Mad_Can Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2003 Eh inşallah eraq bende 5.kısımda oturuyorum ama çarşı tarafında değil eski emlak bankası genel müdürlük binasının orda e-1 lerde sen nerdesin bakayım tam olarak bu arada isim uğur can sen?[hline]Mesele küfürlü veya ağır konuşup karşıdakini rencide etmek değil üslubunu bozmadan saygıda kusur etmemektir!
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 bence cleric=ruhban gayet iyi olmuş onu bi yerde bi arkadaş açıklamıştı şööle ne olmasını istersiniz rahip mi? peki bizde rahiplik var mı?rahipler bazı dinlere özgüdür clericler bir çok dine tapabilir yani ruhban demek daha doğru demişti biri bööle bişilerdi sanırım[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 eh Mad özel mesajlarını bi kontrol et bu arada Mephisto'nuın telefonunu bilen (ahah Diablo'nunkini versek? diyeni vurucam cidden :D) varsa bi mesaj atıversin.[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 ben sipariş werdim avatürkten gelir heralde bu arada kapaği nasil kartondur heralde?[hline]No job No school No money NO PROBLEM
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 karton ama sert kapak da çıkıcakmış[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 aa daha çıkmadı mı sert kapak? sert olmassa almam ama :D[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 oha abicim bi de düşük kalite kitabı aynı fiyata mı satıyolar? yuh yani...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bizde kızmıştık D&D Türkçesini alıp evde açtık içinden macera kitapları falan siyah beyaz çıkmıştı :)
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ee belli mi ne zaman sert kapak çıkacağı? aslında olmasa da olur. götürürüz bi ciltçiye, kara kaplı phb de şık olur yani..[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter [Bu mesaj Eraq tarafından 13 July 2003 15:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Bendekar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ruhban olayını açıklayayım: ruhban ortaçağda dini ve yargıyı elinde bulunduran din adamları sınıfıdır. bunların içine savaşan rahipler, papazlar, tapınak şovalyeleri ve haçlı şovalyeleri de dahildir. bence sınıf adları iyi olmuş ama o büyü okullarının adları nedir öyle, aranızda danışmanlar ve krallar ı okuyanınız varsa bilir ordaki büyü okulları: ikaat okulu = conjuration (ikaatkar=conjurer) kehanet okulu =divination (kahin=diviner) gözbağı okulu=illusion (gözbağcı=illusionist) ölümbüyücüsü=necromancer
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ya boşverin beğenmeyen ingilizcesini kullansın mesela ben oyunda düzenbaz demektense direk hırsız (çok ingilizce oldu :P) demeyi tercih ederim[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter
b1vRiP Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ciltçiye götürüp fazla para verip çööle bişi yaptırabilir miyiz acaba vereceğimiz bi resmi o clitin üzerine bööle içeriye veya dışarıya doğrı kabartma olursa harika olur benim bi kaç t-shirtüme ben ööle naskı yaptırıom güzel oluyo[hline] Yaşayamadığınızı Yaşayın www.darkplanes.net Çok Yakında Geliyor -------------------------------- The sky's gonna open People gonna pray and sing I can't feel a thing I can't feel
_UndyinG_ Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Arkadaşlar bu kitap kitapçılarda ya da onun gibi biyerde (migros,gima,elektrikçi hayri etc.) satışa çıktı mı?? Çıktıysa ve Bakırköy veya ataköy civarında nerden bulunur?? Bulan varsa söyleyebilir mi?? Bikaç gündür fırdönmekten başım döndü orda burda...[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 istemem de istemem.. çevirileri merak ediyorum (güzel olduğunu da düşünüyorum) ama ben phbye phb demem sert kapaklı olmadıkça![hline]"C" is for cookie / thats good enough for me Bonecrusher, 08 July 2003 00:25 tarihinde demiş ki: Petek Dinçöz bir lamerdir mesela.
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 eheh ataköy-bakırköy ve çevresindekiler, belki birlikte oynama şansımız olur, önümüz yaz :) icq: 106595833[hline]Heroes are born, not made. -Eraqrest, The Orc Hunter
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 karton derken orjinalindeki gibi mi diye kassettim?[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 e kitabı alan da tersini kastetmiş işte :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2003 walla kitap geldi baya güzel olmuş bence komik çeviriler fln da yok dediğiniz çewiriler hiç komik gelmio aslında bazıları hariç(mahlukat celbet fln dışında:))gayet güzel yapmişlar tek kötü yani kabının sert olmamasi kullanişsiz oluo )[hline]No job No school No money NO PROBLEM icq:163898974
Eraqrest Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 ee ne güzel işte kaliteli kapak sevgili annemin de bankada işleri varmış. o arada benim havaleyi de halledicek. :) ....A....A.... .....=o=...... ...____/.... yeni paticik maskotumuza hoşgeldin diyelim.[hline]horacegoesskiing, 15 July 2003 00:51 tarihinde demiş ki: skini göremedim..
Grudge Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2003 horace kendin kaşındın bence...[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
Magic Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Sadece kapak olarak kalite farkı var, bende neden böyle basıldığını anlamamama rağmen başka bir kalitesizlik yok (içerik olarak konuşmuyorum :D ) İngilizce'sinde de zaten aynı şekilde renksiz said: TheSilver, 13 July 2003 14:27 tarihinde demiş ki: bizde kızmıştık D&D Türkçesini alıp evde açtık içinden macera kitapları falan siyah beyaz çıkmıştı :)
TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2003 inglizcesini gördüm macer kitabı falan renkliydi.
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 said: TheSilver, 10 July 2003 21:50 tarihinde demiş ki: :) güzel olurdu oramanda kamp kurmuş bir grup yeniçeri ve dev örümcekler troller vampirler Allah ne verdiyse artık grup bir imam iki yaniçeri elleri olmayan bir hırsızadan oluşabilirdi :) güzel bir grup birde elf olurdu müslümanlığı kabul edip yeniçeri ocağına yazılmış okçu :) hmm eyer gülme kırizinden çıkılabilirse zevkli bir oyun olabilir. LOL cinci hocalarda olursu summoner mantıgı cın felan summon ederlerdı sonra ımamlar felan turn undead i Kışkış undead kışkış yallah undead yallah dıye kovardı ımamın bır nefes bır de tukluruk buyusu olurdu tukurdugu Yaşayanölü ! dagılırdi felan sonra boyle settıng e karamarut cuk otururdu drızzt ıle bır fark yok aralarında zaten ıkısıde abartı hareket ustadı :D n erden bılem yenı featler olurdu bir yaya 60 ok koyup aynı anda hepsını boşaltıp 60 adamı vurma featı gıbı ama bu skıll olurdu bırde jump gelıstırılırdı 100 metreden jump felan olurdu cüce ler molla olurdu dagdan karılarını gostermemek ıcın cıkmazlardı haremlık selamlık sıstem uygulardı cuceler :D hatta cuceler şerıatcı fılan olurdu çeşitli orgutlerle baglantı kururlardı en sonunda ulkenın yonetımını ele gecırıp halkı surum surum surundururdu cuceler felan :D[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
Öne çıkan mesajlar