Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Antu - Fenerlist Ödül Töreni;nde Başkanımız Aziz Yıldırım;dan ödülünü alan Fenerbahçe tarihinin efsane ismi Lefter Küçükandonyadis, yaptığı konuşmada, "Dünyanın bir çok ülkesinde top koşturdum ama hiçbir yerde bu kadar güzel bir stad ve taraftar görmedim. Bu başkanı Allah başımızdan eksik etmesin" dedi. Lefter'i yıllar sonra Kadıköyde görmek gerçekten muhteşemdi...FB Tv deki programda Şenes Erzik , Can Bartu ve Ordinaryusun eski hatıraları anıları gerçekten muhteşemdi... Hele soyunma odasını ziyaret edip Tuncayın formasını öpmesi , Fenerbahçe müzesini gezdikten sonra "Vefat edince benim kupalarımı hatıralarımı burda sergileyin" diyip vasiyetde bulunması bitirdi beni , gözyaşlarıma hakim olamadım... Eminimki ister Fenerbahçeli olsun ister Galatasaraylı , Beşiktaşlı herkesin çok sevdiği ,saydığı büyük bir futbolcu Lefter Küçükandonyadis... Allah sana uzun ömürler versin Lefter... Ver Leftere yaz deftere ![Bu mesaj Bonjo tarafından 16 Ekim 2005 22:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yazım hatalarını düzelt ve ilk resim gözükmüyor.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Eheh vallahi maça gitmeyeneler çok şey kaçırdı.. Çok güzeldi tören..[signature][hline]Touch of death is never gentle... When you want to give up and your heart's about to break Remember that you're perfect; God makes no mistakes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trasty Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Kız arkadaşım ilk kez maça gidiyordu ortamı görsün diye Migros açıktaydım .. Ilk yarı alt tribündeydik 2. Yarı üst kata çıktık ve O tören sırasında Lefteri gördüğüm an tüylerim diken diken oldu kız arkadaşımda yandan diyo : Ay bu adam çok şeker ya :) O yaşlanmış haliyle cevreye dağıttığı gülücükler vs vs .. Düşünsenize Sizin Yıllarca emek verdiğiniz Tribünleri ayağa kaldırdığınız Stada Yıllar sonra geliyorsunuz ve Sahaya çıkar çıkmaz tüm tribünlerden kulakları tırmalayan alkış ve ıslıklar. . Ardından gelen Lefter sen bizim herşeyimizsin sesleri .. Dün'ü gördükten sonra Takımımla gurur duydum..[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty Unigroup - Cem Sönmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Her şey çok güzeldide 25000 kombine olunca millet maça geç geliyor , ödüllerde malum erken verildi ; keşke daha çok seyircinin önünde verilseydi ödüller o zaman stat daha güzel inlerdi Lefter sesleriyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Gercekten Efsane oyunculardandı.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki: Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 ver leftere yaz deftere?????(lafı anladım da çok komik gözüküyor)[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Helal olsun Aziz Yıldırım'a vefalı çıktı..[signature][hline]D'akmor Schools are prisons... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: BulletRide, 17 Ekim 2005 09:29 tarihinde demiş ki: Helal olsun Aziz Yıldırım'a vefalı çıktı.. [signature][hline]Aklı ile övünen insan,hücresinin genişliği ile övünen mahkuma benzer msn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 lefter sen bizim herşeyimizsin.. Efsane dedikleri böyle olur..[signature][hline] -nevin, uyan horluyorum.. -allah belani versin sait... ***** - bakkal amca ölümden sonra hayat war mı? - yok, tadelle war weriyim mi? - ver hadi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 said: NoS, 17 Ekim 2005 07:40 tarihinde demiş ki: ver leftere yaz deftere?????(lafı anladım da çok komik gözüküyor) Tribünlerde söylendi binlerce kere Ver Lefter'e yaz deftere Bitti kalem doldu defter Bu alemde kral Lefter ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Seyrederken gözlerim doldu... Cidden...[signature][hline]rtc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar