VentoChild Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ekşisözlüğe üye olmak istiyorum ama üye olma yok aranızda kimsede fazla üyeliği olan var mı? nasıl üye olabilirim?[signature][hline]C'est incroyable comme le temps passe vite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Benimde üyeliğim yok ama bazı aralıklarda üyelik açıyorlarmış sürekli ekşisözlüğü takip edersen bulabilirsin sanırım. Bu arada kimsede fazla üyelik olduğunu sanmıyorum. Bulabileceğinide sanmıyorum zaten benimde yok şayet bulursan haber ver bana bedende alayım :)[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] PHP CodeMaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Kimse kimseye uyelik vermez ki zaten bununda ogrenildigi an atilirsin sozlukten.ekside uyeliklerin acilmasını uzuuunca bir süre beklemen zorundasin.Zaten bi anda giren binlerce yazardan sonra işin zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 account satılması ise yasaktır.[signature][hline]valandil ownz j0o! WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 en son 1 sene önce 6. nesil yazar alımına başlanmıştı , daha bekliyoruz...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ben 2 3 yıl önce almıştım ama sanırım kullanılmadığı için acc silinmiş yada şifremi falan kaybettim ehhe şimdi yazı yazasım geliyo ama yazamıyom hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 takip etmek laızm[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 üye olamyı beklerken, yazacak bişeyin varsa buraya da koyabilirsin. Şimdi paticik yazıları da açıldı mı bilmiyorum ama ben çok seviyordum. Biraz ittirmeyle ekşi ile bile yarışır[signature][hline]Tanoren = Your Personal Entertainer MSN: [email protected] Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 sözlüğe alım açılmaz sanırım,çünkü 17000 küsür çaylağı yazar yaptılar,baya büyük oldu onlar için=) ama dergi de çıkıcak,kaynak gerekecek,ha gereken tüm kaynak zaten mevcut,ama yine de yeni kaynaklar da gelsin diyip üyeliği açabilirler belki de=)[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 evet zor bu saatten sora gırmek ama ben yınede yukardakı iletisim bolumudnen bi uyelık mesajı ssallayıp yollamıstım bır-ki ay once[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ekşide sene 2000 de üyeliğim vardı, I. nesil mi diyorlar ona ne, sonra girmeye girmeye kaybettim hesabı :)[signature][hline]sonunda yeniledik. , NMN kazandım! lord_elvyn, 12 Kasım 2004 20:06 tarihinde demiş ki: artik patideki abazalardan korkmaya basladim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 eksı sozluk bozuldu iyice ...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 çaylaklar hala çaylak da ondan.... abuklarştı[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 & I Love Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 her sene bir süreliğine açıyorlar üyeliği ve attığı mesajlara göre tam üye yapıyor veya siliyorlar. geçen sene 19 mayıs'da açtılar üyeliği, sürüyle insan üye oldu. bu sene açarlarmı bilmiyorum. ayrıca senelere göre nesiller var. geçen sene 6. nesildi, üye sayısını istatistiklerde görebilirsiniz. bu sene 7. nesil açılması gerek, ama istatistiklerde 7. nesilden 1 üye olduğu gözüküyor. nasıl olduğu konusunda fikri olan pek insan yok[signature][hline] xaty / tyxat / yac / kullar / ave quaxe / 26ee140 :rock: Rica etsem resimde çift olan kelimeye tıklarmısınız :rock: Para mı lazım? Tıkla; sayfa açılırken bana mesaj at, anlatıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 çok eski 1. nesil yazarlardan biri referans gösterilmiştir öle oluyo sanırım[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ahaehae bende mükemmel küfürler diye bi konuya 100 e yakın küfür girdim diye kullanıcı ismimi silmişler Zuhdsfgfh..[signature][hline]Minus'tu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 =))))[signature][hline]Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 ehe oda iyi[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
10ur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 1.nesillerden kim kaldı peeeh???(bana bakmayın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2005 said: xaty, 02 Haziran 2005 22:31 tarihinde demiş ki: istatistiklerde 7. nesilden 1 üye olduğu gözüküyor. nasıl olduğu konusunda fikri olan pek insan yok o test amaçlı olarak açılmış bi account, normal bi yazar değil[signature][hline]a.k.a "bay bomba" SWG: Ottkoo Jeliyeer of Eclipse Galaxy Otkoo Jeliyeer of Bria Galaxy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ya okur olma bölümünde, baştaki şartlardan şuna kopuyorum her görüşümde ya. Ben mi, manyağım yoksa cidden komik mi? # kimlik bilgilerinizin gecersizligi ("ad soyad" ya da "a" isminde insan olmadigini biliyoruz) okur hesabinizin silinmesine yol acabilir. [signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..." In Rock We Trust K.A.L Forever! Renksiz Pati, Tarafsız Pati Her Şey Paticik İçin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 8 tane oldu hepsi denemek için mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 iyide burası ekşinin alt forumumu ya ekşi de problemı olan burda topic acıyo öf :[signature][hline][b]cats rulz =) biliyo neyın ne oldugunu artık hersey duzenıne gırıcek ınsallah ama o kendıne guvenmıyomus daha once bırısı canını yaktı sanırım anlatmıyo bana bu kadar gözyaşından sonra işler oluruna varsın lütfen allahım lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 açamaz mı peki ?[signature][hline]RamsesII, 26 Eylül 2005 14:20 tarihinde demiş ki: bazı travestilere hasta oluyorum,çok güzel ve sexi oluyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TeMpTaTioN Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2005 şu an sadece okur olarak açık eşkisözlük sanırım 7 nesil yazarlar alınacak sabırsızlıkla bekliyor ve takip ediyoruz.[signature][hline]How's it going to end? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar