maları yollasana. :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum. her ba$arili tikky'nin arkasinda oha falan olan zengin bi baba vardir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Teşekkür ederim vakit ayırıp okuduuuz için yazışmaları kaydetmedim ama inanın her türlü konudan konuştuk gece 3 te bitti deişik bi his tabi karşı tarafı bilemiorum ne hissetti bu arada burdan bile bahsettim belki gelir aramıza :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 her türlü konuştunuz demek. iiiiiii[signature][hline]Night Elf - Druid lvl 17 daha yeni başladım ezmeyin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hata yapmışsın bidaha online olduğunda konuşcak bişey bulamacaksınız[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ii bakalım hayırlısı.. yok yaw sıkılmazlar[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 hadı bakalım sonuc nolcak??[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: forgiver, 19 Ekim 2005 16:24 tarihinde demiş ki: hata yapmışsın bidaha online olduğunda konuşcak bişey bulamacaksınız eheh, öyle oluyo genelde, doğru :D[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AxlXelru Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Hocam bakın bizde hergece konusuoruz konusma bıttıgı an bıraz eger samımı ısen hemen konuyu evlılıkten acıcaksın.Dugunumuz nerden olsun fln dıceksın arada ole kızdırıcaksın sempatık tavırlarda olucaksın atıyorum nıkah şahidim Ahmet olucak senınkı ne olsun fln fln...Bole konulara dalmak her zaman konunu bıttıgı an tekrar başlamaya sebeb oluyor bır denemenı tavsıye ederım cok iyi oluyor hocam inşallah bu ıs gercek aşka dogru gıder. luv u :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar