Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 http://louhi.kempele.fi/~skyostil/archive/dump/flash/psychic.swf süper yapmislar : ) sirrini cözdük oda arkadasimla baya bi dumur olduktan sonra, ama cidden süper : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agirol Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [Bu mesaj Agirol tarafından 17 Ekim 2005 00:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 oha ulan ağzım açık kaldı edit:kapattım ağzımı çözdüm olayı :) [Bu mesaj elesso tarafından 17 Ekim 2005 00:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 daha önce görmüştüm :)[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Gokart [Bu imza zgrw tarafından 02 October 2005 01:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bi dakka simdi bende ingilizce yoq napmam lazım cözemedim![signature][hline]İnkar Edenler Süphesiz Ziyandır! Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 17 Ekim 2005 00:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 en altta örnek vermiş. onu yap =)[signature][hline]Swansong for the Wish of Night God it hurts, give a name to the pain Our primrose path to hell is growing weed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Aklindan bir sayi tutacaksin, sonra bu sayidan sayinin rakamlari toplamini cikaricaksin. Cikan sayinin yanindaki isarete konsantre olup o mavi daireye basicaksin ve ... : )[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 [spo=düzeltiim]hep aynı sonucu yani 9un katlarını verdii için adam senin saflıından yaralanıp zihnini okuyomuş gibi yapıcak[/spo] [signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... [Bu mesaj ERN tarafından 17 Ekim 2005 00:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 E bok ettin[signature][hline]WoW EU - Magheridon Penthesilea, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ERN Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ii düzeltiim[signature][hline]Birini suçlamak için işaret ettiğinde 3 parmağının da seni işaret ettiğini unutma... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ardarda deenyince tutmuyor ama:) en azından bende tutmadı[signature][hline]Viva la creativa!!! Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çıkarma hatası yapmışındır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ovchinnikov Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 vaz caydım adam vermis acıklamasını Sorsan Şöyle Diyecek Gök Denilen Şu Çatı;Türk gücü bir yıldırım,Türk bilgisi bir deniz. [Bu mesaj ovchinnikov tarafından 17 Ekim 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 46-10=36 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ee ne var bunda matematik kuralı bu sadece flash yapmışlar :D[signature][hline]Ölüm ölüm dediğin nedir ki gülüm; Ben senin için yaşamayı göze almışım. -natalieme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 eheh ben de bi kac sene once gormustm bunu. ilk basta heyecan yapıyo insan ama cozumu basit (=[signature][hline]| Me | | M. Portnoy | | Vic Firth | | Tama | .. dark forter // god forgives... i do not! .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 ilk bi yaptım nolduğunu hiç düşünmeden. ufak bi heycanlandım evet ama sonra çözmek 5 sn'den kısa sürdü :) ayrıca ilk açtığımdada şekillerin düzeninde bi gariplik olduğunu sezmiştim. şöyle bi genel bakın çıkacak şekil düzenli biçimde yerleştirilmiş. :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 (10a+b)-(a+b)=9a 9un katlarına bakarsanız hepsi aynıdır ve küreye bastığınızda o şekil çıkar. her seferinde şekillerin yeri değiştiği için her seferinde biliyormuş gibi gelir :) olay bu. ilk defa gördüm ama hiç şaşırmadım euahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 her zaman aynı şekil çıkmıyo kürede edit: + oalrak bütün dokuzun katlarında aynı sembol yok, nerden biliyo hangi dokzun katı. Benimm tahminim hesaplama süresi ile biliyo, çünük herzaman doğru çıkmıyo. [spo1=tekrar edit] Tekrar edit: Her basışta semoller değşiyomuş, bütün dokz katlraında aynı sembol var, beraber değşiyolar, çözdüm.[/spo] [signature][hline]My name is Guybrush Threepwood, and I wanna be a pirate! [Bu mesaj aktiftablet tarafından 17 Ekim 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj aktiftablet tarafından 17 Ekim 2005 00:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 yok butn 9'zun katlarında aynı ekil var cidden.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Eskiden herzaman boş yer olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 aynı şekil varda sayfayı yeniliyince şekiller değişiyor. ama yine aynı şekil oluyo mesela bitanesinde 9'un katları kalp şekliyken sayfayı yenileyince 9'un katları kare oluyo falan düzen aynı şekiller farklı :)[signature][hline]Guild Wars Guild--> Dark Saga [www] Xenocide The Turk (E/Mo) Yirtik Rahibe (PvP Healing Monk) Elessar Kabraxis (R/N) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar