Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.Erciyesspor-Galatasaray

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

said:
elektrot, 15 Ekim 2005 16:01 tarihinde demiş ki:
said:
BlackRose, 15 Ekim 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
said:
elektrot, 15 Ekim 2005 15:51 tarihinde demiş ki:
Ahan da beni ciddiye aldı, muhahaha.

yazık

Evet, çok yazık, bir Genel Yönetici'nin düştüğü hale bakın.

Daha neye ceza verip vermeyeceğine doğru dürüst karar verememiş, başıboş bölümde otorite kuramamış, herkesin bi laf söylediği ama çözüm üretmek yerine sadece kendisi ile dalga geçenlere zavallı bir şekilde cevap yazmaya çalışan garip biri.
Yazık,evet, acıyorum sana.

benim kim olduğumu bilen bilir, sana düşmedi benim düştüğüm haller, mesaj atmasını, Türkçeyi öğrenip öyle gelirsen hatta hiç gelmezsen daha iyi olur

neye ceza verip vermeyeceğim de beni ilgilendirir, sana cezanı verdim sen de çektin bu kadar

bak otoriteyi kurdum şimdi nasıl hoşuna gitti mi ?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 15 Ekim 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
bu laf nneden bu kadar klasikleşti
"kötü oynadılar uzatmada kazandılar"

Bir Galatasaray Klasigede ondan.[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 15 Ekim 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
90+2...
Bu muhabbetin sonunda bu gol 90+5'e kadar gider herhalde. Anelka da eliyle atmadi degil mi? =]

M.S. 3 puan bizim!!! Harikasınız ASLANLAR...
94' Ve maç bitti...
94' Die sarı kart gördü...
94' Harikasın Kral... Sana da bu yakışırdı...
94' Altan sağdan ortaladı. sasa topun üstünden atladı. Kral yerden plaseledi ve gooollll...
93' Kim attııııı.. Kraaallll attıııı...
93' Gooooooooooolllll.. Gooooooollllll..

Kendi siteniz 90+3 Derken siz nasıl 90+2 diye ısrar edersiniz lol[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mavi, 15 Ekim 2005 16:07 tarihinde demiş ki:
Saat 16.07 ' den itibaren,
Bu konu içeriğinde gördüğüm,

Bugün oynanan K.Erciyesspor - Galatasaray karşılaşması dışındaki yorumlar, konuşmalar, birbirinizle girdiğiniz polemikler silinecektir ve kullanıcı bölümden uzaklaştırılacaktır.
Büyüksün üstad[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 15 Ekim 2005 16:06 tarihinde demiş ki:
90+2...
Bu muhabbetin sonunda bu gol 90+5'e kadar gider herhalde. Anelka da eliyle atmadi degil mi? =]

acaba umit karan cikip, "evet topa elimle yumruk atip orta yaptim" diyecek mi? necati cok rahat bir pozisyonda yan aglara yolladi umit'in aparkatini. mac 0-0 idi.
ya da necati o kafa vurusunu gole cevirseydi ne olacakti? cunku hakem umit in hareketini gormedi. gorse oyunu durdurmasi ve umit'e de sari kart gostermesi lazim.
Keske atabilseydi necati o golu[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Trasty, 15 Ekim 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
said:
-Wissy, 15 Ekim 2005 16:08 tarihinde demiş ki:
Site? Maci izlemeyi deneseydin anlardin..
Dakika 92:01 den itibaren 93'üncü dakika içine girersin 88:30 89. Dk olarak geçer örnek olarak

Komik insan

Peki o zaman macin normal suresinin bitiminden 2 dakika 12 saniye gecmisken atildi gol.

Herkes mutlu mu?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo

Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 15 Ekim 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
Wendigo o dedigin pozisyonu ben maci izlerken bile gormedim. Spiker gormedi. Futbolcular bile itiraz etmedi. Lafi bile gecmedi oyle bir seyin. Uydurmamak lazim.
,

Aksam tekrarini izlersin o zaman.
Galatasaray ilk golunu atmadan once. Ceza sahasi dis yayina sisirilen topa umit karan eli ile mudahele etti. Bariz yumruk atti. Top altipasin hemen disindaki necatiye geldi havadan. necati'nin kafa vurusu yan aglarda kaldi. yanimdaki tum gs liler gol diye zipladilar o pozisyonda.

www.galatasaray.com>canli yayin>>
"37' Ah beeeeeeeee... inanılmaz bir gol kaçırıyoruz... Defansın arkasına atılan topu Ümit kaleciden kurtardı. Arkadan gelen Neco müsait pozisyonda bomboş kaleye topu kafayla göndermek istedi top yan ağlarda kaldı... "

gözle seyretmek lazim ;)=

[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja

[Bu mesaj Wendigo tarafından 15 Ekim 2005 16:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Patos, 15 Ekim 2005 16:15 tarihinde demiş ki:
ee noluyormus 92 de ya da 93 de atinca?
sayilmiyor mu bu 3 puan?
1.dk da durum 2-1 olsa ne olur 94 de 2-1 olsa ne olur?
sonuc nedir?
e biz 93 diyince bir arkadaş 93 değil 92 diye 1 dk nn hesabını yapmaya başladı ve bundan önceki attığı fikirlerin hepsini çürttüğüm gibi bundada çürüttüm ..elemana[signature][hline]Eu Gamers Orion - Trasty
Unigroup - Cem Sönmez

[Bu mesaj Mavi tarafından 15 Ekim 2005 16:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

90+3 'te Faul yaparak Haksız yere kazandıgınız Macı da biliyoruz o yuzden Smac flan diyip durmayn
FB Gecen sene max 3 mac kazandı Son dk goluyle..[signature][hline]Absolut, 22 Eylül 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
Belki yenildik ama dana gibi bağırdık diye hava atan bir biz varız herhalde
Sosyal ağlarda paylaş

GS BJK FB yada herhangi bir takımın taraftarı.. atılan mesajlar hepinizin basitliğinizden başka bir şey sunmuyor bize. Çok bayağı bir kahve muhabbeti içerisinde birbirinizi yiyorsunuz.. e bundan ne anlıyorsunuz?[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...