Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıza Yawşama Öğretisi isterim bende..:)

KillJoy

Öne çıkan mesajlar

Konu bulmada sorun yok. Duygusal anlamda da elini tutma filan benim için sorun diil ama tanıştıgın bi kıza beden diliyle yaklaşma çk buyuk bi sorun oluyor ne bilem tanıdıgım bi kıza konuşma dili dışında beden diliyle sana talibim demek ve bunu hiç kasmadan yapmak istiyorum bunun öğretisini buraya yazarsanız...:)
kısacası nasıl kolumu kıza atacam diil ellerimle vucudunda rahatça gezebilecek duruma nasıl gelebilirim..
Bi dostum var boyle bişey yok diyor içgüdüsel birşey diyor ve kız arkadaşlarını çok iyi elliyor(sevgili diil)

:) anlatabildim sanırım:)[signature][hline]msn/mail: [email protected]
--- --- --- --- --- ---
Saygılarımla
KLAB. & e-ekrem
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KillJoy, 24 Eylül 2005 19:37 tarihinde demiş ki:
Konu bulmada sorun yok. Duygusal anlamda da elini tutma filan benim için sorun diil ama tanıştıgın bi kıza beden diliyle yaklaşma çk buyuk bi sorun oluyor ne bilem tanıdıgım bi kıza konuşma dili dışında beden diliyle sana talibim demek ve bunu hiç kasmadan yapmak istiyorum bunun öğretisini buraya yazarsanız...:)
kısacası nasıl kolumu kıza atacam diil ellerimle vucudunda rahatça gezebilecek duruma nasıl gelebilirim..
Bi dostum var boyle bişey yok diyor içgüdüsel birşey diyor ve kız arkadaşlarını çok iyi elliyor(sevgili diil)

:) anlatabildim sanırım:)

anlatabildin abide;yok daha öle bi ortam yok anlatacak bunları...
burdan sna zor yardımcı olurlar..
ps:karaköyle alakası yok[signature][hline]zebani.(düşünen ceset)
Sosyal ağlarda paylaş

Yok öğretisi olucaksın, hiç bi hareketin abartı olmıycak fazlalık olmıycak, smoothe criminal olucaksın, valla o zaman daha cok kabul edilebilinir oluyorsun.

Valal bütün beden dili geyiğini buraya dökmiyelim bitmez tükenmez cunki bin türlüsü var bunun.[signature][hline]Beş Hececiler
64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE
Eskiden herzaman boş yer olurdu
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Janitschar, 25 Eylül 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
Killjoy bi telefon numarası veriyim ara. Anlaşırsanız para konusun da senin bütün dertlerine derman olur...

:D lol süper cevap valla.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

kıza dokunmayı dene her fırsatta kıza dokun omzuna belıne vs tepkı almıyosan dokunmanın dozajını artır ama fazla abartma sonra ztn kızın tepkısıne gore anlasılırı senı sewıp sewmedıgı[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Sosyal ağlarda paylaş

^neresine dokunmamı tavsiye edersin arkadasım.bide tepkisinden nası anlicaz sevip sevmediğini,belki sadece cinsel anlamda bişeler dusunuyo,buna nedersiniz doc. love?[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!

[Bu mesaj Akerfeldt tarafından 09 Ekim 2005 15:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...