KillJoy Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2005 Konu bulmada sorun yok. Duygusal anlamda da elini tutma filan benim için sorun diil ama tanıştıgın bi kıza beden diliyle yaklaşma çk buyuk bi sorun oluyor ne bilem tanıdıgım bi kıza konuşma dili dışında beden diliyle sana talibim demek ve bunu hiç kasmadan yapmak istiyorum bunun öğretisini buraya yazarsanız...:) kısacası nasıl kolumu kıza atacam diil ellerimle vucudunda rahatça gezebilecek duruma nasıl gelebilirim.. Bi dostum var boyle bişey yok diyor içgüdüsel birşey diyor ve kız arkadaşlarını çok iyi elliyor(sevgili diil) :) anlatabildim sanırım:)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 azmış bu[signature][hline]cik cik cik pogodi sta mi treba sta mi godi brdo para brdo zlata diamanti oko vrata ... i am from garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Killjoy bi telefon numarası veriyim ara. Anlaşırsanız para konusun da senin bütün dertlerine derman olur...[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Msn Spaces Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Seni karaköye gönderiyoruz :)[signature][hline]Custodem 4 Eylül 2005'te Rock'n Coke' da demiş ki: Burada herşey var ama bi kerhane yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: pogodi, 25 Eylül 2005 17:15 tarihinde demiş ki: azmış bu Eheheh[signature][hline][b]For every action,there's an equal and an opposite reaction.. Anıl Doptur.[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 abi geç önüne direk aç[signature][hline]Nasıl geldik birgün,öyle gideceğiz. Beşiktaşlı doğduk,Beşiktaşlı öleceğiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 said: KillJoy, 24 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki: Konu bulmada sorun yok. Duygusal anlamda da elini tutma filan benim için sorun diil ama tanıştıgın bi kıza beden diliyle yaklaşma çk buyuk bi sorun oluyor ne bilem tanıdıgım bi kıza konuşma dili dışında beden diliyle sana talibim demek ve bunu hiç kasmadan yapmak istiyorum bunun öğretisini buraya yazarsanız...:) kısacası nasıl kolumu kıza atacam diil ellerimle vucudunda rahatça gezebilecek duruma nasıl gelebilirim.. Bi dostum var boyle bişey yok diyor içgüdüsel birşey diyor ve kız arkadaşlarını çok iyi elliyor(sevgili diil) :) anlatabildim sanırım:) anlatabildin abide;yok daha öle bi ortam yok anlatacak bunları... burdan sna zor yardımcı olurlar.. ps:karaköyle alakası yok[signature][hline]zebani.(düşünen ceset) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 ahah bende o konuda sorun yok! konuşma zor bide yavşama sorun tabi yavşamak çok zor yavşak olmak istemiyom ama ellemek yavşamak degil YAVŞAMAK YAVŞAKLIK clubberlar yavşar çoğunlukla -hapşu -çok yavşa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zetes Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2005 Yavşamayı değil de konuşmayı denesen?[signature][hline]Please wait... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yok öğretisi olucaksın, hiç bi hareketin abartı olmıycak fazlalık olmıycak, smoothe criminal olucaksın, valla o zaman daha cok kabul edilebilinir oluyorsun. Valal bütün beden dili geyiğini buraya dökmiyelim bitmez tükenmez cunki bin türlüsü var bunun.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: ReDDoG, 25 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki: abi geç önüne direk aç ok[signature][hline]O şimdi Google... Msn:[/b][email protected] Gmail:[/b][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SON_SAVASCI Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 helal olsun bu hazırlığı yaptığını duysa kız direk kollarına atılırdı!'+^?&%+ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 abi bu yavşama değil bu tecavüz.[signature][hline]valandil ownz j0o! her gece hovardayım,24 ayardayım. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 o zaman biz de kızı buluyoruz boş alan yaratamıyoruz. Eve götürme şansı da düşük :) Okulda boş-güvenli alan yaratma tutorialı isteriz :-)[signature][hline]Ladies and gentleman You've been entertained by the genious Ray Charles! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2005 said: Janitschar, 25 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki: Killjoy bi telefon numarası veriyim ara. Anlaşırsanız para konusun da senin bütün dertlerine derman olur... :D lol süper cevap valla.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2005 siz bitmişiniz[signature][hline]DeviantArt gallery elvyn, 03 Kasım 2004 23:00 tarihinde demiş ki: 6 yasindan beri resim/karikatur cizerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 İçgüdüsel olur o. Karşındakinden elektriği alırsın zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2005 sen bi süt iç yat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kıza dokunmayı dene her fırsatta kıza dokun omzuna belıne vs tepkı almıyosan dokunmanın dozajını artır ama fazla abartma sonra ztn kızın tepkısıne gore anlasılırı senı sewıp sewmedıgı[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 ^neresine dokunmamı tavsiye edersin arkadasım.bide tepkisinden nası anlicaz sevip sevmediğini,belki sadece cinsel anlamda bişeler dusunuyo,buna nedersiniz doc. love?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! [Bu mesaj Akerfeldt tarafından 09 Ekim 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quasi- Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ayıp len. arkadaş ayağına ellemek mellemek. onu arkadaş zanneden saftirik kıza acırım ben. sen de örnek alma böyle şeyleri. ayıp hakkaten yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 valal hocam bence ilk başta bira + ilaç verirsen herşeyi yapabilrsin.[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 dooru düzgün cvp verenlere tşk:) benim yerim değil aslında öğreti bölümü ama arada gzl dikkat çeken şeyler çıkıyor. ben buldum yeni bi kız hadi size eyw. servis ortamı gibisi yok:)[signature][hline]msn/mail: [email protected] --- --- --- --- --- --- Saygılarımla KLAB. & e-ekrem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
angband Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 said: ReDDoG, 25 Eylül 2005 19:45 tarihinde demiş ki: abi geç önüne direk aç bole bişi olmuş yaa..adamın biri bizim kızlardan birinin onune gecip acmiş :P[signature][hline]Follow the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 ahaha sarhos kafa+stresli kafa ile daa tanisali 1 saat olmamis kiza bar ortaminda kizim sen bana vercenmi vermicenmi onu soyle dar dar yeme basimi dedim ahah tokat mokat attiydi nabio bilemem simdi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar