Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Yeni bi HD aldım. Hayırlı olsun. Bunu direk mevcut işletim sistemimle formatlıyıp daha sonra istediğim şekilde bölebiliyor muyum yoksa illa fdisk mi kullanmam lazım? İşletim Sistemim W2K[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hayırlı olsun absolut. eğer çok çok gerekli değilse harddiskini bölme derim. "hayır arkadaş ben bölerim" diyorsan da babadan kalma fdisk bence en iyisi. tabi w2k içinde de bunu yapabilirsin. administrative tools/computer menagement/disk menagement tool'unu biraz kurcala. çok karışık değil, kendin çıkarsın içinden.[hline]Her hakkı mahfuzdur. © 1970-2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Benim merak ettiğim w2kdan bölme ile fdiskten bölme arasında sonuçta herhangi bir fark var mı?[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WaNTeD Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 hyr yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Ok thnx[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Nasıl fark yok? Fdisk ile NTFS oluşturamazsınız.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Partition Magic o kadar ![hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peka Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 said: Catscratch, 29 July 2003 01:51 tarihinde demiş ki: Partition Magic o kadar ![hline]This Cat Scratches Free. bu kadar harbiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Züper bişi o zaten. Bende 3.02 versionu var tabi nt windowslarda çalışmaz dosdan çalışıodu çünkü. Aynı disk management gibi gösterio istediğin anda çeviri yapıosun, boş alandan bölüm yapıosun. Boş alanı başka bir bölüme ekliosun felan.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
orqan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 XP'de kullanabilmek icin en az 8.0'a ihtiyac vardi yanlis hatirlamiyorsam, yoksa NTFS 5.0 olusturamiyorsun :).[hline]--- orqan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar