Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yok öle bişi abi ne kadar şaçma bişey sorduğunun farkındasın dimi?[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Mesaj tarihi:
said:
Cyclone, 16 Ekim 2005 07:39 tarihinde demiş ki:
said:
Aragorn, 16 Ekim 2005 05:09 tarihinde demiş ki:
Ownerla nasıl konusuyorsun sen?

Owner Olunca Ne oluyor.

İlah mı ?

Bende Ownerim Ama Diğer İnsanlardan Niye Farkım Yok ?
onun niye olsun ?

Adam yanında olsa dövecen nerdeyse.. Şaka yapmış lo sakin oL
Mesaj tarihi:
gerçekten değişiksiniz bilgim olmadığı için sizlere birşey sormak istedim arama sonuçlarındada yok ama bana diğer insalardan farkı ne vs... gbi laflar kullanıyorsunuz :) bir kabahtmi işledim sormakla eyer öyleyse özürdilerim arkadaşlar kusrabakmayın...
Mesaj tarihi:
Konunun SCriptingle bir alakası yok onu belirtiyoruz.. Diger bolumlere acsaydın keşke bir dosyayı nasıl şifrelerim falan die.. Script yazarak dosyanı şifreleyemeyizki... Format falanda atalımmı scp le..
Mesaj tarihi:
arkadaşım inndir.com dan folder lock isimli porogramı indir zaten basit birşey kavrarsın hemen şifreyi bilmeyen açamaz silinmesinide engelliyor şifre soruyor vs. güzel özellikleri war şimdiden kolay gelsin
Mesaj tarihi:
Ownerın diğer insanlardan farklı olması lazım zaten olmayınca durum böyle oluyor.

* Dosyanıda çeşitli şifreleme programları ile şifreleyebilirsin. Araştırma yapman lazım, çoğu download sitesinde mevcut.
Mesaj tarihi:
owner olmasa uo dünyası olmaz o zaman o bir çeşit yaratandır ?
asdasdas.[signature][hline]You run, never stop, got to win, got to run till you drop
Eno, 30 Ocak 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
sanal "sokuşmaya" devam edin bakalım varmı faydası...
Mesaj tarihi:
her plevel gurubuna farklı ftp hesabı açarsın , senin scriptide sadece owner açabilecek şekilde cmoh verirsin olur biter :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Gokart
[Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...