arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kısırlaştıralı yıllar olyor..eskiden doğurmuştu 4 tane iki tanesi aynı renkti bi tanesi simsiyahtı öbürü ise bembeyazdı :) hepsini aldılar şimdi sıcacık evlerde yaşıyorlar:)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 ahah resme bak kadir inanır bakışı atmış ne canlar yakmıştır gençliğinde şeroya taş cıkartır valla[signature][hline]* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arenda_duwcal Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2005 kucağımda mırlıyor şu anda:)[signature][hline]-can i be a vampire? -come with me... -where? -here...hrgttt(ısırma efekti) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: menemenci, 08 Ekim 2005 14:21 tarihinde demiş ki: uzaylımı bu kedi yaw hiç bole kedi gormedim +1111 D:[signature][hline]Ezeepeezeeeezeepeeezee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilinc Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Hastayım şu kedilerin abuk sabuk yatmalarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 bilmiyorum vala pskopat bi bakışı var :)[signature][hline]Zegna, 23 Eylül 2005 07:11 tarihinde demiş ki: hepiniz delisiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Rengıne bıttım kedının.cok sırın :)[signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
funny_girl Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 benim de duman adlı bir kedim vardı ama çalındı.O kadar üzgünüm ki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya biraz hayvan ırkcılığı olacak ama gri hayvanlar pek guzel oluyo ya.. benimde bu renk bi tavsanım var ''sis'' bohuuu zorla ayrılmıstık[signature][hline]Her dişi antiöstro olarak dogar,onu ailesi veya cevresi ostrolastırır:.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 olaya bak ya aynı tür tasması aynı ismide aynı geçensene ölen kedimi hatırladım tıpkısının aynısı yok böyle bir olay[signature][hline]"Abidin,bana mutluluğun resmini çizebilirmisin?" Mutluluk [Bu mesaj paparnoz tarafından 17 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj paparnoz tarafından 17 Ekim 2005 21:46 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj paparnoz tarafından 17 Ekim 2005 21:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar