arina Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 bu kadar önemli bi doğal afete bu kadar kayıtsız kalmış pati halkı şaşırdım valla.durum baya ciddiymiş halbuki 10binleri bulabilirmiş ölü sayısı hatta belkide daha fazla.haritadan silinen köyler falan olması çok acı ve ciddi bi durum.peki hiçbir ülkr yardım etmicekmi bunlara ya.hiç haber falan ghelmedi bunla ilgili bilgisi olan varsa yazabilirmi??? yazık adamlara[signature][hline]asla aptallarla tartışma!!!seni önce kendi seviyelerine çeker,sonrada tecrübeleriyle yenerler... (www.robbiewilliams-tr.com) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drenor Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Valla gece 1:30 gibi heralde Ankara civarında da deprem oldu ben sallandım acıkcası :D[signature][hline]ßuyrun buradan geçin.. | ßi kere tıkla noLur? | Lugal'dim ßen Eskiden..!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 said: nileppezdel, 08 Ekim 2005 19:59 tarihinde demiş ki: said: -Nae, 08 Ekim 2005 19:26 tarihinde demiş ki: said: Sailor, 08 Ekim 2005 18:31 tarihinde demiş ki: Allah sabır versin onlara.. [signature][hline]git gideceksen... farklı değilsin sen de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2005 30 bine yakın ölü varmış.Bazı köyler haritadan silinmiş.[signature][hline]Goin to work , Every night Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chorap Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Bu büyük depremleri sanırım güneş tutulması filan tetikliyo Yani ben le bişi duydum, ordada zaten bikaç gün önceden mi ne güneş tutulması olmuştu. Hatırlayın ki 17 Ağustos depreminden öncede böyle bi güneş tutulması olmuştu... Araştırılması gereken bir durum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LoWNeR Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 ben gunes tutulması topıcını actıgımda yazmıstım deprem beklıyoum gıbısınden bısey.Olu sayısı aldı basını gıdıyor.Daha en az 1 ay ınsanlar bınadan ceset cıkartacak.Bızde ne kadar zamandan sonra bina altından canlı ınsanlar cocuklar cıkmıstı. Valla dua edıyorum her haber gordugumde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolgaa Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 valla hasar cok büyük ama bu olayıda kullanıp yolsuzluk yapmazlar zaten hep bole oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2005 tolgaa merak etme 3-4 gun içinde yagmalamalar baslar...[signature][hline]...We Be Burnin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frasier Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Evet arkadaşlar pakistan depremi gerçekten üzünç verici bir durum. Birde biz bu felaketi yaşadığımız için bunun acısını daha iyi anlıyabiliyoruz. Pakistan için yapılan bir animasyonu sizlere izletmek istedim. Pakistan için yapılmış olan bir animasyon. İzlemek için Tıklayınız..>>[signature][hline]Faal Bilişim Tıklayınız.. [Bu mesaj Frasier tarafından 17 Ekim 2005 14:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar