Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.Erciyesspor-Galatasaray

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

said:
Zegna, 15 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
oldu , ahirmi burasi?

ee ne olacak böle sen uyar adam bi daha gelsin..
yok banlasak ne olur adam başka account alır diolar..
pati içinde aynı şey ozman ondanda banlama kaldırılsın..

valla zegna ahır olmuşki millet birbirine saldırıo[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
Sosyal ağlarda paylaş

en güzeli benim gibi yapmak.. hiç kimseyle polemiğe girmeyin , kendi düşüncelerinizi paylaşın.

"o tip" adamların burda yapmaya çalıştıkları şey millete laf atıp, karşılığında cevap görüp bilgisayar başındaki can sıkıntılarını gidermek. şimdi siz onlara cevap vermezseniz , adamların canları sıkılmaya devam edicek. burda eğlenemiyeceklerini anladıklarında da bırakıp gidicekler paticik i. biz yine kendi kendimize "eğlenip" durucaz..

yani bir fenerbahçeli "ankaragücü farklı yener" gibi bir mesaja bakıp gülecek ve eğlenicek. ama cevap yazmıyacak çünkü karşısındaki elemanı eğlendirmek istemiyecek. ha ankaragücü olur da farklı yenerse -ki örnekleri geçmişimizde vardır- "adama bak helal olsun diyecek" olucak biticek.. "hölölöö sen kimsin" demiyecek yani..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 15 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
banlansa ne olacak ki?
adam bi account acip gene gelecek
zaten banlanmis bir accountu var ve imzasinda da acikca belirtiyor. bunu banlasak yine gelecek on dakika sonra

abim benim yaran mı var senin. Accountum hacklendi ve küfür edilmiş. bu sebepten dolayı banlandı. çocuk gibi kavga ediyorsun.[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş

serce , madem oyle sen kendi kendini haksiz duruma dusuruyorsun eternal a ayni sekilde cevap vererek. 24 saat online degil burada kimse , sikayetini yaparsin okundugu zaman gereken sey yapilir.

o ediyorsa bende hakaret ederim diye bir mantik yok.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elektrot, 15 Ekim 2005 15:43 tarihinde demiş ki:
Doğru ya, sen beni ciddiye almıyordun değil mi? :D

o mesajı sana atmadım tunch a attım ama sen de alın hazır buradayken[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spastik_Serce, 15 Ekim 2005 15:45 tarihinde demiş ki:
blackrose, eternal sürekli hakaretlerde bulunuyor ve yaptırım uygulanmıyor. yaptırım uygulanmayınca bende "nasıl olsa birşey olmuyor" mantığından hareketle bende hakaret ediyorum. olay bu kadar basit.

şikayet ettim bişe olmadı o zaman ben de küfrediyorum diye bir tavır olmaz, emin olabilir misiniz kimlerin ceza alıp almadığına? ben eternal'ı kendi ellerimle bu bölümden banladım neyin tartışmasını yapıyoruz? ha bir başka zaman bir başkası ceza vermemiş olabilir belki ama bu tür bir takım gözden kaçmalar ya da hadi sizin istediğiniz olsun "müsamahalar" yüzünden ipin ucunu kaçırıp anarşizme başvurmaya gerek yok ki

madem ceza yok ben de suç işliyim anasını satim derseniz bu bence anarşizme girer, burası ahır mı sorusunun cevabını ben çoktan "galiba evet" diye verdim kendimce, varın siz düşünün bu ahırda bir pislik de kendiniz yapmaya mı karar verirsiniz yoksa bir şeylere destek verip düzeltmeye mi çalışırsınız[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...