Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Xp' de Half-Life açılıyor, ama oyunu yüklemeye çalışınca kitleniyor. Nası halledecem bu sorunu (compability mode' dan win 95, 98, ME, 2000' i denedim olmadı) ?[hline]Tıklamaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=28382 adresindeki ninenin bilgisayarı Xp, nasıl çalıştırmışlar Xp' de (resmi sağa kaydıranlar görmüştür P4 ve Win Xp etiketi olduğunu)[hline]Tıklamaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Bende xp var, en ufak bir sorun çıkmadı. Biraz daha açsan sorunu, sistemin vs..[hline]- The banker has made a mistake, in our favor. - Ohahahahuahuamu! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Pentium 4 1.6 GHz, 512 Mb Sdram, 40 GB HDD, GeForce 2 Mx 400 ekran kartı, Win Xp Pro. Başka bir şeye gerek yok sanırım.[hline]Tıklamaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prophecy Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 ben xp proya yukledigimde half-life i desteklemedigini ve sierra nın sitesinde bununla ilgili bir patch oldugunu soylemisti bende indirdim ve o patchi kurdugumda cok rahat oynadım bence sierra nın support unda bir arat xp diye.[hline]Absolute & Lonely.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Natural Selection' un hangi Level Cd' sinde verildiğini hatırlayan ?[hline]Tıklamaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Sierra' nın sitesinde yok öle bir şey...[hline]Tıklamaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Ocak 2003, Impossible Creatures ın resmi var üstünde[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Sağolasın. Bir de Xp' de çalıştırmayı denedim, yama olmadan çalıştı. Eskiden olmuyordu. Nasıl iş yaw ?[hline]Tıklamaaa !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2003 HL benim notebookta [p4 2.0 ghz 256 ddram ve Xp Home Edition] çok güzel bir şekilde çalışıyor sanırım sorun pro versiyon olması Xp'nin yada HL'yi en yeni sürüme update et...[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Sosaria 4ever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar