-Wissy Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Yaklasik 1 haftadir normalde 70-100 olan pingim 500'lerin altina inmiyor. Genel bir problem mi var? Ya da benzeri bir sorun yasayan var mi benden baska?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 bendede var ya gerci bende br cok problem var :D ama latency sanırım genel[signature][hline]vrak vrak sıkıldım bu yeşillerden :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasha Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Latency problemi sanıyorumki genel bişey şuan için Fwda oynuyorum bende lag bitek bende sanıyodumki generaldan herkes bianda şikayet etmeye başladı :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Evet klasik patch arkasi gelen lag olaylari Frostwhisper dayim bende latency 900 den asagi dusmuyo[signature][hline]----Cennet'te Cehennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 3 haftadır felan kırmızı kafayi yedim peh[signature][hline] Once laughed so hard, I milked all over the floor. Darkhoof Elderone http://wow.allakhazam.com/profile.html?404796 Antuan Ashkar Shadowthief Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Evet genel bir sorun anladigim kadari ile , frostwhisperdeyim ve herkes sikayetci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Heryerde durum aynı. Blizzard'ın makinalarındaki efsane sorun tekrar nüksetti :).[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Klasik "patch sonrası lag sorunu" diyebiliriz artık.. Ben 1.5'i geri istiorum..[signature][hline][email protected] icq narcosis shab prion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Epeydir bu kadar ciddi sorun yoktu ama; en son 1.4'de mi ne olmuştu.[signature][hline]...Gözlerin bir çığlık, bir yaralı haykırış; Gözlerin bu gece çok uzaktan geçen bir gemi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar