Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Bu gün dışarıda yemek yiyelim dedik işte uzun zamandır ilk defa okul - ev arası koordinatlarından çıkış yaptım :) Yolda hani reklam panoları olur ya işte o panolardan birinde TBL 'nin reklamını gördüm. 2 Pano'da şu şekilde TBL Logosu üst tarafta alt tarafında "Şampiyonluğu kim alacak" gibisinden bir yazı tam göremedim ve gece karanlığında şeçemediğim 4-5 oyuncu resmi... Fırsat bulursam ve yürümeye üşenmezsem gidip resmini çekip buraya koyabilirim :) Bu reklamlar çok güzel ama çok geç kalınmış bir olay değil mi ? Zaten 2. sınıf bir oyun durumunda Basketbol.Ülkemizde alternatif oyun olarak görülüyor halbuki Futboldan daha anlamlı bir oyun diye düşünüyorum :) Ne güzel reklamlar :) Gören var mı ? sizce nasıl bir uygulama ? Bence süper :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Rush Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2005 Görmedim.[signature][hline]forgiver 11 Aralık 2004 tarihinde demişki senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak
NoS Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 görmedim de duymadım da[signature][hline]When you're talkin to yourself And nobody's home You can fool yourself You came in this world alone
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 alla allah gidip resmini çekip diyeceğim uzun yol :) Okul - Ev arası gidişatta bulursam hemen çekiyorum :)[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Çek koy amme hizmeti olsun :)[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
AthleT Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 @Rush ; İmzanda da belirttiğin gibi (:Post Kasan TW Kendi Kendine ho$geldin diyip, aklı sıra bizi kanırabilecek zekasının olduğunu dü$ünen TW :) Ne adamla var ya.[signature][hline]Birgün Ressamlar Türk'ün Simasını Yitirirseler Yıldırımı Alıp Resmetsinler.. M.Kemal | Mail | : [email protected] | Radio | : Wj ErgenekoN | Forum | : Insight Insight'ı Kalbimde Ya$atıyorum.
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2005 said: AthleT, 12 Ekim 2005 12:49 tarihinde demiş ki: Çek koy amme hizmeti olsun :) off kim şimdi 1km ye yakın yürüyecek :) Cuma'ya galiba Tüyap'ta kitap fuarına gideğiz okulla oradan geçiyor servis :) Çekerim koyarım[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 çok net olmasa da araba içindeyken + zoom'u açık unutarak çekebildiğimin en iyisi :) Ayrıca göremediğim dedim basketbolcular bayan basketbolcularımızmış :) Ayrıca aynı ilanlarda MotoGP Türkiye ilanlarını da gördüm :) Hayrola dedim ülkemiz en sonunda futbol dışında spor dallarının olduğunu anlamış[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies[Bu mesaj DarKRideR tarafından 16 Ekim 2005 19:57 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj DarKRideR tarafından 16 Ekim 2005 19:58 tarihinde değiştirilmiştir]
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bişey anlaşılmıyor.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
Natanyal Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 işte göya babam yavaşlayacaktı nitekim yavaşladı ama zoom'u açık unutmuşum geriye alırken de çekmişim :) Cep telefonu olduğundan üstüne çok kötü çıktı :) Kısacası ortadaki turuncu şey TBL Logosu euhueh :D[signature][hline]Xanator Wegauge Master Rifleman-Master Combat Medic Eclipse Galaxy Star Wars Galaxies
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 said: AthleT, 12 Ekim 2005 12:57 tarihinde demiş ki: @Rush ; İmzanda da belirttiğin gibi (:Post Kasan TW Kendi Kendine ho$geldin diyip, aklı sıra bizi kanırabilecek zekasının olduğunu dü$ünen TW :) Ne adamla var ya. "forgiver" not 1 or 122.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Rush Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sonuçta onu söleyen sensin.[signature][hline]Pınar Karşıyaka Basketbol Takımı
forgiver Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 5 yaşındayken dünyayı satın alcak kadar param olduğunu söylüyordum evt bunu da söyleyen bendim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Öne çıkan mesajlar