Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nba'den Haberler

Rush

Öne çıkan mesajlar

Portland Trail Blazers dün takımın yeni sezondaki head coach'unun, Seattle Supersonics ile sözleşmesi biten Nate McMillan olacağını açıkladı.
-- The San Antonio Express-News dün Robert Horry'nin Spurs ile 3 yıllık kontrat yenileyerek takımda kalacağını açıkladı.
-- Gard Ray Allen, FA olduğu takımı Seattle Supersonics ile 85 milyon dolar karşılığında 5 yıllığına yeni sözleşme yapma konusunda anlaştı.

kaynak:batug.com[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Amerika Birleşik Devletleri (ABD) Basketbol Ligi (NBA) takımlarından Milwaukee Bucks'ın, tecrübeli guard oyuncusu Michael Redd ile 90 milyon dolar karşılığında 6 yıllık sözleşme yenilediği bildirildi.

Redd'in ajansından yapılan açıklamaya göre, Cleveland Cavaliers'ın 5 yıllık 70 milyon dolarlık teklifini reddeden Redd, 6 yıl Bucks formasını giymek için 90 milyon dolara 'evet' dedi.

kaynak: http://www.spor3.com/detay.asp?id=104552[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to
give of yourself and receive nothing back will the magic work for you
Sosyal ağlarda paylaş

eet 22si..de çok önemli transfer değil..yardımcı olur tabi ama bilmiyorum playoff fln nasıl olur..gerçi bu işler yavaş yavaş gelişir.geçen sene o kadroyla playoffu son maçta kaçırdılar.demektirki bu sene playoffa kalabilirler[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
Maedhros, 20 Haziran 2005 01:01 tarihinde demiş ki:
kocakarı mocakarı dene ondan sonra gel konus hehe
nasıl emiyo bi bilsen
cidden arkadaslar deneyin diyorum baskada bişi demiyorum yani...

Sosyal ağlarda paylaş

nihayet lebron'un yanına istikrarlı bir adam geldi.
çok sağlam guard rotasyonu oluşturdu valla cavs. şutörleri yoktu zaten tam adamını buldular.

bi de şimdi gooden yerine iyi bi pf alabilirlerse (gooden iyi değil demiyorum da oynamıyor) bu sefer playoff'da çok iyi yerlere gelirler[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
LvL_Sabo, 12 Temmuz 2005 13:10 tarihinde demiş ki:
ya oha çok önemli transfer değil? oha oha oha.

ehe abart biraz istersen? ne olacağı belli olmaz diyorum ben inatla.takımı düzeltebilecek bi adam değil..düzlüğe çıkarır tabi ama yinede gooden fln oldukça o takımda olmaz[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

Wizards lakersdan Butlerı alcakmış diyorlar. Ilgauskas da cavs ile 5 yıllık anlaşma yenilemiş. Miami Shaq ile anlaşamıyormuş.Şimdilik yeni haberler bunlar[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean
nasıl emiyo bi bilsen

Sosyal ağlarda paylaş

Antoine Walker, Sacramento Kings Yolunda...
Sacramento Kings'in gelecek sezon için kadrosuna Antoine Walker'ı dahil etmek istediği iddia edildi. Chris Webber'ın takımdan gönderilmesinin ardından power forvet pozisyonunda Kenny Thomas gibi yetenekleri sınırlı ancak savaşçı bir uzunla yola devam eden Kings'in, gelecek sezona Webber ile benzer özelliklere sahip olan Walker ile sezona başlamak istediği belirtildi. Walker'ın bir kaç takımdan teklif aldığını ancak kesin bir kararın verilmediğini belirten menajer Mark Bartelstein, "Ben Geoff Petrie ile Walker hakkında bir görüşme yaptım. Sign and trade için bazı yöntemler belirledik. Ancak onların kesin kararlarını vermelerini bekliyoruz " dedi. 1996 Draftında ilk tur 6.sıradan seçilerek NBA;e adım atan Walker, kariyeri boyunca oynadığı 687 karşılaşmada 19.8 sayı- 8.7 ribaund ve 4.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

