Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

K.Erciyesspor-Galatasaray

tony_montana

Öne çıkan mesajlar

bu arada baktım FB-MKE AG maçının konusnda hiç de öyle provokasyon barındıran mesaj göremedim..[signature][hline]Akıl defterim (blog)
HeadShot Studios
S.D.N.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki;
Yalayın lan beni allahsızlar!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
thug_life, 14 Ekim 2005 18:45 tarihinde demiş ki:
ankaragücü farklı yener

said:
menemenci, 14 Ekim 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
ankaragücü ezer darmadaın eder feneri

said:
malik, 14 Ekim 2005 19:40 tarihinde demiş ki:
aziz maçı alır..

lefterede bayram öncesi harçlık verip evine yollar..

şaka bi yana zor gibi evinde kaybetmesi gibi gelior

said:
-Wissy, 15 Ekim 2005 10:07 tarihinde demiş ki:
Cakar Ankaragucu. Pis takar...

burdaki tepkiler biraz yukarıdaki mesajlardan olmuş, ordakiler de burdakilerden, zincirleme reaksiyon gibi inatlaşmaya giriyorusunuz her maçta

sonra da gelip biz onların konusuna bişe yazmadık ki diyosunuz, herkes bişeler yazıyo böyle ondan sonra bi ton saçma sapan şikayet, efendim osman takımıma çaktı, veli yöneticime koydu vs vs

al buyur mesela;

said:
thug_life, 15 Ekim 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
adam hakaret ediyo sonra gelmiş 2 günlük adamsın burda felan filan yapıyo işe baq

[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche

[Bu mesaj BlackRose tarafından 15 Ekim 2005 15:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 15 Ekim 2005 15:24 tarihinde demiş ki:
bu arada baktım FB-MKE AG maçının konusnda hiç de öyle provokasyon barındıran mesaj göremedim..

sen geçen seneki konuya bakmışsın o zaman[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

cintonik vs benzeri saçmasapna msjlar yazdığı sürece ben yazarım blackrose her şeyi..

dikkat ederseniz futbol bölümünde yazdığım 2 tane tahrik edici msj bulabilirsiniz oda bi tarafıma kadar geldiğinden...
kural ve şiddetle uygulanması konusunda ben çok ciddiyim hala[signature][hline]tanidigim en buyuk sürtük kaderdi
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Spastik_Serce, 15 Ekim 2005 15:26 tarihinde demiş ki:
banla o zaman blackrose, eternale direk küfürü basıcaktım zor tuttum kendimi. her bölümde her yerde her gs konusunda sayıp duruyor bu insan şeklindeki yaratık. hakaretlerini görmekten ben sıkıldım artık.

sen de ona insan şeklindeki yaratık diyip masum masum oturuyosun yani? o sana hakaret ediyo sen büyük olduğun için onu masumca şikayet ediyosun pardon insan şeklindeki yaratığı...

cintonik yapmış bilmemkim yemiş lolipop yapmış başkası banlanmış diye bişe yok onlar da ceza aldılar, sürekli bu yalanı getirip insanın asabını da bozmayın ayrıca, herkes cezasını çekiyo yeri gelince

thug_life şu anda attığın mesajların aslında hiç olmaması gereken mesajlar, accountunun hiç açılmaması gereken bir account olduğunu biliyosun değil mi 2pac olayı yüzünden?[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Zegna, 13 Ekim 2005 10:27 tarihinde demiş ki:
herkes bi barut , herkes bi ates. hadi yangin cikiyor anladik , yangini sondurmeye calismak yerine almislar eline koruklerini daha da alevlendirmeye calisanlar var.

tabi bu arkadaslar da birseyin farkina varsinlar , gun gelir o yanginda alayi yanarlar.

demisim 2 gun once. ayni tas ayni hamam.. ciddi olmadigimizi filanmi dusunuyorsunuz , bosa yazdigimizimi dusunuyorsunuz?

Hodri meydan bakalım.. belli basli kisiler var , isim vermiyorum bu kisilere sesleniyorum. en ufak hatanizda bundan sonra 1 hafta men. Devam etmekte israrliysaniz 15 gun , yada mutlak surette futbol bolumunden BAN.

iyi niyetimi suistimal edenler , adam gibi ozel mesajdan rica etmem ragmen davranis tarzini degistirmeyenleredir bu lafim.[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

peki ya Allah deyip bütün hakaret edenleri banlayacak olsak bunun içine sen de giriyosun farkındasın değil mi serçe? mesela eternal banlanacak sen de ona insan şeklindeki yaratık dediğin için banlanacaksın o zaman

bu şekilde o kadar çok insan banlanacak ki her biri yeniden account açıp kâh küfretmeye kâh yine bu tür davranışlara devam etmeye (burda bile var öyle örnekler yukarıda yazdım) başlayacak

banlayın demek o kadar kolay ki, halbuki o kılıç kesmeye başladığı zaman iş size gelince "benim lafımda ne var hakaret değil ki" diyip başkasına göre gayet de hakaret olan bir sözün arkasında on sayfa edebiyat yapacağınıza eminim çünkü çoook oldu böyle :)

cezaları kaldıramıyosunuz, sütten çıkmış ak kaşıkmışsınız gibi banlayın banlansın diyip çuvaldızı kendinize batırmıyorsunuz[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

farkettiniz mi bilmem.. futbolumuzdaki kalite ile paticik-futbol bölümündeki kalite paralel şekilde düşüşte..[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 15 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki:

banlayın demek o kadar kolay ki, halbuki o kılıç kesmeye başladığı zaman iş size gelince "benim lafımda ne var hakaret değil ki" diyip başkasına göre gayet de hakaret olan bir sözün arkasında on sayfa edebiyat yapacağınıza eminim çünkü çoook oldu böyle :)

ahhaha bu benim :D lamer diye takıldımadama ama smiley koymayı unutmuşum ban yedim bi hafta :D[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki:
Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav!
Sosyal ağlarda paylaş

hayır seni kastetmemiştim ama alınabilirsin tabi
o kadar çok insan vardır ki bunları okuyunca "beni kastediyo galiba" diyen[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 15 Ekim 2005 15:36 tarihinde demiş ki:
peki ya Allah deyip bütün hakaret edenleri banlayacak olsak bunun içine sen de giriyosun farkındasın değil mi serçe? mesela eternal banlanacak sen de ona insan şeklindeki yaratık dediğin için banlanacaksın o zaman

banlansa ne olacak ki?
adam bi account acip gene gelecek
zaten banlanmis bir accountu var ve imzasinda da acikca belirtiyor. bunu banlasak yine gelecek on dakika sonra[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani
Wen of Burning Legion
gizli ninja
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...