Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İrem (Hayalet Sevgilim) Dream Tv'de

dasaaa

Öne çıkan mesajlar

Klip değil yüxexes midir nedir o programa konuk oldu. Koçhukukta okuyomuş. Adı irem yağcı imiş. kaset çıkartmayacakmış. ama besteleri satılıkmış. aslında sesi kötü ve çook kastı zorladı kendini.. kulak pörtletti ben de bilmek isteyen vardır diye yazdım, bir daha da programa dönmedim..

nası bişi.. kız, çıkık çeneli biraz, güzel değil sorduğunuzbuysa[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

Allahım ya deli olcam şarkıyı her dinlediğimde nerdeyse hüzünlü zamanlarımda ağlardım nefret ediyorum artık şarkıdan, canlı yayın performansı iğrençti zaten. kadında tipsiz şarkı yakışmıyo. ölü hikayeside sallanmış, insanların duygusuyla oynamak ne kadar kolay anasını satim ya.

+ hanfendi ölen veya hatıra warmı bu şarkıda
- hayır yok.

sunucu yapıştıramadıki lafı orda ya, bu kadar kolay dimi?! höh milletin uydurması der çeker gider tabi canım. Niye çıktın ortaya? ün yaptıktan sonra. lol ya[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

ahah şarkımı güzel?! orda etkileyen o hikayeyi bilerek dinlemekti ki inanmayacak yanı ne? sevgilisinin öldüğünü söylüyor buna nediyebilirsinki?
inanmıyorum hayır şarkıyı söylerken detone oluyosağğğğğğğğğn mı dicez?

hikaye şarkıyı tamamlıyodu, sesi çok kötü olmasına rağmen çok etkiliyodu beni. hatta her dinlediğimde büyük oranda ağlıyodum. ama artık dalga geçiyorum lanet olsun duygularla oynayan insanlara.[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Eternal, 13 Ekim 2005 13:49 tarihinde demiş ki:
Kız amaçlarına ulaşıyo yavaş yavaş.
Ne ölen var ne sevgili var
hepsi yalan dolan..
[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...