Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Bu expe çift tıklayıp atinca o havada uçma efeği var misal. bunu nasil yapariz? Diyelim bi item var buna çift tıklayıp aynı şekilde uçmasını istiyorum oraya gitsin istiyorum nasil yapicam bunu scripte?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
thelegbra Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sendpacket ile yaparsın, daha önce 10 kere dedim sana ama sen hep üşendin :D hazır gelsin dedin. aha bu sendpacket mantığı: http://forum.paticik.com/view.php?id=128401 yanlış olmasın emin değilim tam 0c0 paketiyle o effectler gönderiliyordu sanırım, biraz karıştır paket guideını görürsün :)[signature][hline]Legbra ::.. The interpreter øf gøds. Only he can translate peøples prayers and transmit them tø the invisible pøwers.
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 msnye girsene sen:) Hangi paketle gönderiliceğini nasil bulucam?[signature][hline]guns don't kill people, bullets do. [Bu mesaj Chemical tarafından 16 Ekim 2005 22:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Todesengel Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Chem sen yaparsın olm[signature][hline]Only after the last tree has been cut down, Only after the last river has been river has been poisoned, Only after the last fish has been caugt, Only then you find that money cannot be eaten [/b]PetLine Veteriner Kliniği
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yav çok karışık bi biri yardim etse[signature][hline]guns don't kill people, bullets do.
Albert Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 cidden karisik send packet olayi, onu bende kullanamiyorum.[signature][hline]'Halk icinde muteber bir nesne yok, devlet gibi, Olmaya devlet cihanda bir nefes, sihhat gibi.'
Öne çıkan mesajlar