zestoretic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [img=http://img373.imageshack.us/img373/8527/200510161437339bs.th.jpg] ne yapıyo bunlar ? :@[signature][hline]www.PATİCİK.com[Bu mesaj zestoretic tarafından 16 Ekim 2005 16:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 koosp savaşlara gitmiyom ben ztn ;-)[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 zzzzzzzzzz cheaters!!!!![signature][hline]Annem+babam=Ders çalış layn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 demın 3-4 kısı dahah lvl kasıyodu 5 lı ok atarak yan yana bendemı alsam napsam gm bunları gorup neden ses cıkarmıyor[signature][hline]www.PATİCİK.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çünkü para kazanıolar kosp tan her ay galiba göstermelik bi iki kişi bann yiyo geri kalanlarda böle mıçıo oyunun içine hadi lvl kasmak neesede savaşta nedir yaf 5li 5li atmak:([signature][hline]Annem+babam=Ders çalış layn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 kosp sayesinde attıgın 5 li 5 ide hedefi vuruyor :)[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bak arkadaşım USKO da oynuyosan böle şeyleri göze alacaksın.Bunlar asla bitmez.Xignon serverındasın belli.Zekeriya olsun dawsoncreek olsun, osmanlı olsun, shaoranli olsun bu adamlar böyle.Hemen hemen herkez kullanıyor.adamlar banlanıyor sözde 1 saat sonra name change yapıp oyuna geri dönüyolar.Yani kısaca USKO da para dönüyor.Bastırırsın parayı gm ye serverin kralı olursun bu kadar basit bi olay.Neymiş efendim KOSP czde çalışmıyomuş.Tabi canım Deruvis bana saniyede 14 tane kendi el çabukluğuyla vuruyo.E tabi adamın parmaklar ışık hızıyla çalışıyo.Bütün assasinler aynı şekilde hatta archerlar bile combo yapıyor artık nasıl oluyorsa(bkz. Rukiye). Ezilmemek için sende yapacaksın, yapmazsan ezilmeye mahkumsun.Ben bunu bilir bunu söylerim yada benim gibi USKO yu bırakıp JAPKO yada MYKO ya geçeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yannız bi gm bu kadarmı uyuşuk olur ya aresdeki maşallah adam çalışıo ama cypherdaki yuh abi insan birazcık alınır shouttan ettiğim laflardan ya hadi kospcuları banlamayı geçtim beni banlasın bari de yaşadığını annıyım o kadar lafa bu kadar tepkisiz kalan biri ne diim[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 cyper allaha emanat falla kosper Oldu serverin adı :) neyse neyse :) marlon sus bakiyim ben kosp kullanmıyorum tamammmı .:D[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok olm o yazıyı gördüm dalga mı geçtin bilmiom ama orda kosp un son versionunu siteye koysunlar yazdın :S[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 gothic msn e bi baksan[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ne msn i be makinada msn yokki[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ee senin msn şuan açık bende birsürü şey yazdım cvp gelmiyo :D[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok olum benim makinamda msn[signature][hline]Famy+Polly+Miss Sizleri Meleklerim İlan Ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DownTown Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 oke sen ayarladınmı dün dediğin şeyi ?_?[signature][hline]My history ; |Beramus|~|JustGiveMeUrNp|~|ÃrchMage|~[Sold] |Diez~|TrueBanana|~|BerserkerHero|~[Sold] |Beramus~|:Sacrifice: |~|KasarHood|~[Banned] :| |Now|~|Beramus|~|_tk_|~|Paladin|~[Playing...] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Magneto Kusura bakma ama Saçmalamısın.Bi Kere Rukiye Benim Clanımda ve Hep aynı partydeyiz.Adamın 5li falan attıgı yok.(Clanımdan die sölemiyorum).Osmanlı'nın Cafesi bizim burda inanmayan gelip Bakabilir.Shaoran-Li ztn kendini Kanıtlamıs bi Oyuncu Bosuna iftira atma..Shaoran-Li (Kenny)![signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bayılıyom bu ayaklara.o benim clanımda hile yapmaz, o benim cafemde hile yapmaz.geçin bu ayakları.adam okla ard arda 900-500-700 vuruyo.bizimde okçumuz var bizde oynuyoruz.2 ok atma zamanı arasındaki farkıda biliyoruz.adama arda arda durmadan çakıyo.bana kendi klanındaki cafendeki adamları savunma. herkez biliyo onların ne mal olduğunu.ama para veriyonuz düdüğü çalıyonuz orası ayrı.ama anlamadığım bişey var, hile yaparak kazandığınız haksız kazancı kazanç olarak görüyormusunuz, zevk alıyormusunuz böyle oynamaktan? Binlerce playerin hakkını yiyorsunuz, sizin yüzünüzde oyunda kalan bir avuç sağlam adam da oyunu bırakıyor.Neyse sizin gibiler laftan anlamaz, anlasalardı aylar önce bırakırlardı bu oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Arkadasım bak 1.Osmanlının Cafesine 1 kere bile gitmedim(inanmayanlar için söledim) 2.Eğer KOSP gibi bi program kullansaydı 900 -700 -500 gibi damageler almazdın max 300-100 arası damageler alırdın. 3.ise Bu oyunda Herhangi Bi program veya onun benzeri bi program kullandıgımı iddaa eden varsa pme bekliyorum. 4.(Nie Milleti Kıskanıyorsun) ?[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 1. Osmanlının cafesine gitmediysen , ne diye inanmıyorsan git de bak diyorsun. 2. 5 li yada 3 lü ok kullanıyor demedim.Ard arda combo skill kullanıyor dedim(Shadow hunter-arc shot vs.). Onun için hep aynı vurmuyor zaten. Ard arda 900-700-500 dmgler geliyor. 3. Kullandığını benim kadar sende çok iyi biliyosun. 4. Kıskanmış olsaydım aynısı bende yapar, serveri sizin gibi ..ikerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ya Allah'ını Sefersen bi Mage KOSP kullanıp napcak LOL..ve Ciddi anlamda Kıskanıyorsun.iftira atmadan önce bi araştır derim..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stewart Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bide sunu eklemek isterim Bi Archerdan 900 Damage yiyorsan oyunu Bırak..[signature][hline]Name : CatchMeIfYouCan Nation : El Morad LvL : 62 Clan : JuSTiCe Server : Xigenon Class : Arch Mage Np : 14xk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bakın Burda güLerim işte.. =) Abi bu Laf Attıgın adam sende para verion kullanıon die Konustugun adam Premium aLmadan 62 yaptı Karakterini Herşeyini zor yoLdan kastı.. Kimseden yardım aLmadı .vs.vs şimdide serverda en saglam mageLerden Birisi... DedikLerinin Hepsinide oKudum.. biLmiom Stewart Daha inandırıcı geLdi xgenon hakkında biLgim yok çünkü[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine [ çaLdım bunu çoK Hosuma Gitti offaLa =) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kıskanıyor olsaydım basardım parayla alırdım sizin gibi itemleri bahçelievlerdeki arkadaştan.Kim olduğunu gayet iyi biliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magneto Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kusura bakma sizin gibi bilmemne belt+3, bilmemne necklace +2 takmadığımız için 900 dmg almamız gayet normal.nede olsa oyundaki ilk iron bow+8 lerden birini kullanıyor arkadaş.nası yaptığı meçhul tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 arada hiç bi ne mana dolma ne pot içme ne skill şeyi var 5 tane ard arda koyarken bu adam bakcakmı havaya allah aşkına kullanmış işte kosp[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar