Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş JK - Kayserispor

AthleT

Öne çıkan mesajlar

şurada bu maç dışında tartışma yapanlar artık zeaksı kıt adamlardır diyorum kalıbımı da basıyorum şu nadan itibaren sınırsız uzaklaştırma da alaiblirim öenmli dğeil zaten böyle adamlar yüzünden bu bölüme maç skorları haricinde bakmıyorum bile..

ne kadar kalas adamlarsınız basit bir maç konusu bile bu raddeye geliyor helal olsun size daha ileriye gidip aleni küfrederdim ama aynı insnaların kalkıp "üvee atın bunu sitedeeen" demelerine de yer vermek istemiyorum

hangi takımın taraftarı olursa olsun bu kadar bayapı muhabbetleri gidin garbage bölümünde yapın sizin yeriniz orası.. kimse de kusura bakmasın artık insnalar kısa süeliğine uzaklaştırma aldı bu konuda siz kouşun daha[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

Ayıp ya.. %100 kırmızı kartlık pozisyonlara hakem sarı göstermekle yetiniyor..

İzleyin maçın tekrarını.. Adam resmen tabanla tekme atıyor sarı kart.. Gole gidiyor son adam düşürüyor sartı kart... Bu kadar da olmaz ki...

Bjk böyle futbol oynarsa bırakın uefa'yı, ligde iş yapması bile zor.. Faullerle golü önlemek nereye kadar...[signature][hline]Touch of death is never gentle...

When you want to give up and your heart's about to break
Remember that you're perfect; God makes no mistakes

Sosyal ağlarda paylaş

Kayseri'nin aşırtma vuruşu üst direkte patladı.. Büyük şansızlık... Bjknin defansı cidden kötü...[signature][hline]Touch of death is never gentle...

Sosyal ağlarda paylaş

Ortasahada kayserili bir futbolcu topa elle müdahele ediyor sarı kart(?).. Ahmet dursun ceza sahasına girerken eliyle düzeltiyor kart yok ama faul var.. Nasıl bir adalet bu??

Bu hakem bu akşam nasıl rahat uyuyacak onu merak ediyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...