RayCharles Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 lütfen metal-rock ve türevleri şarkılar yazmayın şimdi türkçeler baydı bazı yabancı efkar şarkılar dinliyorum :-) mesela alicia keys'in if i aint got you ve mario nun i dont wanna knowu çok hoşuma gidiyor. Bildiğiniz böyle şarkılar var mı?[signature][hline]-Küçük Hüsamettindim ben bir aralar -Yemin et -Wtf? Beşiktaşım hayat sensin dünyam sensin herşey sensin, Gelecekse tüm acılar biz hazırız, senden gelsin, Bu sevdadan vazgeçersek Allah belamızı versin!
pediculus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 jakatta-one fine day var ama bilmiyorum bazen güzel geliyo bana..[signature][hline]Through nature's inflexible grace I'm learning to live
philoxenus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: RayCharles, 12 Ekim 2005 17:29 tarihinde demiş ki: lütfen metal-rock ve türevleri şarkılar yazmayın buna anlam veremedim ama yinede örnek vereyim madem rock-metal istemiyorsun; leonard cohen - famous blue raincoat nick cave & the bad seeds - no more shall we part salif keita - folon goran bregovic - war saybia - i surrender sonuncusu alternatif ama korkma yemez seni :)[signature][hline]Papirus* [Bu mesaj philoxenus tarafından 12 Ekim 2005 17:42 tarihinde değiştirilmiştir]
jksqe Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 craig david-sting:rise and fall sugababes-to lost in you
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Seal - Kiss From A Rose Bon Jovi - Always[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 arkadas gonderdı hacettepeymıs adı da sarkı sozlerı soyle kaderımde budamı wardı sevgilimi başkalarıyla göreceksem eğer kör olsun bu gözler ...[signature][hline][b]cats rulz =) çöllerdeyim yanıyorum;kutuptayım üşüyorum ceza benim çekiyorum ne olur dön. her aksam senden bıkan ama her sabahta sana tekrar aşık olan bi salagım ben. vazgeç artık yıldızlardan..
emircanz Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 John Denver - Annie's song[signature][hline]Düşünüyorum , öyleyse varım.. With a Kiss , I Die [Bu mesaj emircanz tarafından 13 Ekim 2005 10:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Stifler Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 abi o ezdigin rock metal sarkıların bi sozlerini okusan varya neler var neler :)[signature][hline]Stifler,2.filmde lezboların evindeyken demiş ki: holy shit dude i found a dildo! Its Stiflers Time, Baby!
yigito2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 evanescence>>>>>My Immortal[signature][hline]yar ellerin nerde ya benide götür yada gitme bilirsin sensiz ben hiç yaşayamam ki ölürüm hasretinle
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bütün 60-70-80lerin melankolik şarkılarını sayasım geldi ama bir kaç tanesini söleyip geçeyim moody blues - nights in white satin julio iglesias - crazy elvis - my way sinatra - stranges in the night brenda lee - all alone am I[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage
dory Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: Penthesilea, 12 Ekim 2005 18:35 tarihinde demiş ki: Seal - Kiss From A Rose Bon Jovi - Always aynılarını düşünmediysem şerefsizim kardesmiyiz yoksam, ama seyi de eklemek lazım, W.Houston - I Have Nothing[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
vaniLLe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Guns n Roses - Don't Cry Extreme- More than words Johny Cash - Hurt Jewel - Foolish Games Iced Earth - Watching Over me Gypsy King - Un Amore Knight Errant - Winds of doom Led Zeppelin - Babe I'm gonna leave you Alanis Morisette - I was hoping (Mtv Unplugged) Alanis Morisette- Uninvited Black Sabbath - Solitude Bee Gees - How deep is your love (?) Sam Brown- Stop Poisonblack- With her I die Sanirim bu türde birseyler istiyordun.. Umarim isine yarar , aklima gelenleri yazdim.[signature][hline]Die Sonne scheint mir aus den Augen... NowLylidE..
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 rock ve metale karşı insanlar önyargılarından nezaman kurtulacak bilmiyorum. rock ve metal müziği sadece black ve doom'dan ibaret sanıyorlar. Iron Maiden - Journeyman 'ide dinle. ayrıca artık klasikleşmiş olan Metallica - Nothing else matters :) belki önyargından kurtulursun[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 megadeth - a tout le monde da severim biraz ağır gelebilir metal olduğundan ama özellikle sözlerine bakarsan tam depresyona girebilirsin :)[signature][hline]Lotharin Level 5x Orc Warrior - Haumarush Member of Nifilum guild BS/mining Idrian Level 60 Human Paladin - Burning Legion Eastern plaguelands de arcanite bar ararken 5 tane undead scourge askeri tarafından öldürüldü(yok öyle bir karakter artık yani:P)
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 beatles Yesterday![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 16 Ekim 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir]
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ich liebe dich çtn çetinkaya[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 j-five = find a way[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz.
Linu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 efkar..yaa doom metal de çok hüzünlü şarkılar vardır..hımm mesela Theatre of Tragedy -A Distance There is...
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 efkar efkar, nolur mesela, Evansecsence- Myimmortal[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Rock mak istemiyorum demişsin ama "To bid you farewell"diyim ben sana..."Ending Credits" de güzeldir.-Opeth'in ikisi de...[signature][hline]We're Opeth from Sweden. [Bu mesaj _Mikael_ tarafından 18 Ekim 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Djan Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Dokken - Alone again Rainbow - Stone cold Kansas - Play that game tonight Skid Row - Wasted time Gary Moore - Empty rooms Savatage - Summer's rain Joe Lynn Turner - Endlessly Savatage - If I go away Saigon Kick - Love is on the way WhiteSnake - Is this Love Deep Purple - Child in time Deep Purple - Soldier of fortune Deep Purple - Lalena Deep Purple - Sometimes I feel like screaming WhiteSnake - Looking for love Great White - Save all your love Ronnie James Dio - All the fools sailed away Damn Yankees - High enough Century - Why lover why Malmsteen - Dreaming Gotthard - Angel Lita Ford - Lisa Lita Ford & Ozzy Osbourne - If I close my eyes forever Scorpions - Send me an angel Scorpions - Living for tomorrow Scorpions - Wind of change Scorpions - Holiday Scorpions - Still loving you Rolling Stones - Angie Marillion - Kayleigh[signature][hline]Divide Et Impera
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 rocker arkadaşlar prostesto olarak butun Rock Metal efkar şarkıları abanın layn! hade ayaklanma çıkarıyorum :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 said: Linu, 16 Ekim 2005 22:32 tarihinde demiş ki: efkar..yaa doom metal de çok hüzünlü şarkılar vardır..hımm mesela Theatre of Tragedy -A Distance There is... vardır dorudur ama ağır gelir valla adamlara :D[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N)
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Djan senin listendeki bütün şarkılara, Xenocide senin de verdiğin tepkiye +9999[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin...
Öne çıkan mesajlar