SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Clampın son animesi ile karşı karşıyayız. 50. senesinden sonra Clamp'ın okurlarına ve animefanlarına geçtiği bir kıyak gibi görebiliriz bu animeyi. Neden derseniz ilk olarak baştaki karakterler. Sakura ve Syaoran Direk olarak Card Captor Sakura'dan alınma ve grubun dünyaları gezerken pek çok "Tanıdık" şahışlarla tanışmasıda ayrı bir lezzet katıyor. Modoka Modoki'yide unutmadık (Magic Knight Rayearth izleyen arkadaşlar hatırlayacaklardır) Kısaca konusuna Gelecek Olursak "Clow" dünyasında Syaoran babasının ardından ülkedeki kalıntıları araştırmaktadır. Çocukluk arkadaşı ve prenses olan sakura ile herşey güzel giderken (Sakuranın abisine karşı). Sakuranın bir gün garip bir şekilde kalıntılara gelmesi ve kanatlarının çıkması ile ile herşey değişir. Syaoran Sakurayı kurtarmak isterken Sakuranın kanatları dağılır ve Syaoran sakurayı kurtarmak için dağılan tüy parçalarını (Sakuranın hatıraları olarak geçiyor) toplamak zorundadır. Bunun için Dimensional Witch veya Yuuko (xxxHolic mangasının karakterleri) olarak bilinen kişiye gitmek zorundadır. Ancak Yuuko'nun tüm iyilikleri gibi bu iyilikte belli bir ödemeye sahip olacaktır.(bu kısımda Yuukonun kötü karakter olduğunu düşünebilirsiniz ancak mangasını okursanız anlayacaksınızki Yuuko sadece iyi kalpli ama acımasız bir "işkadını"). Ancak Syaoran bu yolculukta yanlız olmayacaktır. Kurogane (dünyasının prensesi tarafından adam olsun diye gönderilmiş bir şavaşcı) ve Celes diyarından bir wizard olan Fye D. Flowright herne kadar kendi emelleride olsada syaoran a yardım edeceklerdir. (Yuuko'yu da unutmamak lazım) Öncelikle Tsubasa Cronicles konusu çok basit gelebilir özellikle Card Captor Sakura ile benzerliğini düşünürsek. Ancak gelmiş geçmiş tüm clamp dünyalarını dolaşmak gerçektende heyecan verici olacak. Müzikler ise son zamanlarda duyduğum en muhteşem anime müzikleri OST sini sabırsızlıkla bekliyorum. Çizimleri biraz yadırgayabilirsiniz ama bence çok güzeller (16:9 da izlemizi tavsiye ederim) ve yeni oldukları için tam oturmadılar Bir iki ipucu vermek gerekirse 1. Bölümde Chobits hayranları Fye sahnesine biraz dikkatli baksınlar yeni çizimlerle chii baya güzel olmuş. (X ten Ve mkrden olan elemanları saymakla bitmez). Küçük Bir ayrıntı Mangasının İsmi Tsubasa: Reservoir Cronicles olarak çıkıyor. Şu an Fansublayan en sağlam grup Dattebayo & Live-evil gibi gözüküyor. Kısaca son zamanlarda izlediğim ve okuduğum en güzel Anime Manga ikilisi. xxxHolic i ayrıyetten tavsiye ederim[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World[Bu mesaj Vicious tarafından 24 Mayıs 2005 17:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 captan tsubasa sanaraktan ilk bolumunu indirdim :p izlemeye firsatim olmadi henuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bende captan tsubasa sanarak indirmedim simdi indiriyorum :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 hadi bakalım indiririm de nerden indircem[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mirc'ta irc.enterthegame.com serverında #live-evil kanalında bulabilirsiniz. (bi mirc download klavuzu hazırlamıştım onu bi ara buraya yazmam lazım )[signature][hline]SenariouS The Beast That Shouted "I" at the Heart of the World Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 WWW.ANİMESUKI.COM bir animecinin bir numaralı download kaynagıdır henuz amerıkada henuz lısanlanmamıs her turlu anımenın torrentını bulabılırsınız burdan[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Herkese tavsiye ederim bende çok hoş olmuş.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ozuma Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Captain Tsubasa zannemek çok normal Tsubasanın mangasını Clamp yapmıştı. Ben takip ediyorum şu an elimde ilk 7 bölümü var raw olarak Saiyamandan bittorrent ile çekiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alukard666 Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2005 Ben valla ilk bölümünü db&le den izliyorum cok güzel anime,bana daha önce vicious tavsiye etmişti...[signature][hline]ilex globus... gustus abs æther.. amen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 tam olarak kaç bölüm bu bende ilk 10 bölümü var su an ?[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 o kadar zati b hafta 11 çıkacak[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 ok bari arada magic knight rayearth i izleyim :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 said: BeIlow, 25 Haziran 2005 11:34 tarihinde demiş ki: ok bari arada magic knight rayearth i izleyim :P Mokona tanıdık gelir artık hehe[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 eeuhe gelcek herhalde :P[signature][hline]ineklerin büyük ordusu, stay with milk. Ot be with you. Master of ineksss Anime tadında MMORPG lar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ssj4songoku Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ya ben de bir sorun var herhalde.Öyle çok dah hoşuma gitmedi yani :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2005 Ben özellikle müziklerine hastayım bu anime nin... Süper bir anime kendisi , 11 ide izledim güzeldi... :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 şu an mangası deli ötesi tam gaz gitmekte (bu sabah bir baktım 3 kitap birden yayınlamışlar yaya şeklinde) dünyalar çok değişiyor. İzleyin izletin[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2005 Bakalım güzelmi :D[signature][hline]:DPrince Of Darkness:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Bide soruyor basbas bağırömışım ilk postta :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 off bu Clamp animeleri de hep aynı be kardeşim "Ona yardım etmeliyim" "hafızasını kazanmasına yardım etmeliyim" "eski Sakura olmasına yardım etmeliyim" yürü bea[signature][hline]Grimwolf, 21 Haziran 2005 23:02 tarihinde demiş ki: -Şirin baba nerde? -Cumaya gitti Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 [Bu mesaj SmoLaFein tarafından 01 Temmuz 2005 01:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Fye nin hastası oldum acaba başka bi animede bu karakter varmı?mukona da çok tatlı bişi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Fye başka yerde olduğu ile ilgili bir bilgi bulabilmiş değilim. Ama mokona MKR den alıntı kesin :-p Bu sırada Clamp Tsubasa Chroniclesın movie sini açıkladı 2005 içinde yayınlanacak olan movie konusu basit movi euzunluğunda bir bölüm olacak gibi. Şu an mangada Seiden RG Veda animesine baya bir gönderme olmakta...[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Tsubasa Chronicles Ost kulağınızın pası silinsin[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Bu hafta 1. sezon bitiyor (Clamp xxxHolic ile uğraşacağından) ama merak etmeyin bahar ayında yeniden dönecek "Tsubasa Season 2 According to NHK, the network plans to start broadcasting the second season of Tsubasa Chronicle in Spring 2006. The show is currently shown Saturdays at 6:30 PM on NHK's Education Channel. CLAMP has confirmed the announcement on their website" o gelene kadar mangaya devam[signature][hline]Today you are better that the "You" of yesterday... and tomorrow you will be better that the "You" of today... Little by little becoming stronger through countless battles. That's what it means to be strong... [Bu mesaj SenariouS tarafından 19 Ekim 2005 13:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar