Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ya nasıl bir iş bu ya..

SeLDoM

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar tam saat 7 den iftardan kalktığımdan beri bir kızla uzun süredir konuştuğum biri msn de konuşuorum hiç durmadan yani nasıl bir iş bu anlıamıorum çok sevecen biri sıkılmıorum o da sıkılmıo ben bırakamıorumda şu an hala da konuşuorum bana neler oluo sabah iş var sahur var böle aşka gelinir mi ...

neler yapıorum ben hala anlam veremiorum heralde ne dio bu fln die düşünebilirsiniz paylaşmak istedim sadece belki bu kadar uzun biriyle ilk defa konuşusum kim bilir....

ne demişler zaten "Tamamen Kişisel" :)

okuyduysanız da paylaşmış sayılırsınız şimdiden teşekkürler sevgilerrrrr..[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

Teşekkür ederim vakit ayırıp okuduuuz için yazışmaları kaydetmedim ama inanın her türlü konudan konuştuk gece 3 te bitti deişik bi his tabi karşı tarafı bilemiorum ne hissetti bu arada burdan bile bahsettim belki gelir aramıza :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!!
Sosyal ağlarda paylaş

Hocam bakın bizde hergece konusuoruz konusma bıttıgı an bıraz eger samımı ısen hemen konuyu evlılıkten acıcaksın.Dugunumuz nerden olsun fln dıceksın arada ole kızdırıcaksın sempatık tavırlarda olucaksın atıyorum nıkah şahidim Ahmet olucak senınkı ne olsun fln fln...Bole konulara dalmak her zaman konunu bıttıgı an tekrar başlamaya sebeb oluyor bır denemenı tavsıye ederım cok iyi oluyor hocam inşallah bu ıs gercek aşka dogru gıder. luv u :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...