Agent_47 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 bana bu güzel klasik parçamızın notaları lazım internette araştırıdm bulamadım bi şekidle buraya koaybilecke varsa cok sevinirim[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın. a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 www.mysongbook.com dan indirebilirsin açmak için guitar pro adlı programı indirmen gerekir. bir çok versiyonu mevcut (metal felan)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir...
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 NoteWorthy Composer 'Für Elise', bagatelle in Am Ben çalmayı bundan öğrendim.[signature][hline]GERGE - Concerto for Electric Guitar No.1 Op.30
kertenkel Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 19, 2005 elize diye okunur da "elise" diye yazılır almanca..
Öne çıkan mesajlar