BeIlow Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Cabal Oyun yakın zaman da ingilizce olarak piyasaya gelicek. Oyunun türü action olarak belirlenmiş. Oyuda ki kombolar sağlam gözüküyor. Oyun hakkında pek bi bilgim yok koreceden çevirmeye kasamadım :P[signature][hline][i]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr Bir şeker bir şekere gel beraber bire berber şeker meker salla demiş, diğer şeker katil olmuş. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 güzele benziyor bekliyelim görelim[signature][hline]<C & E> 30.07.05 http://www.hadescik.com UNDER COS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PiNg Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2005 sağlama benzio[signature][hline]NaRLıDeRe Sk namalup Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2007 haziran ortası ücretsiz oluyormuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pentotal Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Yeni üyelik açamıyorum sitesinde bir sorun var 1 haftadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 closed betada şu an, 13 haziranda open beta açılacak sitesinde yazıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 japon oyunlarından uzak durmak lazım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 closed beta damı :S closed beta icinmi okadar para topladılar open beta ya geçerkende parasızmı yapcaklar ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 oyun f2p sistemine geçince beta oldu tekrardan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Ben oynamayı düşünüyorum da premium sisteminde baya bi kısıtlama getirmişler. Towna teleport taşları sadece premiumlular kullanacak training dumyleride premiumlular uçan kaykaylarada sadece premiumlular binebilecekmiş pelerin yok ... Ama grafikleri çok hoşuma gitti oynamaya değer gibi görünüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2007 bende takip ediyorum, aslında f2p olayından önce başlamayı düşünüyordum ama f2p gelince kararsız kaldım. bedava oynayanlar %25 daha az skill, level ve craft exp alıcaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Ben başlıcam. Haritaları başlangıçta biraz dandik fakat ilerledikçe haritalarda genişliyor.Premiumlulara %25 daha fazla skill, level ve craft exp gelmesi normal çünkü her premium sistemli online oyunda böyle avantajlar veriliyor. Adamda babasının hayrına yapmıyor oyunu ,para kazanması lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2007 bence iğrenç bi oyun.grafikler içerik herşey.tipi yaratık kes lvl atla aga parti piliz hesabı.wow hep bu açıdan kazandı işte.oyunun hikayesi vardı.quest aliyim deiğinde kuru kuru 30 zımbırtı kes demiyodu.grafikleride kraldı.yapan firma arasında fark varda şimdi yıl 2007,wow çıktı 2004,dünyanın en kral teknolojisi --> japonlar ve sonucunda böyle bir oyun.grafikler rezalet mantalite rezalet.firma farkı desen değil arada 3 sene fark var hadi teknolojiyide saymıyom.bütçe farkı olabilir ancaki onuda sanamam.herneyse.bence rezalet. edit- PS: adından online olan oyunlardan hayır geldiğini görmedim.hatta ne demektir abi ya saçmalığa bak asdfsdafsd. [ Mesaj 08 Haziran 2007, Cuma - 18:41 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 [IMG]http://img248.imageshack.us/img248/5274/cabalver116507060618070nt7.th.jpg" alt="" />[/img] Gayet güzel bir oyun. CB sinde bir iki resim çektim yukarda örneği var. Güzel oalcak oyun güzel. Mars dayız bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crane Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 MU Online gibi birsey sanirim bu degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2007 Açıkçası başlarda aylık 10$ verilecek bi oyun gözüyle bakmıyordum ki hala bakmıyorum . Cabala 10$ vereceğime gider adam gibi oyunlara 10$ veririm daha çok eğlenirim. F2P olduğu için şimdi oynamaya başlıyacağım. Oynamaya değer bir oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Varmı Cabal oynayan pati. Ben Mars dayım. Nick "Jadel" Görürseniz bir selam edersiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Yeni indirdim ama siteme inceleme yazmak için :) Mars'dayım bende biraz oynarım sonra silerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Grind grind grind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 flash get ten indiriyordum %69 da takıldı daha sonra normal indirirkende %90 da elektrikler gitti (sansa bak) ^^ zaten internet hızım düşük 8 saatte iniyor simdi bir kez daha indirmem gerekecek :( oyun baslamamı istemiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bi de anlamadigim boyle salak bir oyunu hangi cesaretle p2p yapmislardi. yilda 1$ istese bile oynamazdim bu basit oyunu. 2 gunluk vakit gecirme oyunu iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 O yüzden diğer bütün Korean Grind MMOlar gibi ItemMall muhabbetine geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Salak bir oyun olduğu sonucuna nereden vardın? Oyunu ne kadar oynadın? Oyun hakkındaki bilgin ne kadar? Şuan online oyun piyasasında bulunabilecek en iyi ücretsiz oyundur Cabal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Oyunun para verilecek kadar güzel bi oyun olduğunu düşünmüyorum ama grafikleri hoşuma gidiyor. Oynamaya değer bir oyun bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Daha önce kısa bir süre oynamıştım. Level sistemi çok da farklı değildi ve biraz sıkmıştı işin doğrusu ama tekrar biraz takılmaya karar verdim. Madem ki millet Mars'ta ben de Mars'dan gireyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar