fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 burda cliwe owen diyo ama ben zaten onu sewmiyorum kim olsun bence Edward Noerton olur edit : vizyon olcaktı pardon [signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme [Bu mesaj fede tarafından 16 Ekim 2005 03:43 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 David Craig oldu sanirim ya ole bisey gordum gibi bugun gazetede.[signature][hline]mardox, 31 Ağustos 2005 23:33 tarihinde demiş ki: Zaman - Ecevit konuştu : "Arthas hain değil!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Daniel Craig oldu bile Burada ve burada ayrıntılı bilgiler mevcut... Clive Owen dururken bu (bence) bostan korkuluğa rol verilmesi bile büyük hata. Ancak bu seçim bond filmlerinden nefret eden biri olarak (evet evet, ciddi ciddi nefret ederim bond filmlerinden) bir kere daha bond filmine gitmememi sağlayacaktır sadece. Clive abimiz oynasa giderdik valla. Napalm, geleneği bozmayacağız yine...[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 1 geç oldu biraz konu açmada pardon 2 adam harbi kazmaya benziyo 3 cliwe owen a closer dan beri nefret ediyorum ama iyi oyuncu o olsaymış daha iyi olurmuş[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 imdb'de daniel craig....james bond diyo. ?[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 büyük ihtimal daniel craig olucak gibi, aslında daniel craig'e daha önceden de teklif edilmişti fakat james bond olarak anılmak istemiyorum diye reddetmişti.Herhalde kararını değiştirmiş olucak ki hafta başında ingiliz gazeteleri onu yeni james bond ilan etti.Daniel Craig spielberg'in yeni filmi münich'de de rol alacak başarılı ve karizmatik bir oyuncu, beni düşündüren ise sarı saç-mavi göz james bond'a nası gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 zenci james bond'dan daha iyi olur :) bi arada söylentiler dolaşiyordu, yeni james bond zenci olcak diye ne blim.. ırkçı falan degilim ama aliştigimiz bi portre var ortada sarı saç mavi göz bile kötü kaçar bence[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Layer Cake de cok begenmistim.Cok sırıtacagını zannetmiyoum rolun altindan kalkar kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 beğenmedim ya. sarışın bi kere. :9[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar