Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 off az once straticse ilk kez girdim ve tek kelimeyle büyülendim. free shardların osi'nin yanında ne kadar ezik kaldığını ilk kez bu kadar açık anladım. neyse uni kazanırsam hazırlıkta osiden çıkmam :) [Bu mesaj Phlox tarafından 29 July 2003 02:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 run uo pek ezik kalmıyor ama osi tabii ki daha iyidir :)[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 runuo tabiki sphereden cok daha iyi .. şu osideki champion spawnlar runic hammerlar fln harika ya [Bu mesaj Phlox tarafından 29 July 2003 03:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 aklını çelmek istemem de onlar run uo da da var ama sen yine de osi ye başla osi daha iyi tabii ki[hline]It's all a puzzle, isn't it, Joseph? Like a game of chess, perhaps. The pieces move, apparently aimlessly, but always towards one single objective: to kill the king. But who is the king in this game, Joseph? That is the question you must ask. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2003 http://uo.stratics.com/newspics/uxo_screen071903.jpg aha ultima 10 dan ss[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2003 peki fazla lag olmayan (dial upla oynanabilecek) bir runuo serverı var mı ? free olup olmaması pek onemli değil eğer osidekiler varsa o bana yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar