ZesT Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 balık burcu diilim.oğlak burcuyum!. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ah tutturamadık..[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: ZesT, 17 Ekim 2005 18:06 tarihinde demiş ki: son günlerde bana ne oldu bilmiyorum.herşeye ağlıyorum.bugün sınıfa hoca girdi,pakistan depremine yardım için konuşurken,ordakilerin durumundan bahsederken tutamadım kendimi,birden ağlamaya başladım. 3gün önce,her zama izlediğim reklamı(baba beni okula gönder kampanyası için olan reklamı) izlerken ağlamaya başladım. böyle saçma sapan şeyler için ağlıyorum durduk yere,neye ağladığımın bile farkına varamamıyorum bazen,sadece ağlıyorum. kafayı mi yiyiyorum yoksa deprosyon da mıyım,ne oluyo kendime anlayamıyorum. sen direk belirtiler baslamıs cok kotu depresyondasın aynısı banada oldu sana tek tavsiyem neseni sakın kaybetme ve aglamaklı oldugun zaman koyver gitsin agla...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 sen ağlama,dayanamam[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polly Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ağlamak iyidir ağlamak doğaldır ağlamamak da doğaldır..niye ağlıyorum demek doğal deildir...[signature][hline]Seni Kendime Sakladım Paticik Kızlar Klübü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Geçer ya,bi ara banada oluyodu max. 6 ayda geçer :) Birde şu var tabii; ''Ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır'' Ruhun kendinden sıkılmıştır.Ağlamak güzeldir ;o)[signature][hline]''Ağlamak,ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması,bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Ortaokulda falan UO'da öldüğümde ağlamıştım :D[signature][hline]D'akmor so 80's Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 başkasının önünde hayatta ağlama.. gerekirse okul çıkışını bekle..sıralarının üzerinde ağla.. ama başkaları güçlü görsünler seni.. ps:başkalarının önünde ağlamasına engel olmayan bi herifin uyarısır,kal'a alırsan yararı olacaktır..[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar