Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni 007

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
burda cliwe owen diyo

ama ben zaten onu sewmiyorum kim olsun bence Edward Noerton olur

edit : vizyon olcaktı pardon
[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme

[Bu mesaj fede tarafından 16 Ekim 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
David Craig oldu sanirim ya ole bisey gordum gibi bugun gazetede.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki:
Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!"

Mesaj tarihi:
Daniel Craig oldu bile
Burada ve burada ayrıntılı bilgiler mevcut...

Clive Owen dururken bu (bence) bostan korkuluğa rol verilmesi bile büyük hata. Ancak bu seçim bond filmlerinden nefret eden biri olarak (evet evet, ciddi ciddi nefret ederim bond filmlerinden) bir kere daha bond filmine gitmememi sağlayacaktır sadece. Clive abimiz oynasa giderdik valla. Napalm, geleneği bozmayacağız yine...[signature][hline]MONO(b)LOG
Mesaj tarihi:
1 geç oldu biraz konu açmada pardon
2 adam harbi kazmaya benziyo
3 cliwe owen a closer dan beri nefret ediyorum ama iyi oyuncu o olsaymış daha iyi olurmuş[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Mesaj tarihi:
büyük ihtimal daniel craig olucak gibi, aslında daniel craig'e daha önceden de teklif edilmişti fakat james bond olarak anılmak istemiyorum diye reddetmişti.Herhalde kararını değiştirmiş olucak ki hafta başında ingiliz gazeteleri onu yeni james bond ilan etti.Daniel Craig spielberg'in yeni filmi münich'de de rol alacak başarılı ve karizmatik bir oyuncu, beni düşündüren ise sarı saç-mavi göz james bond'a nası gider.
Mesaj tarihi:
zenci james bond'dan daha iyi olur :) bi arada söylentiler dolaşiyordu, yeni james bond zenci olcak diye ne blim.. ırkçı falan degilim ama aliştigimiz bi portre var ortada sarı saç mavi göz bile kötü kaçar bence[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
  • Yeni Oluştur...