Rock Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Daha önce de söylediğim gibi bu oyun yeteneğe kalmış birşey. Oynamayı ilen kafasını kullanan her classla her classı kesebilir. Herşeyden önce savaştığınız karakterin zayıf noktalarını bilmelisiniz. Zaten yenilicem diye bodoslama dalarsanız tabiki yenilirsiniz. Ayrıca shaman oynayan biriyim, shamanın okadar da abartmayın.[signature][hline]Sargas >> lvl52 Shaman >> Burning Legion Glirhuin >> lvl41 Rogue >> Kor'gall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kator Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Valla bir paladin olarak çatır çatır shaman kesiyorum.Bence mage ler shamanlara göre cok daha zorlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bende mage leri çatır çatır kesiorum desem :)[signature][hline]Sky-lvl 60 druid -Magtheridon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xrex Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bende catir catir druid kesiorum desem :D[signature][hline]-------------------------------------- Kam-Magtheridon www.grimsoul.co.uk -------------------------------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 ben uberim pls[signature][hline]HARD tauren shammy bl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Cuce, 16 Ekim 2005 20:51 tarihinde demiş ki: Ragnoros-DIE INSECTS shaman casts frost shock shaman casts frost shock Ragnoros: OMG WTF NERF NERF hehe cok hoş ama hakli OMG WTF NERF NERF NERF NERF ![signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
whissinn Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: allf, 18 Ekim 2005 05:07 tarihinde demiş ki: abı samanın elını kolunu baglasalar gene dover baksana yazılan yazılara okudum en zevklı formdu:D bır efsaneye donusmus saman=ımposıble ıs nothıng dedıgıne katılıorum ımp is nothin :D[signature][hline]Burning Legion LVL 60 Night Elf Rogue Tomcats , Whissinn hayatımın ; gerçek öykülerine ayrılan bir filmin sountrackindeyim bir yazarmıyım yoksa tek şiirlik şairmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Bi arkadaş da çatır çatır warrior kesiyorum diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 herkes birbirini kesiyo zaten anlamiyorum ben o isi :)[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: kator, 18 Ekim 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Valla bir paladin olarak çatır çatır shaman kesiyorum.Bence mage ler shamanlara göre cok daha zorlu. .yaw nasıl keserbea samana alan buyusunden baska bıse kulanamıyor(sozum benım gıbı buıldı olanlara) 4 snye buyu ıslemıyor kardesım warmı otesı yedıgı shocklarda cabası .tamam pala zoralıyor bazen alamıyorum pala ortadırek mısalı yıkılmıyor .bıde allah gozunuzu doyursun bea samana nerf nerf yeter az ınsafa gelın oldu olacak tum sılın de kurtulun.(alysınızde kesemedınızdenmı bukadar nerf ıstıyonuz el ınsaf) .bırsaman olarak enbuyuk sorunumu mana goruyorum melemı hıcde okadar abartı bulmuyorum. .samanın kudretı saman oynayan arkadasların kendı kudretıdır.hangısıkıl kulanacanı we mana ayarlamasını ıyı yapan saman arkadaslar tebrık ederım sızlerı adamlar hala nerf ıstıyor sayenızde.hızlı oynayabılmek ıcın samanımda 13 tane macro war we nob tabır edebılırım kendımı.ve ınsallah dahada gelıstırecegım pvp teknımı. [Bu mesaj allf tarafından 19 Ekim 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: allf, 19 Ekim 2005 03:05 tarihinde demiş ki: .yaw nasıl keserbea samana alan buyusunden baska bıse kulanamıyor(sozum benım gıbı buıldı olanlara) 4 snye buyu ıslemıyor kardesım warmı otesı yedıgı shocklarda cabası .tamam pala zoralıyor bazen alamıyorum pala ortadırek mısalı yıkılmıyor .bıde allah gozunuzu doyursun bea samana nerf nerf yeter az ınsafa gelın oldu olacak tum sılın de kurtulun.(alysınızde kesemedınızdenmı bukadar nerf ıstıyonuz el ınsaf) .bırsaman olarak enbuyuk sorunumu mana goruyorum melemı hıcde okadar abartı bulmuyorum. .samanın kudretı saman oynayan arkadasların kendı kudretıdır.hangısıkıl kulanacanı we mana ayarlamasını ıyı yapan saman arkadaslar tebrık ederım sızlerı adamlar hala nerf ıstıyor sayenızde.hızlı oynayabılmek ıcın samanımda 13 tane macro war we nob tabır edebılırım kendımı.ve ınsallah dahada gelıstırecegım pvp teknımı. [Bu mesaj allf tarafından 19 Ekim 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir] Noktayla başlayan cümleler, noktasız biten cümleler, samanlar, anlaşılmaz kelimeler, i yerine ı kullanmalar, "ve" yerine "we" demeler falan... Rekor bir yazı olmuş.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor [Bu mesaj LathspeLL tarafından 19 Ekim 2005 09:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 +1 LathspeLL[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bejawe Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Eger oldurduyse buyuk bır ıhtımalle free serverlardan bırısıdır cunkı ragnarosda eger melee combata gırıcek warrıor weya ona dayana bılcek herhangı bı class yoksa adam yoksa uzaktakı casterlara 5k-6k arası bı dmg vurmaya baslıor yanı demek ıstedıgım ragnarosdada zaten 1M e yakın hp war eger orjınal serversa kesememıstır ısterse hpsı gozukmesın weya addonlarla %1 de gozuksede o hpyı shaman ındıremez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
allf Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 okuyup anlamayamı calıstın yoksa hatamı ayıklamaya lath:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Shaman oynayanlarin hepsi kral. Ok... Adamlar o kadar iyi oynuyorlar ki aslinda ozellikleri olmamasina ragmen karakterleri hem meleede hem spellcastingde iyi ustune de gerektiginde hizlaniyor gerektiginde rakibini yavaslatiyor. LOL[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 rakibini degil arkadasim rakiplerini 10 kisi gelse onuda yavasliyor :) kangi class var 10 kisi yavaslatabilen :)))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ağla alliance ağla ... bütün serverlar %65 + alliance üstünlüğü var.. yüzüklerin efendisini izleyen alliance oluyor 1 horde ye 3 alliance düşüyor .. ama sen gene de ağla.. yalnız gezmek istesen bile başaramıyorsun, çünkü map alliance 'a yetmiyor.. ağla..... bırakında bi shaman'ımız olsun !!![signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 @janis shaman konusu ayrı bi tartışmadır aslında gayette dengeli bir classtır orası tamamda, yanlız siz gidip tüm WoW'un en dengesiz serverında oynayıp sonrada bundan dolayı ağlamayın lütfen benim charlarımın olduğu hemen tüm serverlarda denge %50 ye çok yakındır, hele son alt charımı kastığım tam tersine horde'u fazla olan bi server. Yani eğer shaman efsaneleştirildiği kadar göçlü olsaydı bile bunun özrü "e ne yapalım heryer aliance" olamazdı emin ol.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
janis Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 neden hergün shamanla ilgili topic acılıyor ? shaman a nerf diyenler PALAMUT a neden nerf demiyolar ?.. hiçbir oyunda görmedim Plate kullanıp,2 immune ve 5000 heal atan bir class[signature][hline]janis , Undead Rogue (Burning Legion) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 heh yuzuklerın efendısı ızleyıp acmıs olsam :) ork veta tauren olurdum.bana urukhai derler merak etme :) shaman konusuna gelınce oturmus bır class olabılır fakat aynı kategorıde denılen paladın ıle arasında daglar kadar fark var pala pve classı shaman pvp classı.baloncuk maloncuk hıkaye :) grup pvp de baloncuk atıp dursan ne yazar gene kesılıyorsun merak etme sen :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 tutturmusunuz bı plate ısnı gıdıyorsunuz yaav anlamıs degılımç ya karsımda bır warrıor veya melee takılan shaman olmaz ıse benim plate ne işe yarıyacak soylermisin ayna gorevimi kullanacak? bak guzel kardesım paladın classının basın gecenlerı bılmıyorsun heralde burada acıklamıs yabancı serverdan alıp paste etmıstım.okumadıysan okuyuver. bı shaman bunun kadar bır nerf yemısmı merak edıyorum :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 çünkü bu oyunda o PALAMUT dediğn char kim ne derse desin healardır, başkada bişey deildir. Onun için. ne kaçanı kovalayabilir, ne de kovalayandan kaçabilir. Ama shaman diğer claslarında yavaş yavaş sahip olmaya başladığı "3 farklı talent ağacı ile 3 farklı clas gibi görünme" yeteğinine oyunun başından beri sahipdir. başka bir değişle shaman aslında oyun ilk çıktığı günden beri evrimini tamamlamış bir iki rütuş kalmış tek clastır. diğerleri bu mertebeye yavaş yavaş kavuştukları içindirki shaman için açılan başlıkların oranı sürekli azalmaktadır. İlk günden beri sorun olan şey karşıdan gelen shamanın talent ağacını bilememek ve windfury beklerken kafaya 1200'lük shock yemektir. Ama artık bu özellik diğer charlarada gelmeye başladığı için gözler shamana kitli durmuyor. buda aslında üstünüzdeki baskıyı çok azalttı , tabi siz artık son raddenize kadar dolduğunuz için en küçük yakınmayı bile kabul edemez haldesiniz. yoksa biraz sakin olsanız göreceksinizki artık sölenen "overpower shaman" laflarının %95'i şaka amaçlıdır. çünkü insanlarda alıştı bu 3 farklı shamana karşı oynamaya.[signature][hline]Albert Einstain demişki " 3. Dünya savaşında hangi silahlar kullanılacak bilmiyorum ama 4. sünde insanlar taş ve sopalarla savaşmak zorunda kalacaktır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 FreEmoon cum :) laflarin bana degil ama keske blizz bir gunde bir chari bu kadar nerflemeseydi adamlara 10 aydir laf ediyorlar. benim daha 4 ay oldu ben neler dedim :)))[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: spawn77, 01 Eylül 2005 03:21 tarihinde demiş ki: Shaman need more buffs. [signature][hline]Uyu, sevdiğim; sonsuza dek uyu Gece ruhunu koruyacak Karanlığı iyice kucakla Uyu sevdiğim; sonsuza dek uyu... Anialeyn/Priest[60]-Invadoria Ellerosse/Hunter-Invadoria Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonywayt Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 pvp severinda pala oyna fangtooth (ugsss) :P hayatimda unutmayacagim.2 surattan biri. 1. gs hertaberlin maci 5 dk da hertanin yedigi 2 golun ardindan hertanin teknik drektorunun surat ifadesi ikincisi bu :)) (bu arada herta berlin olmayabilir ) :)[signature][hline]LVL 60 human paladin burning legion THE Wolf and Respect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar