Buzi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ne ariycam ya,sende açtiğin konuyla çelişiyosun :) 2 sene olmuş görmemişim aramamışım,o istanbulda ben antalyada ,3 sene sürmüştü o yüzden hatırı sayılır bir yarası var,yoksa umurumda olmaz falan fistan böyle,neyse.Evlenmiş çocuğu olmuştur belkide,zaten telefonu benim üzerimeydi,ayrılınca sinirlenip hattını kapamıstım,numarasınıda bilmiyorum,ha bilsem ararmıyım onuda bilmiyorum. Velhasıl; KGG [spo1=yani]Koy gotune gitsin[/spo][signature][hline]Buz Noob W/MO =GW= Yumurta sana dokunuyorsa,sende git tavuga dokun. [Bu mesaj Buzi tarafından 15 Ekim 2005 01:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: tipitip, 14 Ekim 2005 23:47 tarihinde demiş ki: arasana işte....konuş anlat,yarın çok geç olabilir. Aman hocam ya... Buzi kesinlikle arama.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ya ne biilliim. şimdi eğer haksızsa temizleme şansı var da ondan şey ettim :p[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: tipitip, 14 Ekim 2005 00:12 tarihinde demiş ki: bazı şarkılar vardır.Sizi taaaa geçmişe götürür.Ağlarsınız,tepinirsiniz ama hiç bir şey geri gelmez....Gelmemelidir de.şarkının sözleri ilerledikçe,anılarda başlar ilerlemeye.yürünen yollar,gülüşmeler,mesajlar,... ve birden bire size attığı kazıklar gelir aklınıza... düşünürsünüz bi an neydim ne oldum diye.yalnızsındır artık onunla yürüdüğün yollarda,bir başına...ne yaptım,neden bu ceza diye ağlarsın,yırtmak istersin gökyüzünü Allah!a ulaşıp da nedenini öğrenmek için...her şey boştur...bomboştur dünya. geçmişime keşke demiyorum ve artık ağlamıyorum,artık nefret etmiyorum... şükrediyorum bi nevi .bi anda hayatmdan defolup gittiği için... beni bana bıraktığı için... şimdi mi? şimdi her şey mükemmel....ya sizin? [Bu mesaj tipitip tarafından 14 Ekim 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tipitip tarafından 14 Ekim 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] cenkerdem in ünlü bir sözü vardır; fıssss... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 bu kalp acısı dedikleri dünyanın sonu değilmiş meğer devam ettim koşmaya,yalın ayakla demiş Cenk Taner. geçmişte kaldı , orada da kalsın.verdiği acı hafifledi , 1 yıl sonra da biter tamamen.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Anıları silmek ne kadar mümkündür?Bence o anıları sadece bir anlığına unutursun sonuçta o anıları yaşadıgın yerlerden ayrılmıyorsun o anılar bir kere beyninde bir yer edinmiş oluyor! GEçmişimize sünger hiçbir zaman çekemeyiz sadece dışımıza onu yaşamamış gibi gösterebiliriz ancak içimizde her zaman fırtınalar kopmaya devam edicektir....[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. İçimdeki Sarı Kapaktan İlham Alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar