Thunderbird Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 yeni bir bluetooth dongle aldım. birlikte gelen BlueSoleil programını kurdum. telefona txt dosyalarını gonderebılıyorum ama telefondan bılgısayara hıcbırsay gonderemıyorum. denetim masasındada bluetooh'a ait simge görünmüyor. işletim sistemim windows sp2. bir fikri olan varmı ne yapmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 sp2'nin güvenlk açısından yaptığı bir olay olduğunu duymuştum.[signature][hline]Fistan, 24 Eylül 2005 16:09 tarihinde demiş ki: peki o zmn tüm hayvanları yavşaklaştıralım hiç vahşi hayvan kalmasın Storm UO - Seer Sorrowful Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pioneer_89 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Bende Sp2 kullanıyorum sorun yok ama bende güvenlik duvarı kapalı.Yinede yüklemede yanlış bişi olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 SP2 de bluetooth programlarını kurmayın, sapıtıyo... Sil programı, windowsun kendi bluetooth desteğini kullan canavar gibi çalışır... yada sil sp2 yi sp1 takıl.[signature][hline]http://grin.hq.nasa.gov/ Deep Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar