Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Efsane Kadıköyde !!!

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

Antu - Fenerlist Ödül Töreni;nde Başkanımız Aziz Yıldırım;dan ödülünü alan Fenerbahçe tarihinin efsane ismi Lefter Küçükandonyadis, yaptığı konuşmada, "Dünyanın bir çok ülkesinde top koşturdum ama hiçbir yerde bu kadar güzel bir stad ve taraftar görmedim. Bu başkanı Allah başımızdan eksik etmesin" dedi.

Lefter'i yıllar sonra Kadıköyde görmek gerçekten muhteşemdi...FB Tv deki programda Şenes Erzik , Can Bartu ve Ordinaryusun eski hatıraları anıları gerçekten muhteşemdi...
Hele soyunma odasını ziyaret edip Tuncayın formasını öpmesi , Fenerbahçe müzesini gezdikten sonra "Vefat edince benim kupalarımı hatıralarımı burda sergileyin" diyip vasiyetde bulunması bitirdi beni , gözyaşlarıma hakim olamadım...

Eminimki ister Fenerbahçeli olsun ister Galatasaraylı , Beşiktaşlı herkesin çok sevdiği ,saydığı büyük bir futbolcu Lefter Küçükandonyadis...

Allah sana uzun ömürler versin Lefter...

Ver Leftere yaz deftere !

[Bu mesaj Bonjo tarafından 16 Ekim 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

Kız arkadaşım ilk kez maça gidiyordu ortamı görsün diye Migros açıktaydım .. Ilk yarı alt tribündeydik 2. Yarı üst kata çıktık ve O tören sırasında Lefteri gördüğüm an tüylerim diken diken oldu kız arkadaşımda yandan diyo : Ay bu adam çok şeker ya :) O yaşlanmış haliyle cevreye dağıttığı gülücükler vs vs .. Düşünsenize Sizin Yıllarca emek verdiğiniz Tribünleri ayağa kaldırdığınız Stada Yıllar sonra geliyorsunuz ve Sahaya çıkar çıkmaz tüm tribünlerden kulakları tırmalayan alkış ve ıslıklar. . Ardından gelen Lefter sen bizim herşeyimizsin sesleri .. Dün'ü gördükten sonra Takımımla gurur duydum..[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...