BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ceza sahasındaki listedeki üyeler yani dünkü gs ve fb maçlarıyla alakalı konularda mesajlarından ötürü ceza alan üyelerin cezaları kaldırıldı karşılıklı takılmalar, şakalaşmalar, latifeleri dışında tutarsak, kışkırtıcı ve özellikle kişisel, takım, başkan, yönetici, antrenör ve futbolcularla alakalı hakaret boyutuna varabilen davranışlar lütfen olmasın cezalandırılanlar lütfen gelip hesabını sormasınlar, bilsinler bunları yaptıkları takdirde ceza alacaklarını hakaretin ölçüsünü muhatabı belirler, kimisi Hitler'e benzetilmeyi zekasını ele alarak düşünüp iltifat olarak algılayabilir, bir başkası tam tersine kötü açıdan ele alabilir, bu ölçüyü sözü söyleyen değil muhatabı belirler ve şikayet ederse sözü söyleyen ceza alır bunu anlayamacak kapasitede insanlar mümkünse mesaj atmasınlar, bu haklarını ellerinden almaya hakkımız olmasa da kural ihlalleri durumunda kullanıcının mesaj atma hakkı bir hak olmaktan çıkıp bir suç olmaya dönüşür bu çerçevede forum kurallarını yeniden gözden geçirip bu çok küçük noktalara dikkat etmenizi diliyorum, aksi takdirde hiç uyarı almadan bile ceza alabilirsiniz, özel mesajlarla uyarı bile almadığını söyleyen üyeler herhalde direkt kırmızı karttan habersizler iyi günler[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: BlackRose, 16 Ekim 2005 13:30 tarihinde demiş ki: bu çerçevede forum kurallarını yeniden gözden geçirip bu çok küçük noktalara dikkat etmenizi diliyorum, aksi takdirde hiç uyarı almadan bile ceza alabilirsiniz, özel mesajlarla uyarı bile almadığını söyleyen üyeler herhalde direkt kırmızı karttan habersizler Direk kırmızı biraz ağır oluyor , sarı kartda olmalı bence... Hadi diyelim direk kırmızı çıktı , bir açıklama kesinlikle olmalıydı... Ayrıca cezalarada bir standart getirilirse iyi olur... Küfür edene 1 hafta , agresif konuşana süresiz ban biraz yanlış oluyor gibi ... Neyse tahkim yanlışı gördü cezaları kaldırdı , sevindik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 şekil olarak bakarsak dün ceza alanların çoğunluğu daha öncede 1 haftalık ceza almışlardı.. yani sarı kartlarını yanlarında taşıyorlardı..[signature][hline]www.kemirgen.net Heyd - Jedi Padawan Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger GE-TA, 07 Ekim 2005 17:53 tarihinde demiş ki: Heey Bush'un tanrısı! Sana sesleniyorum! İki dakika sus da bir rahat edelim be yav! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 direkt kırmızı kartın açıklaması olur mu? bir futbolcuya karşıdan koşa koşa gelip çaktınız tokadı, futbolcuya kırmızı verirse hakem bir de neden verdiğini açıklamalı mıdır? göz var izan var (şahıs olarak öneriyi getiren kişiye yazmadım genel olarak düşünün mümkünse)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 O zaman kendi adıma konuşayım daha önce ne bir uyarı aldım nede 1 hafta cezası... BlackRose ; dediklerin doğru , bir futbolcu koşa koşa gelip rakibine tokatı atarsa direkt kırmızı görür ve bir açıklamayada ihtiyaç duyulmaz herhalde ; ama bazende o kadar ilginç kırmızı kartlar çıkıyorki futbolcu daha ne yaptıgını bile bilmiyor...Burda durum farklı... Benim isteğim belli bir standart gelsin cezalara , lütfen herkese eşit muhamele... teşekkürler[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 olsada atılıyoruz olmasada oda güzel hayırlısı olsun yine[signature][hline]2pac erkek adam renkli takım tutmaz . . . www.edepom.com * www.temizmutfak.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 birazcik dusunun bundan sonra mesaj atarken ricamizdir sizden.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok abi komple kapatın spor bölümünü hatta spor la ilgili başlıkları da direk kitleyin olmuyor böyle "angut"luk derecesinde bir kaç adam gleiyor salak sepelek laf ediyor konunun içine ediyor sanki 10 yaşında çocuk karşımdaki yeter yani[signature][hline]Akıl defterim (blog) HeadShot Studios S.D.N. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Hanım, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Bir filminde Şahin K. buyurmuş ki; Yalayın lan beni allahsızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar