Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 elseif ( == i_kulucka) && ( > 2) Burda sphereye " hatası verdiren eksik nedir acaba ?[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 > boyle kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 ya burda elseif (==0) || (==0) || (==1) || ( >99.9)[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 elseif (>==0) || (>==0) || (RAND(6)==1) || ( >99.9) boyle kullan [Bu mesaj Chernobel tarafından 15 Ekim 2005 23:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 eval de hata verdi onun yerine 0< die devam ettim[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 kimse tag0 kullanmaz mı burada :D[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 el alışkanlığı :p aynı kapıya çıkıo nede oLsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Evet. Eval Tanımsız dedi. 0 oldu. gece gece aklıma gelmemişti ark eval dedi sora aklıma geldi :D[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 araya " || " koyma " && " koy.. " || " böyle olursa o 4 seçenekten herhangi bir tanesi sağlanırsa işlem gerçekleşiyor... (tabi oyle istiyorsan bilemem) Not: Gıcıklığına o satırı aldım scp nin birine ekledim sorun çıkmadı :d . evali tanımaması gibi bişey olamazki sanırım c/p yaparken sorun çıktı. [Bu mesaj Chernobel tarafından 15 Ekim 2005 23:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 || Evet bunları Değiştim Zaten. Bende farkettim onu[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 elseif () if () if ( == t_eq_trade_window) skill fail return 1 endif endif endif endif consolda targ.cont.type hatası çıkıyo. 2 haftadır çıkmayan şey çoştu :)[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 bunu nerde kullanıyosun??? biraz daha kapsamlı yaz scp yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2005 elseif (( == id(skill_stealing)) || ( == skill_stealing)) // stealing fiks if ( == c_pv) skill fail return 1 elseif !() sysmessage Sadece canli varliklardan calabilirsiniz. skill fail return 1 elseif () if () if ( == t_eq_trade_window) skill fail return 1 endif endif endif endif[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sanırım sen bunu targon_item da falan kullanıyorsun.. " if ( == t_eq_trade_window) " bu satır orda ; tıkladıgın itemın bulundugu yerin type ı şeklinde sorgulama yapıo.. Yani playerın ustundeyse playerın type ı na bakar buda hata verir... Çantada falan olsa sorun yokta direk elinde ayagında falansa hata verir.. [Bu mesaj Chernobel tarafından 16 Ekim 2005 10:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 local de deneme yaptım çözdüm tam ayarlamayı remote girdim yapcam unuttum. sora pc bozuldu. şimdide arkadaşdayım delircem :([signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 strmatch kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 30 dk zımbırtısından dolayı üstteki mesajı editleyemedim. şu şekilde yapmayı dene elseif (strmatch('','i_kulucka')) && ( > 2) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cyclone Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 o hatayı düzelteli yıllar oldu sağool genede[signature][hline]www.stormuo.net www.stormuo.gen.tr Semih a.k.a Cyclone ----------------------------------- Mal Mısın Ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sen de sağol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar