AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Rica ederiz.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
Rush Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 kes artiz git post kas hoşgeldinde hadi bak yeniler geldi gelip burda basketten anlıomuş gibi artiz artiz konuşma kimsin sen.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Beyler ben rush sayesinde bir cok transfer haberi ogrendim bi kaynak gostermemekten cikti olay nerelere geldi. Gereksiz yere kavga oluyor[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde-----
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Rush, 09 Eylül 2005 12:44 tarihinde demiş ki: kes artiz git post kas hoşgeldinde hadi bak yeniler geldi gelip burda basketten anlıomuş gibi artiz artiz konuşma kimsin sen. Lisanslı basketbolcuyum. Senin gibi LAMER LAMER link vermeden oradan buradan c/p yapanlara karşıyım. Link ver olsun bitsin. Post kasma konusuna gelince. Önce kendi threadine bak yarım saat geçmeden attığın postlara bak sonra öt.![signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
tellos Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Rush, 09 Eylül 2005 12:40 tarihinde demiş ki: şu forumda adam gibi bilgi veren bi ben vardım kimsen bişiden çakmıo gelio en sevdiğiniz adam kim fln topicler açıyolardı. Bu forumda bi raingman var bi de ben gerisi boş bilgi vermeyi kesiyorum artık sayenizde tşkler. aouhhhh inanmıyorum karalar bagladım sensiz napcaz zaten bizim parmagımız yokkı nba.com girip haberlere bakalım ölduk bittik yav:( :( :(88888[signature][hline]DN 41
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 said: Rush, 09 Eylül 2005 12:40 tarihinde demiş ki: şu forumda adam gibi bilgi veren bi ben vardım kimsen bişiden çakmıo gelio en sevdiğiniz adam kim fln topicler açıyolardı. Bu forumda bi raingman var bi de ben gerisi boş bilgi vermeyi kesiyorum artık sayenizde tşkler. Ne yani sen geldin diye açmıyolarmı? Rofl.[signature][hline]Mandoo 6 Eylül 19:30'da Msn'de demiş ki ; Banım açılmazsa en efsane fake olacam...
pipo_14 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 rush nie coştun bölüm senin galiba aga he! post kasma olayının bununla ne alakası var ayrıca...dara düştünmü bole şeyleri ortaya atma...çok ayıp hı[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır
Korlic Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2005 Red Auerbach Boston Celtics hanedanın en önemli üyesi şu sıralar komada.Onun kaybedilmesi gerçekten tüm nba severler için çok üzücü bi haber..:( (Tartışmada bence daha fazla uzamasın)[signature][hline]The Guardian
tellos Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2005 v.divac lakers'a yardımcı koç olmuş[signature][hline]DN 41
Rush Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 ahaha lisanslı basketbolcuymuş burda yazdığın mesajlara baktımda hiç bi basketten anlayan bi adama benzemiosun.[signature][hline]UH LELELELE UH LELELELE FENERBAHÇE
AthleT Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 20, 2005 Aaa haklısın 3-4 hafta aralıksız c/p yapmam lazım dimi takıma anlamam için. Peki b@B.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight
Rush Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Yuta Tabuse L.A. Clippersta ABD Profesyonel Basketbol Ligi NBA takımlarından Phoenix Sunsın Japon oyuncusu Yuta Tabuse, Los Angeles Clippers;a transfer oldu. Chandler, 6 yıl daha Bullsda ABD Profesyonel Basketbol Ligi NBAde, Doğu Konferansı takımlarından Chicago Bullsun pivotu Tyson Chandler, takımıyla olan sözleşmesini 6 yıl uzattı. Yao Ming 5 yıl daha Houstonda Houston Rocketsta forma giyen Çinli oyuncu Yao Ming, takımıyla olan sözleşmesini 5 yıl daha uzattı. Shaqtan afetzedelere moral Son yılların en büyük doğal afetini yaşayan New Orleans;a, Shaquille ONeal desteği.[signature][hline]SALYA SÜMÜK DEĞİL ERKEK GİBİ VARDIK.İSKELE DEĞİL STAD BASTIK. GFB [Bu mesaj Rush tarafından 26 Eylül 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Rush tarafından 26 Eylül 2005 19:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 said: Rush, 09 Eylül 2005 12:32 tarihinde demiş ki: ya ben bi kere verdim yazdığım yeri zaten bu yazıları ben yazıyorum niye kompleks yaptınız anlamadım. Öncelikle gerek basketbolseverler, gerekse batug'daki yazıların altında bir imza yada belirti yok kimin yazdığı konusunda bu nedenle burada gelip de ben yazdım demen çok zor. Ve inanmıyorum senin yazdığına da, öncelikle burada yaptığım muhabbetin dili bile o yazıların arkasında olmadığının bir ifadesi bence. said: Rush, 09 Eylül 2005 12:40 tarihinde demiş ki: şu forumda adam gibi bilgi veren bi ben vardım kimsen bişiden çakmıo gelio en sevdiğiniz adam kim fln topicler açıyolardı. Bu forumda bi raingman var bi de ben gerisi boş bilgi vermeyi kesiyorum artık sayenizde tşkler. Bu forumda haber vermiyorsun, bizlerin de takip ettiği sitelerdeki haberleri alıp buraya kopyalıyorsun. Bu nedenle haber verdiğin falan yok. said: Rush, 09 Eylül 2005 12:44 tarihinde demiş ki: kes artiz git post kas hoşgeldinde hadi bak yeniler geldi gelip burda basketten anlıomuş gibi artiz artiz konuşma kimsin sen. Birde utanmadan bu üslubunla bu bölüme moderatör olmak istiyorsun ya yazıklar olsun. Daha önce de bu konuda gerek forum içinde gerekse özel mesajdan başka sitelerden buraya taşıdıkların için kaynak göstermeni, bunun nedeninin de basketbol meraklılarının o siteleride öğrenmesi gerekliliği konusunda yazışmıştık. Sen tüm ısrarınla bazı şeyleri kendine göre yorumlamaya devam ediyor ve bu forumlarda sana bu konuda tepki veren kişilere üslupsuzca karşılık veriyosun ama işin en acı tarafı bazı kavramları anlamamazlıkta da ısrar ediyorsun. Bu forumlarda neyi nasıl yaparızı öğrenmek için lütfen en baştaki kısımda sabit başlıklarda yazılanları tekrar oku. İyi akşamlar
Natanyal Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 26, 2005 Arkadaşlar yeni yeni basketbol bölümünü takip etmeye başladım.Konuyu fazla okumadım ama basketbolla acaip derecede ilgilenirim.Rush özellikle yaptığın iş gerçekten çok güzel.Okulumuzun forumları kapanmadan önce resimli şekilde sayfa düzenler forumda hergün haberler yazardım.Bir önceki günün maç sonuçları vs. vs. Basketbol bölümü açılmış ve moderatöru olmuştum.Her gün o bilgileri toplamak için okula geç kalırdım ve şonuçta sayemde okulda basketbolla ilgili insanların sayısı arttı. Haberleri okudum ve yeni olaylardan bazılarının yazılmadığı gördüm :) Yazılmışsa da ben görmedim ama haber olarak ekleyeyim dedim :) _________________________________________________ Payton gözünü zirveye dikti ! NBA'in en renkli takımlarından birini oluşturan Miami Heat bir yıldızı daha bünyesine katarak zirve adayı olduğunu gösterdi ve diğer takımlara göz dağı vermeye devam etti !.. Miami Heat yaptığı resmi açıklamada 9 kez All-Star olmuş olan Gary Payton'ı kadrolarına kattıklarını duyurdu ve takımın her geçen gün daha da güçlenmeye devam edeceğini belirtti !.. Haet başkanı Pat Riley konu ile ilgili açıklamasında Payton'ın kendisni fazlasıyla kanıtlamış bir veteran olduğunu ve Heat'te hak ettiği başarıyı takımla beraber yakalayacağını söyledi !.. Payton geçen sezon Boston Celtics'de 77 maça ilk 5'de başladı ve 11.3 sayı, 6.1 asist, 3.1 ribauınd ortalamsı ile oynadı !.. Geçen sezon ayrıca 1.14 top çalma yapan ve maç başına 33.0 dakika net oyunda kalan Payton 15 yıllık kariyeri başarılarla dolu bir NBA yıldızı !.. 15 yıllık NBA karyerinde 1,186 maça çıkan ve bu maçlarda 1.180'inde ilk 5'te başlayan Payton 17.6 sayı, 7.2 asist, 4.1 ribaund ve 1.97 top çalma ve maç başına 36.5 dakika süre ile oldukça başarılı bir kariyer ortalaması yaptı !.. Payton'ın en önemli başarıları arasında 1996 ve 2000'de U.S Olimpiyat takımı ile kazandığı altın madalyalar yer alıyor !.. __________________________________________________ Ersan'ı uğurluyoruz !.. Ülkerspor, NBA takımlarından Milwaukee Bucks tarafından ''draft'' edilen oyuncusu Ersan İlyasova için yarın uğurlama töreni düzenleyecek.. Ersan Bucks ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.. Ülkerspor'un izin vermesiyle basketbol yaşantısını ABD'de sürdürecek İlyasova'nın da katılımıyla yarın bir basın toplantısı düzenlenecek. Milwaukee Bucks'ın bu yaz yapılan NBA Ligi oyuncu seçiminde (draft) 2. tur 36. sırada seçilen 1987 doğumlu ve 2.05 metre boyundaki Ersan, yeni kulübüyle 2 yıllık sözleşme imzalamıştı. ____________________________________________________ NBA'de ilk Uruguaylı !.. Atlanta Hawks, Uruguaylı forvet Esteban Batista'yı kadrosuna kattı.. NBA'deki ilk Uruguaylı basketbolcu olan Batista, ''Bu hayatımın en güzel günü. Benim ve ülkem için tarihi bir gün'' ifadelerini kullandı.. NBA'in ilk Uruguaylı oyuncusu Batista... NBA'de oynayacak olan ilk Uruguaylı basketbolcu olacak olan Batista, kontratının süresi ve alacağı para hakkında bilgi vermekten kaçınarak yaptığı açıklamada, ''Bu hayatımın en güzel günü. Benim ve ülkem için tarihi bir gün'' ifadelerini kullandı. 2.05 boyundaki ve 22 yaşındaki genç oyuncu, geçen yıl Uruguay'ın Trouville takımında 20.1 sayı ve 15 ribaund ortalamalarıyla dikkat çekmişti. Batista, Şili ve İspanya'da da forma giymişti __________________________________________________ Vlade Divac yeniden salonlarda !.. NBA'in ve Lakers'ın veteran 5 numarası Vlade Divac bir süre önce NBA'e veda edeceğini açıklamasının ardından bu sabah düzenlediği basın toplantısında yeni sezonda yine Lakers'da görev yapacağını ancak bu sefera asistan coachluk görevini üstleneceğini belirtti !.. NBA yıldızı bu sabah yaptığı açıklamada Lakers yönetimi ile görüşerek anlaşmaya vardığını ve yeni sezonda takımda asistan coachluk görevini üstleneceğini ve uluslararası yeteneklerin bulunmasına yardımcı olacağını belirtti !.. 37 yaşındaki Divac geçen sezon Lakers'a geri dönmüş ve sırt problemleri sebebiyle sürekli kenarda kalmış ve iki kez ameliyat olmuştu !.. Geçen sezon sadece 15 maçta forma giyen Divac NBA kariyeri boyunca 11.9 sayı ve 8.3 ribaund ortalaması tutturdu !.. NBA'de 15 sezon oynayan veteran yıldız 7 yıl Lakers, 2 yıl Charlotte ve 6 yıl da Sacremento forması taşıdı !.. ____________________________________________________ ____________________________________________________ [b]Felaketzedelere NBA dopingi !.. Katrina kasırgasının üzerinden 2 hafta geçti ancak bölgeye yapılan yardımlar bütün hızıyla devam ediyor !.. Son olarak Doğu ve Batı karmalarının yardım amaçlı yaptığı gösteri maçında 30'un üzerinde NBA yıldızı bir araya gelerek bölgeye yardım eli uzattı !.. Katrina kasırgasının üzerinden 2 hafta geçmiş olmasına rağmen bölgede hala bulunamayan insanların olması moralleri bozmaya devam ediyor ancak Amerikan spor dünyası kasırgadan en çok etkilenen felaket bölgeleri New Orleans ve Alabama'nın güneyinde yer alan Bloxi'ye aralıksız yardım göndermeye devam ediyor !.. LeBron James, Kevin Garnett
gme_faraday Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 hacı hakkat ii bilgiler. bu arada shawn bradley olayına cok sewindiimi belirtmdn gecemecem (+_+) | | ----|----/ | | --- ---/
Rush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 ben basketbol severlerde editörüm kumadam yazdıklarını okumadım çünkü saçma sapan eleştiriler ok kralsın.Burda yazılanlar nba sitesindekilerin 1e 1 türkçeleridir. the end.[signature][hline]...
Rush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 benim haber verdiğim nasıl yok bütün bu haberlerin çoğunu ben derliyorum zaten hiç bi bilgin yok kumadam konuşma ! 2.Bu forumla en çok ilgilenenlerdenim ve ayakta tutmaya çalışıyorum ondan mod olmak istedim.[signature][hline]...
Rush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 en son yazdıklarım bana ait değildi.. basketbolseverler.com şu anda yapım aşamasında ve en yakın zamanda açılacak en son yazdıklarım ise www.ntvmsnbc.com.[signature][hline]...
Kumadam Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Öncelikle Rush, Kesinlikle üslübun ile editörlüğün arasında bir bağlantı yok bunu bilmelisin, gerek basketbolseverlerden gerekse batug'dan bir çok kişiyi tanırım. Murat geçen sene bırakmadan önce bende basketbolseverlerde yazı yazıyordum. Hoş konu nerede yazıp yazmaman değil, bu forumda kaynaklara saygı gösteririz, basşkasının emeğini basit bir kopyala yapıştır ile harcamayız. Bize getirilen eleştirilere olgunca cevaplar vermeyi kendimize sorumluluk sayarız. Burada yaş grubu 12-45 arasında bir topluluğuz kullandığımız dilin değerini biliriz. Sen kralsın gibi cümleleri başka yorumlara saklarız. Bir paticik forumu kullanıcısı olarak kopyala/yapıştır ile sunduklarından rahatsızım ve bunu hiçbir hakaret içermeden belirttim. Gösterdiğin yaklaşımını yaşının küçüklüğüne ve gençilk dönemin getirmiş olduğu psikolojiye bağlıyorum. Ama yinede teamüllerin aksinde hareket ettiğini belirtmekle kalmayıp, üslübunun da değerlendirilmesini sağlayacağım. İyi akşamlar.
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 kumadam bırak abi adam anlamıyor işte[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki: kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe nasıl emiyo bi bilsen cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani... Zegna, 30 Temmuz 2005 23:11 tarihinde demiş ki:HOLLALEY SEN KIMSIN LAN Lopeth, 21 Eylül 2005 13:59 tarihinde demiş ki: babamda beni ms paintle yaptı
shapshal Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 rush herşeyden önce terbiyeli olmak zorundasın. burda kumadam senin yaşınız ne olursa olsun büyüğündür. daha 1 yıllık üye bile değilsin gelmişin forumdaki sayılı insanlarla "tartışıyorsun". tırnak içinde yazdım çünkü kumadamla tartışman bile komik.[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Kumadam ile bir muhabbette her yıl maç izlemeye Boston a gittiğini ve aileden gelen bir basketbol sevgisiyle geçmişden beri hem bu sporla ilgilendiklerini hemde ilgilerini eyleme geçirip (birazda paraya kıyıp :D) olayı yerinde izledikelrini öğrenmiştim, şimdi düşündümde keşke bende bu şekilde anlamasam basketboldan. :D Ayrıca Boston da neymiş pffff. :P[signature][hline]The one side moon is always dark. [Bu mesaj dreagloth tarafından 27 Eylül 2005 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj dreagloth tarafından 27 Eylül 2005 20:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Rush Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 27, 2005 Kumadam murat ayrıldıktan sonra ben başladım orda yazmaya ok .[signature][hline]I Love This Game !
Rush Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 DAN DİCKAU, BOSTON CELTİCS'DE.. New Orleans Hornets, genç point guard Dan Dickau'yu, 2006 ikinci tur draft hakkı karşılığında Boston Celtics'e gönderdi. Geçtiğimiz yıl New Orleans Hornets forması altında çok başarılı bir sezon geçiren Dickau, NBA'in de en çok gelişme kaydeden oyuncularından biri olarak gösteriliyordu.. Mehmet Okur ve Eşi Amerika'ya Gitti Mehmet Okur, eşi Yeliz Okur ile birlikte dün sabah İstanbul Atatürk Havalimanından Salt Lake City'e gitti. Mehmet'in annesi Nimet Okur ve babası Abdullah Okur oğullarını ve gelinlerini 9 saat sürecek olan Chicago uçuşu için uğurladı. Mehmet Okur ve eşini uğurlamaya, yakın arkadaşı Kerem Gönlüm ve eşi Elif de geldi. Magic'de Cato, Yeni Sezona Hazır Olacak.. Orlando Magic'de yaz başında sol omzundan bir operasyon geçiren Kelvin Cato'nun eski sağlığına kavuşmaya başladığı belirtildi. Geçtiğimiz yıl sezon içerisinde zaman zaman omzundaki sorun nedeniyle takımını yalnız bırakan tecrübeli oyuncu, benzer sorunları yaşamamak için bıçak altına yatmıştı. Ekim ayında başlayacak olan hazırlık kampının ilk günlerinde yeralması beklenmeyen Cato'nun, buna karşılık sezonun ilk maçında yeralması bekleniyor. Geçtiğimiz sezon çeşitli nedenlerden dolayı 20 maç kaçıran Cato, oynadığı 62 karşılaşmada ise 7.0 sayı- 6.7 ribaund ortalaması yakalamıştı. Sprewell'ın Lakers Heyecanı Sona Erdi.. Free-agent piyasasında kendisine takım arayan Latrell Sprewell'ın, L.A. Lakers'a katılma ihtimalinin bulunmadığı belirtildi. Lakers'ın efsane coach'u Phil Jackson yapmış olduğu açıklamada, Sprewell'ın oyun tarzını çok beğendiğini ancak şimdilik bu oyuncu için girişimde bulunmayı düşünmediklerini belirtti. Jackson'ın bu sözleri sonrasında, Sprewell'ın benchte oturduğu zaman takım içerisinde sorun çıkartacağı şeklinde yorumların yapılmasına neden oldu. Geçtiğimiz yıl Minnesota Timberwolves forması altında kariyerinin en verimsiz dönemini geçiren Sprewell, bununla da kalmayıp saha dışındaki olumsuzluklarıyla T-Wolves'un play-off'lara girememesindeki en büyük etken olarak gösterilmişti. Basketbolseverler.com yeniden sizlerleyiz.[signature][hline]I Love This Game !
Rush Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2005 Pacers, Yeni Formalarını Basına Tanıttı Indiana Pacers'ın 2005-06 sezonundan itibaren giyeceği formaları basına tanıtıldı. Takımın yıldız oyuncuları Jermaine O'Neal ve Stephen Jackson, yeni formalar ile basın karşısına çıkarak tanıtımı gerçekleştirdi. Stephen Jackson basın toplantısında yaptığı açıklamada, "Yeni bir yıl, yeni bir bakış ve yeni bir başlangıç. Biz geçtiğimiz yıl iyi bir sezon geçiremedik. Ancak biz yeni formalarımızla yeni bir başlangıç yapmak için heyecanlıyız." dedi. Pacers bu değişiklikle birlikte, 1990 yılından sonra ikinci kez forma değişikliğine gitmiş oldu. Magic Transferlere Devam Ediyor Geçtiğimiz günlerde Ken Johnson ve Terence Morris ile sözleşme imzalayan Orlando Magic son olarak free agent forvet Matt Freije ve yine free agent olan guard Felipe Lopez ile sözleşme imzaladı.Yapılan sözleşmelerin detayları hakkında ise bir açıklama yapılmadı. Geçtiğimiz sezon New Orleans Hornets formasında 23 maça çıkan Freije, 4 sayı, 2.7 ribaund istatistiklerine ulaşırken, ortalama 19.2 dakika sahada kaldı. Freije daha önce de Cleveland Cavaliers'ın formasını giydi. Magic'in ikinci transferi olan Lopez ise 5 yıllık NBA kariyerine sahip. Toplam 249 maçta forma giyen Lopez bu maçlarda ortalama 16.6 dakika sahada kaldı. Bu süre içinde ise 3.5 ribaund, 1.3 asist ve 9.3 sayı ortalamalarına ulaştı. Spurs, Hazırlık Kampına 5 Oyuncu Dahil Etti Son şampiyon San Antonio Spurs, 5 oyuncuyla kontrat imzalarak hazırlık kampına dahil etti. Forvetler Jawad Williams, Sharrod Ford ve Melvin Sanders ile guard Kyle Bailey ve Stephen Graham, Spurs'un sezon öncesi kampında ter dökecek. Spurs'un hazırlık kampında yer alacak olan 5 oyuncunun, gösterecekleri performansa göre yeni sezonda garanti kontrat alarak Spurs'un kadrosunda yer alma hakları bulunuyor. Hunter, 3.Sezonunda 3.Takımıyla İmzaladı 2003 Draftında ikinci tur 56.sıradan seçilen Brandon Hunter, NBA'deki 3.sezonunda 3.takımıyla kontrat imzaladı. Çaylak sezonunda Boston Celtics forması giyen ve genişletme draftında Charlotte Bobcats tarafından seçildikten sonra Keith Bogans karşılığında Orlando Magic'e takas edilen Hunter, yeni sezonda Milwaukee Bucks kadrosunda yeralacak. Kısa boyuna rağmen özellikle geniş fiziğiyle dikkat çeken Hunter, pota altındaki savaşçılığıyla tanınıyor. NBA'deki iki sezonunda 67 karşılaşmada forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, 3.3 sayı- 2.8 ribaund ortalamaları yakalamıştı. McCarty Clippers İle İmzaladı Free agent forvet Walter McCarty, Los Angeles Clippers ile sözleşme imzaladı.9 sezonluk NBA kariyerinde 557 maçta 5.3 sayı ve 2.7 ribaund ortalamalarına ulaşan McCarty, New York Knicks, Boston Celtics ve Phoenix Suns'da forma giydi. Geçtiğimiz sezon Boston Celtics'de 44 maçta 3.7 sayı ortalamasına ulaşan McCarty, Phoenix'e takas edildikten sonra oynadığı 28 maçta ise 3.5 sayılık ortalama yakaladı. Bo Outlaw, Orlando Magic'e Geri Döndü.. Geçtiğimiz sezonu Phoenix Suns'da tamamlayan Bo Outlaw, 1997-2001 yılları arasında formasını giydiği Orlando Magic'e geri döndü. 33 Yaşındaki tecrübeli oyuncu, geçtiğimiz sezon Phoenix Suns forması altında 0.7 sayı- 1.4 ribaund ortalamalarıyla kariyerinin en kötü ortalamarını yakalamıştı. Magic'de forma giydiği 4.5 sezonda oldujkça başarılı maçlar çıkartan Outlaw, 7.3 sayı- 6.9 ribaund ve 1.8 blok ortalamalarıyla mücadele etmişti. 1993-94 Sezonunda L.A. Clippers ile kontrat imzalayarak NBA'e adım atan Outlaw, kariyeri boyunca Orlando Magic, Phoenix Suns ve Memphis Grizzlies takımlarının da formasını giymişti. Önemli Not:Bu haberler editörlerimiz tarafından nba.com sitesindeki haberleri 1e1 türkçeye çevirerek hazırlanmıştır.[signature][hline]I Love This Game !
Öne çıkan mesajlar