ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bunlar dünki savaşta çekebildiklerim daha çok vardı :D adam tam küfürbaz olmuş [spo1=:)][/spo] [spo2=:))][/spo] [spo3=:)))][/spo][signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :17k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zestoretic Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 zuhahaha adamları ıyı rezıl edmıs :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Yok babs Bu adamı Bastan Cıkaranlar Var :) Ama Güzel ya Adam İşi makara ya Cevırıyor Güzel ya ne dıyım Böle Giderse Türkçeyi Sökecek[signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 pekı ona soylenen bu sozlerı solerken anlamını bılıyomudur :) kör ile yatan şaşı kalkar oda artık yarı türk :) [Bu mesaj pisikopat_5 tarafından 16 Ekim 2005 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TaZy_tkyy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ewet anlamını bıldıgınden emınım cunku bır ınternet sıtesınde türkçe Küfür ler ve karsında ingilizceye cevırılerı var adam oradan bakıyor ve yazıyor bu kadar acık :) adam olayı aşmış lol[signature][hline]La is La Bonita Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordSevo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yahu ya bu adam türkçe karakterler yüklemiş yada türk ün biri bunu hack lemiş :)) baksanıza ı harfi falan yazıyo ...[signature][hline]Nick......: LordSevo Server...: Ares LVL.......: 55+ (Hack ten sonra oyunu bıraktım ama paticik i bırakamadım :) ) [Bu mesaj LordSevo tarafından 16 Ekim 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 adam hakkaten aşmış... o siteyi bende gördüğümde aklım şaşmıştı. Gülmekten altıma ediyodum, şimdide ediyorum :lol: *!Tuvalete koşar*[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hngi siteymiş söleyinde bizde girelim bakalım :D[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaw unuttum yaa... ama bi araştırıyım ranking forumlarında görmüştüm bi araştırıyım...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Legendery Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sorsanıza ona raladla araları nasılmış marlon soruo dersiniz xD[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ı harfi = alt + 0253 ü fln da bunlara benzer şeyler.[signature][hline]Kısalttım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aziiizzz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Ascii karakterlerini kullanacak kadar piskopata mı bağladı adam???? Enteresan.........[signature][hline]Nick:aziiizzz Clan:BLooD SKuLLs Mission:Asistan Carakter:Warrior , 5x , Provoker Server: Diez..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SlmTurkmusun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yoruM yoK abi Chris Harbi Kopmus =)[signature][hline]Hayat Offline , Knight onLine [ çaLdım bunu çoK Hosuma Gitti offaLa =) ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: MacraFoN, 16 Ekim 2005 17:55 tarihinde demiş ki: Chalange looool :D:D yine güldürdü bizi bu NYchrıs.Gelecek savaşta küfrederse yine ss çek . Devam edecem merak etmeyin :) daha çok yazdıda anca bunları yakalabildim :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: aziiizzz, 16 Ekim 2005 17:44 tarihinde demiş ki: Ascii karakterlerini kullanacak kadar piskopata mı bağladı adam???? Enteresan......... Adam iyi bağlanmış demek ki[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 evet bende bu yazıları gördüm oyundayken ve bence çok terbiyesizce nedenmi 1.mubarek ramazan ayındayız 2.kimse annesini sokakta bulmuyor anneler kutsalıdr 3.böyle bi olay varsa şahsa küfür edilir 4.bu herif belkide neyse burası yarıda kalsın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: salihb, 16 Ekim 2005 23:22 tarihinde demiş ki: evet bende bu yazıları gördüm oyundayken ve bence çok terbiyesizce nedenmi 1.mubarek ramazan ayındayız 2.kimse annesini sokakta bulmuyor anneler kutsalıdr 3.böyle bi olay varsa şahsa küfür edilir 4.bu herif belkide neyse burası yarıda kalsın.... 1. eğleniyoruz 2. adam anlamlarını bile bilmiyor 3. eğlenmiyorsan okuma[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 anlamını bilmiosa ve ulu orta sölüosa o herif GERİZEKALININ allahı[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 1.EYER ANNEYE KÜFÜR ETMEK ŞAKAYSA DEVAM EDİN VEYA ETSİN O KİŞİ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 hayır oda eğleniyo :-)[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 VEYA EGLENİYORSANIZ DEVAM EDİN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 caps plz ve o adam zaten geri zekalı malın teki önemsememek en iisi[signature][hline]Lvl:62 / 61 Name:CamthalionTasardur / PwnUrTralala Clan: Clanless / AudioSlave Nation:Karus / El morad Server:Ares / Cypher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salihb Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 WALLA BENİM umrumda degil ama ben sadece fikrimi söledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ChALLeNgE Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yaa kardeşim orda birinin annesine sövmüyo anlamıyormusunuuzz söylemek için söylüyor laf olsun torba dolsun sizde eğlenmek yerine torba doldurun AYRICA KÜÇÜK HARF KULLANIRSANIZZ PATİ KURALLARINI İHLAL ETMEMİŞ OLURSUNUZ[signature][hline]Name : ChaLLeNgE_tr Nation : Karus LeveL : 6x Clan : ReactioN Server : Ares Class : Elemental Lord Np :20k (güncelleyecem) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Graveyard Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eğlenmiyoruz eğlenio[signature][hline]ALSHARO : Seni 55 yapıcam.. ? - E ben 58 oldum.Nese düşersem çağırırım seni o zaman.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar