Shagrath Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya bırısı bı bebegı dogurmak ıstemıyor dıyelım ama devlet suc sayıyo ve onun ıcın dogurdu dıyelım.Anne bebegıne bakmassa buyuyunce gelısımınde yardım etmezse ve genclıgınde veya ılerı sureclerde korumazsa yardım etmesse dahamı ıyı olur?Hıc bır kımse hıc bır kımseye ıstemedıgı seyı zorla yaptırmaya hakkı yoktur dıyorum ben..[signature][hline]--Borgır-- [ quote ]zydar, 14 Ekim 2005 11:41 tarihinde demiş ki: chip var ayağın daha az kokucak. yada daha rahat olucak. e o zmn bu chipten bide götümüze takalım, osur osur kokmasın.. [ /quote ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya haklısın bıyerde ama ben oyle anneyı .... yanı cok dusuk ıhtımalle cıkar ole bı durum bıyerde cocuğu sokağa atıyor bıyerde de cınayet işlıyor aynı hesap dıosun ii de zaten kımseye zorla bısey yaptırılmıo kı o cocuk yaparken kıme sordu yada ılla aldıraca kararlı 12 hafta dolmadan aldırsın yanı cok gewsek bısey bence[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Ben kürtaj gerekli. Cinayet demek biraz ağır kacıyo bence. Absolut'un dediklere aynen katılıyorum cok gusel acıklamıs.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 hayatın anlamınıda tartışalım, kürtaj kadar saçma bişey yok.[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: nindalf, 14 Ekim 2005 14:41 tarihinde demiş ki: Ben kürtaj gerekli. Cinayet demek biraz ağır kacıyo bence. Absolut'un dediklere aynen katılıyorum cok gusel acıklamıs. farkı ne? ikisindede öldürülmüyormu istem dışı?[signature][hline] i own j00 bLogger Mike Voys (geri sayım : 176) says: lan bana 50 mılyon versen 2 yıl köpeen olurum Kuş avcısı, yedirmem helvamı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 3 aya kadar kürtaj yapılmalı. 3 aydan sonra kürtaj operasyonu anne için ölüm riski taşıyan bir operasyon oluyor. İllaha çocuk sakat diye kürtaj olacak diye bir durum yok yani, istenmeyen bir çocuksa çok daha akıllıca bir şey dünyaya gelmemesi. Dediğim gibi 3 ay kuralı dahilinde.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 üf kısır muhabbet.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 nası kısır ya hersey gayet acık bence ama insanlar okadar rahatlığa alışmışlar kı ıstedıklerını ıstedıklerı zaman sorgusuz sualsız,DUSUNMEDEN yapmak ıstıyolar sorun bu[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Famy kaç kere başına istenmeyen bir gebelik geldi.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 bende merak ettim istem dısı olan ne yaw ?[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 İstenmeyen çocuğun dünyaya gelmesi, gelmemesinden çok daha kötüdür. Maddi her şeyi geçsem bile, yola çıkılırken istenmeyen çocuk psikolojik olarak sağlıklı olamaz. Yani para işi hallolsa, çocuk yaşayabilecek olsa bile sırf istenmemesi bile yeterli. Oysa kürtajla alınan fetüsün normal kürtaj yapılma izni olan dönem boyunca (10-12 hafta) acı gibi hisleri yok.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 gelmedı ama gelmesıne elımden geldığı kadar engel olurum dıkkat ederım hiçbişey okadar kolay dııl e ben hiç dıkkat etmıyım nasılsa aldırırım ohh ne ala bole bişi yok bundan bahsedıyorum eğer gercekten buyuk bı hatayla olduysa da kurtajdan once yıne coook dusunurum benım demek ıstedığım kurtajdan once ıyıce dusunulmelı kurtak kolay kaçış olarak dııl son care olarak gorulmeli...[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 O zaman her boşaldığında milyonlarca çocuğun katliamına sebep oluyorsun. Her bir spermin de yaşayan bir organizma çünkü. Ancak sperm nasıl hiç bir şey hissetmiyorsa ölünce ve herhangi bir şey olmuyorsa, 3 aylığı geçmemiş bir fetüs de bir sperm gibi hiç bir acı yaşamıyor. Fetüsün bir bebek olup dünyaya geldikten sonra yıllar boyunca acı çekmesine sebep olmak bence sorumsuzluk.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kimse kolay bir kacıs olarak gormuyorki zaten kurtajı. Nerden cıkardınız bunu. Kazara dunyaya gelmiş bir cocugun ileride nasıl zorluklar yasayacagını dusunun bir.[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya ıstenmeyen bebği dunyaya getır acı ceksın demıyorum zaten ndn anlamak ıstemıyosunuz kurtaja da karsı dıılım sadece kolay bısey olarak gorenler war bence son care olmalı dıyorumm[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: nindalf, 14 Ekim 2005 15:32 tarihinde demiş ki: Kimse kolay bir kacıs olarak gormuyorki zaten kurtajı. Nerden cıkardınız bunu. Kazara dunyaya gelmiş bir cocugun ileride nasıl zorluklar yasayacagını dusunun bir. nerden bılıosun kımsenın kolay kacıs olarak gormedığını??[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... [Bu mesaj Famy tarafından 14 Ekim 2005 15:36 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Diyelim kız kazara hamile oldu. Kurdaj dısında baska bir caresi varmı acaba son care olsun ? Baska yol olabilir bilmiyorumdur belki, merak ettim ?[signature][hline] Istanbul Fotograf ve Sinema Amatorler Dernegi-Magnum Photos[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Arkadaşlar cehalet içinde mi yüzüyoruz ya bir de kolay kaçışlardan bahsetmeyelim lütfen. Kolay kaçış nedir biliyor musunuz? Kolay kaçış tavşanlar gibi senede yüzlerce kez korunmasız sevişip asgari ücretle geçinmeye çalışırken 10 tane çocuk yapıp sonra hiç biri en basit eğitimi bile alamayıp kardeşlerini beslemeye çalışırken "ne yapalım allah vermiş" diyip sırıtmaktır. Kolay kaçış "dinim bana bunu tavsiye etmiyor." diyip cehennemde yanmama uğruna kendi evladının dünyasını gerçek bir cehenneme çevirme pahasına kendi kuyruğunu kurtarmaktır. Hayır kürtaj kolay kaçış değildir. Kürtaja kolay kaçış diyenin de alnını karışlarım. Rahminden kendi içinde büyüyen bir canlıya müdahale edilip emilmesine izin vermek kolay kaçış değildir. Başkasının acı çekmemesi için günah üstlenmek kolay kaçış değildir. Sorumluluk isteyen bir şeydir bu. Kolay kaçışlardan bahsetmeden önce biraz ettiğiniz lafın ağırlığını düşünün.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 ya kazara hamıle kalmıyacaktı işte ondan bahsedıyorum onlemı bastan alıcaktı sımdı de cocuğu doğurmayı uzun uzun dusuncek kendı hatasını bebeğının yasamıyla odıyce yada doğurcak sonra baska yolu yoksa aldırır tabı wıcdanen rahat olabılcekse bu benım gorusurum[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Famy, dediğinin olması için eğitim düzeyinin çok yüksek olması lazım. Sen şu anda türkiye gerçeğinden o kadar uzaktasın ki, hangi önlemden, hangi düşünceden bahsediyorsun? Yukarda dediğim gibi köylerde insanlar resmen tavşanlar gibi sevişiyorlar korumasız hiç bir şeysiz bu insanların kürtaj yaptırmalarını engellersen sefalet içinde yüzmeye devam ederiz.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 zaten ben de kolay kaçış olmamalı dıyorum bu sekılde dusunenlere kızıyorum nasıl okuyosunuz anlamıorum yaaa yuh yanı[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 eğıtım duzeyı dusuk dıe kurtaj yapmayı desteklemek mı daha ıı yoksa korunma yontemlerınden bahsetmek mı sence??[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Tamam da zor olmasını sağlarsan kürtaj yaptırmaz insanlar bir jenerasyon daha gençler sürünürler kardeşlerine bakmak için sokaklarda selpak satan, cam silen bir jenerasyon daha olur. Türkiye overpopulated bir ülke şu anda, devamlı istanbul'a göç var yeter artık, medeniyet doğayı kontrol altına alabilmekse türk insanı hala barbar gibi rastlantısal yaşıyor. Bırakın yapsınlar kürtajlarını, teşvik edin hatta kürtaja, yoksa çok zor işimiz.[signature][hline]Gods&Slaves Msn Space Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 said: Famy, 14 Ekim 2005 15:42 tarihinde demiş ki: eğıtım duzeyı dusuk dıe kurtaj yapmayı desteklemek mı daha ıı yoksa korunma yontemlerınden bahsetmek mı sence?? kurtajı desteklemek yerıne basından onlem almak doğum oncesı genetık danısmalar we nufus planlaması bana cok daha mantıklı gellııoooorrrrrrrrrr[signature][hline]wazgecersen kaybedersın.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2005 Kimsede zaten kurtaj yaptırız sevişelim anasını satayım demiyor. Korunulmadan yapılan veya her korunma gibi %0.1 dahi olsa hamile kalınma ihtimalini göz önüne alırsan bu durumda kurtaj yapılmalı mı onu tartısıyorum ben. Zaten kurtaj işlmeinin risklerini bilen biri zırt pırt yaptırmaması gerektiğini de bilir. Ama istenmeyen bir gebelik olursa kurtaj bence yanlış değildir.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Abso Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar