Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dünyanın 8. Harikası Yapılıyor..

Rush

Öne çıkan mesajlar

peki bunların parası bittiğinde (yani petrolü)o zmn bu harika onları doyurcak mı eet turistler gelirde bunun masrafını kaç yılda karşılar bilmem kaç yılda kara geçerler???[signature][hline]When you're talkin to yourself
And nobody's home
You can fool yourself
You came in this world alone
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lopeth, 16 Ekim 2005 22:35 tarihinde demiş ki:
dünyanın 8. harikası adriana lima dır
Olabilir[signature][hline]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been river has been poisoned,
Only after the last fish has been caugt,
Only then you find that money cannot be eaten

[/b]PetLine Veteriner Kliniği

[Bu mesaj Joe tarafından 16 Ekim 2005 22:55 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rebelution, 16 Ekim 2005 22:58 tarihinde demiş ki:
"açılmı$tı" bla bla bla. Görmemiş demek. Yeter şu In search we trust muhabbeti. Eski sayfalar arasında kaybolmuş konuları uplamanın manası ne!!

Ben bu arkadaşı anladım bugün açılmış topic[signature][hline]Only after the last tree has been cut down,
Only after the last river has been river has been poisoned,
Only after the last fish has been caugt,
Only then you find that money cannot be eaten

[/b]PetLine Veteriner Kliniği
Sosyal ağlarda paylaş

ya yemin ederim düşünmüştüm biraz saçma olabilir ama insanlık bu dünyaya falzla gelmeye başlayınca denizlere we sonrada uzaya gidicek aslında bu ilk adım olabilir tabi bunun üstünden böle birşeyin olması için 100000000000 bilmem kaç üsür zaman geçicek ama ben öle düşünmüştüm bi aralar paylaşayım dedim :)
Sosyal ağlarda paylaş

dubaide petrol biteli yillar oldu :)

dogal gaz ve turizmle kazaniyorlar paralari bide zengin ailelerle. Suudi arabistan vb. gibi ulkelerde daha cok petrol var, dubaide ya bitti ya bitecek durumdaydi en son.

O bolgedeki tek turistik yer dubai oldugundan cok prim yapiyor.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... site update edildi, ilk comic bile eklendi!
Sosyal ağlarda paylaş

abi o otel onun yanında minnacık kalmış. e 7 yıldız aldıysa bu da 8. harika olur. ancak nedir bu dubainin olayı sanırım (çok eskiden hem de çok) lübnanın ve cezayirin elde ettiği başarıyı katladı, jet sosyete felan...[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild)
lvl60 Human Mage
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DEWIL_MAC_CRY, 17 Ekim 2005 04:54 tarihinde demiş ki:
ya yemin ederim düşünmüştüm biraz saçma olabilir ama insanlık bu dünyaya falzla gelmeye başlayınca denizlere we sonrada uzaya gidicek aslında bu ilk adım olabilir tabi bunun üstünden böle birşeyin olması için 100000000000 bilmem kaç üsür zaman geçicek ama ben öle düşünmüştüm bi aralar paylaşayım dedim :)

oha sen aşmışsın g3nk, nostradamus falanmısın[signature][hline] i own j00
bLogger Mike
Voys (geri sayım : 176) says:
lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum

Kuş avcısı, yedirmem helvamı!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...