banker Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ip adresini bildigim birisinin yerini tespit etmem mümkün mü ? mümkünse nasıl ?[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ip adresinden sadece o ip nin kayıtlı olduğu yeri öğrenebilirsin , yani ülkesini ve servis sağlayıcısını bulman kesin bir olgu fakat sen o kişin adres ve telefon bilgilerine ulaşamazsın, ulaşacağın tek adres ve telefon bilgisi servis sağlayıcısının adres bilgileri olur.[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yani şimdi mesela adamın hangi şehirde oldugunu bulamazmıyız :D fbi nasıl buluyor[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: banker, 14 Ekim 2005 23:43 tarihinde demiş ki: ip adresini bildigim birisinin yerini tespit etmem mümkün mü ? mümkünse nasıl ? konu ciddiyse kesinlikle bulabilirsin, benim bildigim baya ornek var ama cok cs oynarken ebene kufur ettiyse deymez biraz masrafli cunku:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 telefon numarasına kadar öğrenmek mümkün ancak bunu yapabilmen için telekomda çalışıyor olman gerekli :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: banker, 15 Ekim 2005 00:09 tarihinde demiş ki: yani şimdi mesela adamın hangi şehirde oldugunu bulamazmıyız :D fbi nasıl buluyor bak bakalim http://cqcounter.com/whois/[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zgrw, 15 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki: telefon numarasına kadar öğrenmek mümkün ancak bunu yapabilmen için telekomda çalışıyor olman gerekli :) ne alaka ya:) savciliga gidersen ogreniyorsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yok birisi dolandırdı benide ordan o adamı bulmam lazım baya bir insanı dolandırdı cunku halka millete devlete hizmet :D[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tamam iste konu ciddiyse, biraz masraf yaparak bulabilirsin savciliga basvurmani oneririm[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 zaten ip adresi belli ise servis sağlayıcısı gözükür her iss için belli ip aralıkları tahsis ediliyor , ama tabiikide onlarda ilk olarak savcılık yolunu gösterrirler sanıyorum[signature][hline]I Love Liv Tyler | IP Adresim Ne ? | BedaXa | Matrix Code System Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eger tanidigin yoksa isp de alamazsin, kimse musterisini bi laf uzerine satmaz ama resmi yazi geldimi seve seve veriyorlar:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: vimpir, 15 Ekim 2005 00:12 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 15 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki: telefon numarasına kadar öğrenmek mümkün ancak bunu yapabilmen için telekomda çalışıyor olman gerekli :) ne alaka ya:) savciliga gidersen ogreniyorsun o şekilde öğrenmen 1 yıl sürer :) telekomda tanıdığın olsa 10 dk :D bizim ark yazın telekomda çalışıyordu, milletin ip sinden telefonlarını falan buluoduk :D ip den hemen hemen her şey öğrenilebiliyor :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
banker Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 beyler simdi daha kolay bir yolu vardır mutalaka savcılık falan o kadar büyütmek istemiyorum sadece yerini örenem yeter.[signature][hline]more they can keep us in Listen damn it we will win They see it right They see it well But they think this saves us from our hell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: zgrw, 15 Ekim 2005 00:18 tarihinde demiş ki: said: vimpir, 15 Ekim 2005 00:12 tarihinde demiş ki: said: zgrw, 15 Ekim 2005 00:10 tarihinde demiş ki: telefon numarasına kadar öğrenmek mümkün ancak bunu yapabilmen için telekomda çalışıyor olman gerekli :) ne alaka ya:) savciliga gidersen ogreniyorsun o şekilde öğrenmen 1 yıl sürer :) telekomda tanıdığın olsa 10 dk :D bizim ark yazın telekomda çalışıyordu, milletin ip sinden telefonlarını falan buluoduk :D ip den hemen hemen her şey öğrenilebiliyor :) bende 1 aya kadar 5,5 sene isp de calistim kankan varsa alirsin yoksa abi ya su ip adresini su tarihte kim kullanmis soliyebilirmisin filan dersen:) olmass[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: banker, 15 Ekim 2005 00:18 tarihinde demiş ki: beyler simdi daha kolay bir yolu vardır mutalaka savcılık falan o kadar büyütmek istemiyorum sadece yerini örenem yeter. verdigim adresten sorgulama yaptinmi, nereye aitmis bizim eski sirketin yazdim bina numarasina kadar verdi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 vimpir le ortak fikrimiz , telekomdan birini bul, tanış, kanka ol :) tamamdır :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya telekoma ait oldugunu nerden biliyon:)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 [spo1=ahanda bu] netname: TurkTelekom descr: ADSL-ALC-Izmir-Dynamic Pool country: tr admin-c: TTBA1-RIPE tech-c: TTBA1-RIPE status: ASSIGNED PA mnt-by: as9121-mnt source: RIPE # Filtered role: TT Administrative Contact Role address: Turk Telekom address: Bilisim Aglari Dairesi address: Aydinlikevler address: 06103 ANKARA phone: +90 312 313 1950 fax-no: +90 312 313 1949 e-mail: [email protected] admin-c: BADB3-RIPE tech-c: ZA66-RIPE tech-c: ZA196-RIPE tech-c: LA109-RIPE tech-c: NO638-RIPE nic-hdl: TTBA1-RIPE mnt-by: AS9121-MNT source: RIPE # Filtered % Information related to '85.100.0.0/17AS9121' route: 85.100.0.0/17 descr: TurkTelecom origin: AS9121 mnt-by: AS9121-MNT source: RIPE # Filtered[/spo][signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 abi başka nerden olcak :) eğer adam türkse eninde sonunda telekoma bağlı :) superonline dan alsa desek, onlarda telekomun hatlarını kiralıyor :) değişen bişey yok :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 isp lere tahsis edilen ip adreslerin hesabini isp verir[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ragnar Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Ripe.net teen bakarsan adsl kullanıcısı ise şehri öğrenirsin ip pool hangi şehirse yazar. [Bu mesaj Ragnar tarafından 15 Ekim 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixxer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yaws bu adres baya ıyımıs he :D[signature][hline]Windows Kullandığınız tespit edilmiştir. Linüx PENGUEN şimdi C: yi yok etme işlemine başlamıştır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: Ragnar, 15 Ekim 2005 16:58 tarihinde demiş ki: Ripe.net teen bakarsan adsl kullanıcısı ise şehri öğrenirsin ip pool hangi şehirse yazar. [Bu mesaj Ragnar tarafından 15 Ekim 2005 16:59 tarihinde değiştirilmiştir] afedersin arkadasim ama sana hadi len demek zorundayim :), ben ankarada oturmuyorumki :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pigeon Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 vimpir senin verdiğin adres vermez. adres öğrenebilmek için tarih- saat- dakika da gerekmekte. savcılığa verirseniz onlar telekomdan ister ve alırlar.. ya da telekom da tanıdığınız varsa eğer alabilirsiniz. yoksa hiçbir şekilde ipden adres vs. öğrenemezsiniz.[signature][hline]Taklacı Güvercinler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 @pigeon okumadan neden yaziyorsun neden beni uzuyorsun neden benim solediklerimi bida bana soluyorsun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar