Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni 007

fede

Öne çıkan mesajlar

Daniel Craig oldu bile
Burada ve burada ayrıntılı bilgiler mevcut...

Clive Owen dururken bu (bence) bostan korkuluğa rol verilmesi bile büyük hata. Ancak bu seçim bond filmlerinden nefret eden biri olarak (evet evet, ciddi ciddi nefret ederim bond filmlerinden) bir kere daha bond filmine gitmememi sağlayacaktır sadece. Clive abimiz oynasa giderdik valla. Napalm, geleneği bozmayacağız yine...[signature][hline]MONO(b)LOG
Sosyal ağlarda paylaş

1 geç oldu biraz konu açmada pardon
2 adam harbi kazmaya benziyo
3 cliwe owen a closer dan beri nefret ediyorum ama iyi oyuncu o olsaymış daha iyi olurmuş[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm;
Ben senin için yaşamayı göze almışım.
-natalieme
Sosyal ağlarda paylaş

büyük ihtimal daniel craig olucak gibi, aslında daniel craig'e daha önceden de teklif edilmişti fakat james bond olarak anılmak istemiyorum diye reddetmişti.Herhalde kararını değiştirmiş olucak ki hafta başında ingiliz gazeteleri onu yeni james bond ilan etti.Daniel Craig spielberg'in yeni filmi münich'de de rol alacak başarılı ve karizmatik bir oyuncu, beni düşündüren ise sarı saç-mavi göz james bond'a nası gider.
Sosyal ağlarda paylaş

zenci james bond'dan daha iyi olur :) bi arada söylentiler dolaşiyordu, yeni james bond zenci olcak diye ne blim.. ırkçı falan degilim ama aliştigimiz bi portre var ortada sarı saç mavi göz bile kötü kaçar bence[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...