Bonzi Wells, İçin İki Takım Devrede...
Memphis Grizzlies'ın gözden çıkarttığı ve takasta kullanmak istediği Bonzi Wells için Indiana Pacers ve Detroit Pistons'ın devreye girdiği belirtildi. Saha dışında yaşamış olduğu sorunlar nedeniyle son yıllarda kariyerinde düşüşe geçen Wells için, özellikle Detroit Pistons'ın oldukça istekli olduğu iddia edildi. Rasheed Wallace gibi NBA'in en sorunlu yıldızlarından birisini oldukça verimli kullanan Detroit Pistons'ın, yine eski bir Portland Trail Blazers oyuncusu olan Wells'i de aynı şekilde verimli kullanabileceği ifade edildi. Geçtiğimiz yıl Memphis Grizzlies forması altında beklentilerin bir hayli altında kalan Wells, büyük bir hayal kırıklığı yaratmıştı. 1998 Draftında ilk tur 11.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Wells, geçtiğimiz sezon oynadığı 69 karşılaşmada 10.4 sayı- 3.3 ribaund ve 1.2 asist ortalamaları yakalamıştı.

Jazz, Williams Ve Miles İle İmzaladı

Utah Jazz, geçtiğimiz ay New York'un Madison Square Garden salonunda gerçekleştirilen 2005 NBA draftında seçtiği Deron Williams ve C.J. Miles ile kontrat imzaladı. NCAA finali oynayan Illionis üniversitesinin point guardı olan Williams, NBA draftında da ilk tur 3.sıradan seçilmişti. 1.90 Boyundaki Williams, okul tarihinin en önemli point guardlarından biri olarak dikkat çekmişti. İkinci tur 34.sıradan seçilen C.J. Miles ise Dallas'da bulunan Skyline lisesinde 23.5 sayı- 10.0 ribaund ve 4.8 asist ortalamalarıyla mücadele etmişti. Öte yandan her iki oyuncunun da yaz ligi maçlarında forma giyeceği açıklandı

Gadzuric, Milwaukee Bucks'da Kaldı...

Milwuakee Bucks Genel Menajeri Larry Harris, Hollandalı uzunu Dan Gadzuric ile yeni bir kontrat için anlaşmaya vardı. 3 Sezondur Milwaukee Bucks forması giyen geçtiğimiz yıl kariyerinin en verimli dönemini geçiren Hollandalı oyuncunun, 6 yıllığına $36milyon alacağı açıklandı. Menajeri Bob Myers aracılığıyla GM Larry Harris ile görüşen ve anlaşmaya varan Gadzuric'in, 22 Temmuz da imza atacağı belirtildi. 2002 Draftında ikinci tur 34.sıradan seçilerek NBA'e adım atan Gadzuric, geçtiğimiz sezon 81 karşılaşmada 7.3 sayı- 8.3 ribaund ve 1.3 blok ortalamaları yakalamıştı.[signature][hline]The Rushing

[Bu mesaj Rush tarafından 12 Temmuz 2005 22:15 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rush tarafından 12 Temmuz 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Bucks, Bobby Simmons İle Anlaştı

Milwaukee Bucks, geçtiğimiz yıl NBA'de en çok gelişme kaydeden oyuncu seçilen Bobby Simmons ile anlaşmaya vardı. Son iki sezondur minimum değerde bir kontrat karşılığında L.A. Clippers forması giyen tecrübeli oyuncunun, Milwaukee Bucks'ın 5 yıllık $47milyon değerindeki teklifine olumlu yanıt verdiği belirtildi. 22 Temmuz tarihinde resmi imzayı atacak olan Simmons'ın menajeri Mark Bartelstein bir yerel gazeteye yapmış olduğu açıklamada, "Bobby kontratının sona ermesiyle birlikte Bucks ile anlaşmaya vardı. O, Clippers organizasyonunun kendisine vermiş olduğu şanstan dolayı minnettar" dedi. Geçtiğimiz yıl L.A. Clippers forması altında 75 karşılaşmada 37.3 dakika süre alan Simmons, 16.4 sayı- 5.9 ribaund ve 2.7 asist ortalamaları yakalamıştı.Simmons, 2001 draftında ikinci tur 42.sıradan Washington Wizards tarafından seçilerek NBA'e adım atmıştı.

Minnesota, Sprewell Defterini Kapattı...
Minnesota Timberwolves'un yeni sezon için Latrell Sprewell ile bir anlaşma yapmayı düşünmediği belirtildi. Geçtiğimiz yıl takım içerisinde yarattığı huzursuzluk nedeniyle başta takım yetkilileri olmak üzere Timberwolves taraftarlarının da tepkisini alan Sprewell'ın, Genel Menajer Jim Stack tarafından biletinin kesildiği iddia edildi. $14.6milyon değerindeki kontratı tamamlanan ve serbest kalan tecrübeli oyuncuyla masaya oturmayı düşünmeyen Timberwolves organizasyonunun, bu oyuncunun boşluğunu coach Dwane Casey ile yapılacak olan görüşme sonrasında dolduracakları belirtildi. Geçtiğimiz yıl Minnesota Timberwolves forması altında 80 karşılaşmada 30.6 dakika süre alan Sprewell, 12.8 sayı- 3.2 ribaund ve 2.2 asist ortalamaları yakalamıştı. 35 Yaşındaki tecrübeli oyuncu kariyeri boyunca Golden State Warriors ve New York Knicks formaları da giymişti

Celtics, Jasikevicius;a Teklifini Yaptı...

Gelecek sezondan itibaren kariyerini NBA’de sürdürmek isteyen Litvanyalı Sarunas Jasikevicius;un, Boston Celtics;den bir teklif aldığı belirtildi. Menajeri aracılığıyla bir çok takımla görüşmeler yapan yıldız oyuncuya, Celtics’in ilk yılında $1.6milyon, toplamda da 3 yıllık $5milyona yakın bir kontrat teklifinde bulunduğu iddia edildi. Daha önce menajeri aracılığıyla yapmış olduğu açıklamada en az üç yıllık bir kontrat isteyen Jasikevicius, ücret olarak da $10milyonu baraj olarak belirlemişti. Yıldız oyuncunun kendisine teklif edilen bu kontrat sonrasında nasıl bir yol izleyeceği merakla bekleniyor. Maryland Üniversitesiyle NCAA’lerde oynayan ve daha sonra Avrupa’da bir çok başarıya imza atan Jasikevicius, geçtiğimiz sezon Maccabi Tel Aviv forması altında 24 Euroleague maçına çıkmış, 15.6 sayı- 2.6 ribaund ve 5.3 asist ortalamaları yakalamıştı.
Cavaliers, Larry Hughes İle Anlaştı..

Geçtiğimiz sezon Washington Wizards'da kariyerinin en başarılı performansını gösteren Larry Hughes, Cleveland Cavaliers ile anlaştı. Bu anlaşma sonrasında Cavaliers, Ray Allen ve Michael Redd girişimlerinin sonuçsuz kalmasının ardından, yeni shooting guard'ını bulmuş oldu. Yapılan anlaşmanın 5 yıllık olduğu ve Hughes'ın yıllık $12milyon alacağı belirtildi. Hughes geçtiğimiz sezon 22 sayı, 6.3 ribound, 4.7 asist ve 2.9 top çalma ortalamalarını yakalamıştı. 1998 Draftında ilk tur 8.sıradan Philadelphia 76'ers tarafından seçilerek NBA'e adım atan Hughes, bu takımda 1.5 sezon oynadıktan sonra Golden State Warriors'a takas edilmişti. 2.5 sezon Warriors'da oynadıktan sonra Washington Wizards'a takas edilen ve 3 sezon Wizards forması giymişti.

Nuggets'ın Cuttino Mobley Planı...
Denver Nuggets Genel Menajeri Kiki Vandeweghe'nin Sacramento Kings'de forma giyen skorer Cuttino Mobley'i kadrosuna dahil etmek için çalışmalar yaptığı belirtildi. Yaklaşık iki sezondur shooting guard pozisyonunda büyük bir sıkıntı yaşayan Nuggets'ın, free-agent piyasasında bulunan oyuncuların yüksek maaliyeti nedeniyle Mobley'e yöneldiği ifade edildi. Ray Allen'ın Sonics, Michael Redd'in de Bucks ile yeniden kontrat imzalayacak olması, Larry Hughes ve Joe Johnson'ın da yıllık $10milyondan başlayan kontratlar istemesi nedeniyle, Vandeweghe'nin Mobley'e yöneldiği belirtildi. Sign&trade yöntemiyle Mobley'i kadrosuna dahil etmek isteyen Vandeweghe'nin, bu oyuncu için Brazilyalı forvet Nene ve tecrübeli skorer Voshon Lenard'ı takasta kullanabileceği gelen haberler arasında.

[signature][hline]The Rushing

[Bu mesaj Rush tarafından 12 Temmuz 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rush tarafından 12 Temmuz 2005 22:46 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rush, 12 Temmuz 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Antoine Walker, Sacramento Kings Yolunda...
Sacramento Kings'in gelecek sezon için kadrosuna Antoine Walker'ı dahil etmek istediği iddia edildi. Chris Webber'ın takımdan gönderilmesinin ardından power forvet pozisyonunda Kenny Thomas gibi yetenekleri sınırlı ancak savaşçı bir uzunla yola devam eden Kings'in, gelecek sezona Webber ile benzer özelliklere sahip olan Walker ile sezona başlamak istediği belirtildi. Walker'ın bir kaç takımdan teklif aldığını ancak kesin bir kararın verilmediğini belirten menajer Mark Bartelstein, "Ben Geoff Petrie ile Walker hakkında bir görüşme yaptım. Sign and trade için bazı yöntemler belirledik. Ancak onların kesin kararlarını vermelerini bekliyoruz " dedi. 1996 Draftında ilk tur 6.sıradan seçilerek NBA;e adım atan Walker, kariyeri boyunca oynadığı 687 karşılaşmada 19.8 sayı- 8.7 ribaund ve 4.1 asist ortalamaları yakalamıştı.

bunu soradan Boston GM'i yalanlamış.
Walker'ı trade etmek istemiyolarmış, son durum böyleydi.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Eddy Curry, Atlanta Hawks İle Görüşüyor...
Free-agent piyasasının gözde uzunlarından Eddy Curry'nin menajeriyle birlikte geçtiğimiz günlerde Atlanta'ya giderek Genel Menajer Billy Knight ile bir görüşme yaptığı belirtildi. Yaklaşık $20milyonluk salary cap boşluğuna sahip olan ve pota altına iyi bir uzun dahil etmek isteyen Atlanta Hawks'ın, yaz başından bu yana free-agent listelerinin en üst sırasında Eddy Curry bulunuyordu. Atlanta Hawks'dan uzun vadeli ve yüksek ücretli bir kontrat alma ihtimali oldukça yüksek görünen Curry'i bırakmak istemeyen Chicago Bulls'un, önerilecek olan teklifi karşılaması bekleniyor. Chicago Bulls forması altında geçtiğimiz yıl 63 karşılaşmada 28.7 dakika süre alan Curry, 16.1 sayı- 5.4 ribaund ortalamaları yakalamıştı.[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
[b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Sosyal ağlarda paylaş

ATLANTA HAWKS, MARVİN WİLLİAMS İLE İMZALADI...

Atlanta Hawks, geçtiğimiz ay New York'da gerçekleştirilen 2005 NBA draftında ilk tur 2.sıradan seçtiği Marvin Williams ile çaylak kontratına imza attı. Norh Carolina forması altında geçtiğimiz yıl NCAA şampiyonluğu yaşayan Williams, Atlanta Hawks'dan ilk sezon için $3.8milyon alacak.[signature][hline]The Rushing
Basketbol Yazarı
[b]I Love This Game BecauseLos Angeles Lakers andKobe Bryant
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...