tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bazı şarkılar vardır.Sizi taaaa geçmişe götürür.Ağlarsınız,tepinirsiniz ama hiç bir şey geri gelmez....Gelmemelidir de.şarkının sözleri ilerledikçe,anılarda başlar ilerlemeye.yürünen yollar,gülüşmeler,mesajlar,... ve birden bire size attığı kazıklar gelir aklınıza... düşünürsünüz bi an neydim ne oldum diye.yalnızsındır artık onunla yürüdüğün yollarda,bir başına...ne yaptım,neden bu ceza diye ağlarsın,yırtmak istersin gökyüzünü Allah!a ulaşıp da nedenini öğrenmek için...her şey boştur...bomboştur dünya. geçmişime keşke demiyorum ve artık ağlamıyorum,artık nefret etmiyorum... şükrediyorum bi nevi .bi anda hayatmdan defolup gittiği için... beni bana bıraktığı için... şimdi mi? şimdi her şey mükemmel....ya sizin? [Bu mesaj tipitip tarafından 14 Ekim 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj tipitip tarafından 14 Ekim 2005 00:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Valla ben ayrıldıktan sonra psikolojik olarak rahatlasamda her şey onu hatırlatıodu gitsede hayatndan bi şekilde anıları her yerde karşına çıkıo .. o yüzden arabayı sattım yenisini aldım çou şeyi telefonu vs herşeyi deiştirdim hatırlamıım die çok ta iyi yapmışım ama bi insan seni üzse de bu kadar nefret dolu olma ben her zaman kenime her yerde şunu sölüorum Biri benim için ne düşünüosa Allah ona 10 katını versin iyi ve ya kötü Bence gitmeleri eskilerin bi bakıma iyi yeni maceraler seni bizi hepimizi beklio :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 nefret etmiyorum çünkü nefret de bir değerdir.... geçmiş geçmişte kaldı .o değerler şu an 0. resetlendi yani... :P[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ne güsel işte herşeye yeniden başlamak resetlemek . Keşke kalıcı hataları da resetleyebilsek ama olmuo işte.. Resetin bölesi iyi sen mutlu ol yeter... :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 tipitip. Umutsuzca kendini ikna etmeye zorluyomuşsun gibi geldi bana. Yanlış anlama no offence ama öyle geldi yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yok yaa. bunu burada paylaşmak istedim sadece,yazıyı yani....eski bi defterin arasında buldum da... şimdi birisini var hayatımda ,ciddi anlamda .çok mutluyum.....çok seviyorrruuuumm .aman maşallah deyin :p[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Maşallah.... O zaman neden bu kadar yazdırdın bize :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 bu durumda bir çok insan var ya hani :) şükretsinler hallerine "beni bana bıraktığın için teşekkür ederim " demeleri için. :)[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Burda onun acısını çekenlerde var ühühühü sen yine hatırlattın :P Ne diim artık neyse pati saolsun :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 e seldom sana yardım edelim o zmn .anlat.. ama çoook eskide kalmışsa salla gitsin,düşünmeye bile değmez...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 1 seneyi geçti baya eski olur ama insan işte bazen hatırlıo dedim ya onunla ,lgli herşei deiştirebidikçe deiştirdim eee insan hep uzun ilişki yaşıosa hayatında böle derin izler kalabilio. işte az da olsa paylaşabildim saolun :P[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 yani tabi insanın aklında kalır.çıkar demiyorum.kolay değil...ama tabi çıkarsan iyi olur...:P hayatın anlamıydı bir zamanlar.ama unutturacak birisi çıkıyor mutlaka... walla sen sen ol ,yeni sevgiline bahsetme...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Zaman her şeyin ilacı di mi? :)[signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 ya sen severek mi ayrıldın?noldu naptı sana da sana bu kadar koydu bu ayrılık?[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Ben deli gibi seviodum askerdeydim yanıma kalmaya bile geldi bi gün çok sıkışık bi anımda bi kavga azıma geleni söledim bitirdim kapadım... ver her zamanki gibi ğişman olduk nafile :( ondan sonra hiç konuşmadım ama severek diosan severek bitti ailesi aradı çok üzüldüğünü sölediler hastalanmış bi yere götürmüşler öle kaldım düseltmeye çalıştım ama olmadı yapamadım :([signature][hline]Etraf Lesh kokuo Sen ne Gonusuon!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 walla kardeş,haksızsın sanırım.bn olsam ,deli gibi sevsem ve bana vursa,çeker giderim... ama tabi boyutunu bilmiyorum olayın... anladığım kadarıyla hala seviyosun,hala boş deilsin..anlat,konuş,koş,özür dileee...şimdi bile çık karşısına söyle.içinde kalmasın.Allajh korusun hayati bir problem olursa ve biri giderse buralardan ,keşke demek olmasın tek çıkış kapın...[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 geçmişe takılma derim, herşey olduğundan daha zor olur..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VipeR Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 geçmişe mazi geleceğe niyazi diyelim hayatla dalga geçelim! belki çoğu insanda bu acı var ama zaman herşeyin ilacı kardeşlerim! geleceğe bakmak lazım size yapılan bi yanlışı sizde sizi sevenlere yapmayın derim etrafınıza dikkatlice bakın çünkü her bitiş bir başlangıçtır![signature][hline]No one ever die from wanting too much! «::: V :::» .«::: I :::» .«::: P :::» .«::: E :::» .«::: R :::» Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tipitip sana masallah we allah bozmasın dıorum gercekten ayrılanlar ıçın dedığıne de aynen katılıorummm o kaybettı deyıp onune bakmalı...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 yeteeeeerrr çek git güneşimden yada beni bana bırak neolur hiçbirşey beklemem ayrılırken,ayrılırken... demiş yaşar babamız iide demiş[signature][hline]if you lost your everthing,you can do everything... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spadina Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 tipitip herseyin bi sonu wardir dimi..üzülmeye degmez dicem üzülmüyormussun ztn en iyisini yapiyorsun..keske bende senin gibi olabilseydim..bi kizdan ayrildim hayata küstüm resmen..neseki toparladim kendimi su an allaha bin sükür..tahtaya vurun :)[signature][hline]infinite skills create miracles. G3NK-Spadina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bence o sonları kendimiz getiriyoruz.yani her şey bizim elimiz de...düşün düşün nereye kadar,ya da bir şeyin altında başka şeyler aramak anlamsız... futbolcuların dediği gibi : önündeki maça bakacaksın.tabi burdaki maç yeni sevgiliyi anlatmıyor... anlayana ... :)[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Yaşandı bitti. Bitmeliydi. Aklıma gelmiyor değil arada beni yokluyor kalbim. Sen geçerken sahilden sessizce gemiler kalkar yüreğimden gizlice.[signature][hline]''You will always be in my heart'' - George Hagi-april,24 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 2 sene oldu,bidaha hiç görmedim. Benim hala umudum var. Hiç alakam olmayan bi yer,yazarken bile ateş bastı,kızardım. Ben oyunuma geri dönüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tipitip Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 arasana işte....konuş anlat,yarın çok geç olabilir.[signature][hline]Düşmanını yenmen için, onu detaylıca tanımak en büyük silahındırrrrrr... severken kararlı sevilirken yeterli ol her ikisini de kaybettiginde sabırlı ol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar