Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İnsan olmayı öğrenememiş fanatik mümin modeli (Pakistan yönetimi)

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

Enkazın altında olan bu kararı alan insanlar olsa ve sırf kendileri için işliyor olsa bu karar, hiç bir itirazım olmaz.
Ancak demokrasi ve insan haklarını bile geçtim, müslümanlık gibi hayata bu kadar değer veren bir dinin sözde "fanatikleri" nasıl olur da bunca insanın hayatına siyasal bir anlaşmazlık ve inatlaşma uğruna kıyarlar?[signature][hline]Gods&Slaves
Msn Space
Sosyal ağlarda paylaş

Onlar sözde Müslüman zaten. El-Kaide falan da öyle. Hoşgörü dinini ne hale sokuyolar. İmajını zedeliyolar. Neyse konu kaymasın başka yerlere...

İnsanlık ayıbı diyorum.[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne peki?

İngiltere'de yayımlanan Financial
Times gazetesi, Pakistan'ın ilk kez deprem nedeniyle İsrail'den yardım almayı kabul ettiğini yazdı. İsrail Dışişleri Bakanlığı, miktarı ve tipi konusunda Pakistan ile görüşecekleri yardımın BM gibi üçüncü bir taraf yoluyla gönderileceğini söyledi. Yetkililer depremden hemen sonra yardım teklifinde bulunduğunu, ancak İslamabad'ın kabul yanıtının dün geldiğini kaydetti. İsrail ile diplomatik ilişkisi bulunmayan Pakistan yetkilileri, Filistin devleti kurulana kadar bu durumun değişmeyeceğini belirtiyor.

senin dediğin haber 14 ekimde, bu haber ise 16 ekim cnn turk, ikileme düştüm hangisi doğru?
Sosyal ağlarda paylaş

Bizim okula da dağıtılmadı. Kadıköy Anadolu Lisesi. Ayrıca oraya dağıtılmadığını nereden biliyorsun?[signature][hline]"Bir şeyler ters gitti..."
In Rock We Trust
K.A.L Forever!
Renksiz Pati, Tarafsız Pati
Her Şey Paticik İçin...

[Bu mesaj nileppezdel tarafından 17 Ekim 2005 23:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

İnsanlık sözkonusu olduğunda diplomasi geri planda kalır. Evet, herkes gururlu olmalı buna lafım yok. Ama sadece kendin sözkonusu olduğunda ancak sergileyebilirsin o gururu. Sözkonusu sadece sen değil sorumluluğun altındaki bir ülke dolusu insanken onlar adına kendi kafana göre gurur yaparsan zaten ne işin var o koltukta diye sorarlar adama. Umarım kabul edilir yardım.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...