Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pedal Medal

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
basılı tuttuğun sürece devam eder, diğer soruda pedaldan pedala değişir ki bu senin sorun arabalar kaç para gibi bişey olmuş..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
40-50$ arası başlar bayaa bi gider, ayrıca ne tarz müzik yapıcağına görede değişir markası modeli.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
Çık tünele bir turla ; sonra gel buraya kafan karışmış olarak " "uber heavy metal" pedalı nedir? "diye bir başlık aç :)

Pedalın mı var derdin var... Gerçekten pahalı olabiliyorlar.Arkadaşım çok istiyordu çıktık dolaştık bin çeşit şeye baktık en sonunda bişey aldık ufo efekti bile verebilen bir halttı.Tabii arkadaş günde 8-9 saat full electro çalan ileri derece de gitar bağımlısı biri olunca parasına da kıyabiliyor.Ama pedalların müziğe kattığı tat bir başka.
Mesaj tarihi:
adam gibi bi distortion pedal 400 500 usd civarı. dimebag falan alıcaksan daha da gider. gidip denemek lazım aslında çünkü nasıl bi ton istedigine baglı.
Mesaj tarihi:
ben bi boss almayı düşünüyorum 120 milyon civarında bişi..[signature][hline]Valeron, 16 Haziran 2005 15:54 tarihinde demiş ki:
ne bileym biz 4 yaşındayken pipimizi kurcalardık.
Sandman, Zamanın da ötesinde bir tarihte demiş ki:
Hepiniz kendinize sorun.Eğer buraya hapsedilenler Cennet'i hayal etmeseydi,Cehennem'in gücü olabilir miydi?
Mesaj tarihi:
o dediin şey tahminen sansampın pre ampli analog distortionıdır, ki o kadar pahalı olmasının nedeni pre ampi olması..[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Mesaj tarihi:
said:
elvyn, 16 Ekim 2005 01:21 tarihinde demiş ki:
adam gibi bi distortion pedal 400 500 usd civarı. dimebag falan alıcaksan daha da gider. gidip denemek lazım aslında çünkü nasıl bi ton istedigine baglı.

abicim bilmiosan nie adamı yanlış bilgilendiriosun o zaman?

ben mt-2 kullanıorum boss un. 0 ını 100$ civarını bulabilirsin. Ama mortis mt2 nin benzerini almıştı, 40$ mıydı neydi, ama gerçekten normal mt2 ile hiçbir farkı yoktu. tavsiye ederim. lay lay lom da satılmakta sanırım.[signature][hline]Silent dance with death...
Öss nedeniyle 15.8.2005 - 18.6.2006 arası az görüşücez. Esen kalın efenim.
Penthesilea, 31 Ağustos 2005 02:23 tarihinde Dela hakkında demiş ki:
Adami cidden kaybettik, eskiden clubberdi, simdi Sabanci'nin delisi oldu
Penthesilea, 02 Eylül 2005 22:14 tarihinde demiş ki:
Oha 1.97lik kiz ya zergdir ya troll
Mesaj tarihi:
naptınız ya öle 400-500 dolar falan. 400-500 dolara ben hiç tekli distortion görmedim. Mortisi'in dediği preampli dist pedalı dediği sansamp gt2 yi bizzat kullanıyorum 150$ a aldım yani. dimebag in pedalıda hiç öyle fazla değil 100$ küsüre yurtdışından almak mümkün sıfırınıda o adamlar neler kullanıyo pedal %1 i sadece olayın.
  • Yeni Oluştur...