unac Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2005 helesukur negatif bi eleştiri geldi :)[signature][hline]Bazı insanlar hayatı tek başlarına göğüslemek için doğarlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ne o öyle ürünlerimizin hiçbirinde domuz yağı yoktur gibi "Fotoğraflarımda hiçbirinde photoshop yoktur." üstelik yanlış da yazmışsın. fotoğraflardan bahsetmiyorum bile.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eloise Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 -keske photoshop olsaymis.- madem ille de deniz&gunes kombinasyonu, tanistirayim "ufuk cizgisi".[signature][hline]- psidø - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
muzcu Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2005 psi, ben de o konuya değincektim. günez deniz boğaz kombinasyonu aslında başlamak için iyi. camileri de deneyebilirsin. çok ilginç kareler yakalayacağına eminim haliç bölgesinde. onun dışında güneşin bulutlar arasından süzülmesi hep hojuma gitmiştir. her sabah kalktığımda güneşin doğuşuna bakarım, her sabah faklı şekildedir bulutlar ve her sabah farklı bir renk cümbüşü olur.[signature][hline]EU-Frostwhisper; No Skill Just Luckers (guild) lvl60 Human Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar