Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SON_SAVASCI (CIRKINKRAL)

SON_SAVASCI

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar birkaç nedenden dolayı buraya veda etme kararı aldım. daha sonra olumsuzluklar(düzelmeyecek görünüyor) gene gelebilirim.bu süre zarfında; bazı konular yüzünden VE yeni olmam dolayısıyla kalbini kırdığım arkadaşalrdan özür dilerim.

böyle elveda mesajlarını ben de sevmiyorum. birsey demeden gitmeyi düşündüm. uzun süredir düşünüyorum. fakat böyle haber vermemin daha faydalı olduğunu düşündüm.terk etme nedenlerim;

1_internet bağlantımın gitmesi. bir daha internet cafelerden girecek olmam
2_beni bekleyen uzun ve yorucu maratonda zamanımın çok az olması.
3_pc nini sağlığa zararları,bağımlılık yapması...... ve aklıma şu an gelmeyen etkili nedenlerden dolayı bu kararı uygun buldum.

herkese iyi günler............................................
Sosyal ağlarda paylaş

iyi olmuş evrim yoktur diyen kimse yok kimse canımı sıkmıcak :) kötü olmuş kaliteli biri patiyi terk etti... görüşmek üzere[signature][hline]Düşmanınla öyle düşman ol ki dost olduğunda yüzün kızarmasın, dostun öyle dost ol ki düşman olduğunda söyleyecek sözü olmasın.

a.k.a Raistin akıllandım, uslandım aranıza geri katıldım
Sosyal ağlarda paylaş

uzulmedim açıkçası.genede gule gule.[signature][hline][b]porsuk, 03 Ekim 2005 23:10 tarihinde demiş ki:
herkez kopmuş yarılmış iptal olmus ama biz ingilizce bilmiyoz
bu ne kültür boyle. bu nasıl bir bilimsellik bu nasıl evrensel yaklaşım bu nasıl yitirilmemiş felsevi birikim betime uyum ahenk lisan skuhut u fosforik cümle kapitalitik osturafyon
[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

Hayırlısı Ossun...Maratonda Basarılar...Nickine Bakıp Lamer Demem Kimseye...Nicki Normal Olupta Lamer Olan Bi Ton ADam Var Çünkü Patide...[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Xaenin, 16 Ağustos 2005 00:49 tarihinde demiş ki:
Biz insanız . İnsansı tepkiler veriyoruz . Senden de aynı tepkileri bekliyoruz .Kenshin.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
KenshinHimura, 16 Ekim 2005 19:50 tarihinde demiş ki:
Hayırlısı Ossun...Maratonda Basarılar...Nickine Bakıp Lamer Demem Kimseye...Nicki Normal Olupta Lamer Olan Bi Ton ADam Var Çünkü Patide...

bide boyle ilk harfleri buyuk yazınca adam oldum sananlar var tabi[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki:
ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım

Çizimlerim [Pati Albüm]
I try to put myself to sleep but I miss the one I love..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...