Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cfosspeed - Adsl kullanıp filesharing yaparken hız sorunu yaşayanlar buraya

arc

Öne çıkan mesajlar

şimdi aletin readmelerinde falan dediği birşey var, zaten zahmet edip okuyan görür, normalde browser'larla ilgili hiçbir ayar yapmanız gerekmiyor, zaten program onları otomatik olarak tanıyor.
onun dışında, download programlarını low priority, oyunları ve geri kalanları da duruma göre daha yüksek önceliklerde ayarlamanız gerekiyormuş.

ben kendim böyle yaptım ve sorunsuz kullanıyorum.[signature][hline]Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Seperate, 26 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
bende birşey demedim ki denedim olmuyor işte olmuyor :)
bi de laf atıyo zahmet edip okuyanlar görür diye alla alla peki hatta kitabı varmş gdip alayım :D

sen alındın nedense bi tek haha :)
neyse canım çalışmıyosa kullanmazsın sen sağ ben selamet yaşarız di mi :))[signature][hline]Msn: [email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
sanerixx, 26 Haziran 2005 18:57 tarihinde demiş ki:
said:
Seperate, 26 Haziran 2005 18:55 tarihinde demiş ki:
bende birşey demedim ki denedim olmuyor işte olmuyor :)
bi de laf atıyo zahmet edip okuyanlar görür diye alla alla peki hatta kitabı varmş gdip alayım :D

sen alındın nedense bi tek haha :)
neyse canım çalışmıyosa kullanmazsın sen sağ ben selamet yaşarız di mi :))

harbiden ya alınganlığm tutmuş yok yok ben okucam şimdi readmeydi dimi kitabın ismi :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...
Sosyal ağlarda paylaş

bu torrentlerle ilgili yine çok ilginç birşey oldu,azurerus açtığımda hiçbirşey kullanamıyorum diyordum ya şimdi 15-20 kb ile dl ederken çok da normal site gezip msn kullanabiliyorum.
nedenini pek birşeye bağlayamadım ama ABC yükledikten sonra azurerusu açtığımda ana tracker programı bu olsun mu diye sordu bende hayır dedim belki bir ihtimal etkisi olur mu dedim ama ilgnç yni azurerus felç ederdi normalde bağlantıyı.
paylaşmak istedim[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!...

[Bu mesaj Seperate tarafından 27 Haziran 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
ya ben anlamadım sitede cFos var bide cFosSpeed var nedir farkları?[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

abi efsane bişey bu ya
emule'de bitmeyen source bulamayan filmlerim bitti...[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

sitesinde routerlı modemlerden falan bahsediyor ama anlamadım ki bi türlü. hatta benim modemin kardeş versyonu da var listede.

tembellik etmek istiyorum hadi bi çözün şunu aslansınız kaplansınız. :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/*

[Bu mesaj Rahan tarafından 14 Temmuz 2005 01:39 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 4 hafta sonra ...
hatirlatmakta yarar var ;eger modeminizin dmz yada router (ozellikle bu) ozellikleri yoksa kesinlikle ise yaramayacaktir zoom 5510 yada diger router ozelligi olmayan usb modemlerde yada ethernet modemlerde ise yaramaz ...yalniz cevirmeli ag baglantisina sahip modellerde (speedtouch) ise yarayacaktir onun icinde cfos(cfosspeed degil) u deneyiniz...zoom 5551 5555 5554 de ise yarar(x3-4-5) yada diger ip router olan serilerde ,modellerde de ise yarayacaktir bu uyariyi sunun icin tekrarlama geregi duydum ,sitedeki listede 5510 dahil olmak uzere pek cok modelin desteklendigi yazmakta bu 'ufaktan yalan olur ' geri kalanlara malesef leecher kaynaiginin ureticisi olan netlimiter kalmakta yada modemlerini degistirmeleri gibi ucuk bir secenek kalmakta ...umarim araplar telekomda once altyapiya onem verir yoksa isimiz is ,bu veri kayiplarinin altyapi ile alakali bir durum oldugunu unutmamak lazim bole baglantilar olmaz; 256 210 k ;512 440 k ,2mbit 1760 k nerdeyse yuzde 25 kayip buda biraz ayıp oluyo ,hafif hirsizlik oluyo ..kala kala araba kaldik ama en azindan ozellesti diyelim de kendimizi avutalim[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun
emulegokmod k.litecodec
Sosyal ağlarda paylaş

diyorum ki işte 4 router war vede ethernet modem sen routeri olmayan ethernet modemlerde yaramaz dedin bende calısıyo galiba su anda altta ares açık vede 28 ile gidiyo hiç bi ayar yapmadım bi sorun cıkmaz dimi ayrıca trial bu bide uzatın fln diyo uzatabiliyomuyuz ?[signature][hline]Sharmon UO Shard - geLioooo
Kawalıma dokunmayın , Onuda cebimde gömün , deLi Çoban ...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...